Menu

Tenis

Turnaj majsteriek (tvrdý povrch)

Agniezska Radwańská – Svetlana Kuznecovová

1:2 5:7, 6:1, 5:7

koniec

24.10.2016, 13:40 • Singapore Indoor Stadium, Singapore • Biela skupina • Vít Schück (@VitSchuck) cz

: 1.45 3.55

5:7

Světlana Kuzněcovová je aklimatizovala na Singapur velmi rychle. Poráží obhájkyni titulu! Radwańská trefila sice první podání a Ruska byla v defenzivě, ale poté přichází forhend jen do sítě od polské hráčky.

40-A

Velké štěstí pro Rusku. Agnieszka Radwańská si nabíhala v dobré pozici k síti, ale prohoz Kuzněcovové nadzvedla páska. Druhý mečbol pro ruskou hráčku.

40-A

Světlana Kuzněcovová se musela po prvním servisu bránit, ale to zvládla a po přechodu do útoku a do středu kurtu je tu mečbol. Míček končí v kurtu.

5:6

Opět jen druhé podání pro osmou nasazenou. Radwańská se opřela do returnu, ale na Rusku to nestačilo. Poté už následuje chybě obhájkyně titulu.

5:5

Nyní Radwańská netrefila první podání. Kuzněcovová se dostala konečně při brejkbolu do hry a to jí stačilo. Ruska jen vracela údery a Polka chybuje. Zápasu pokračuje!

40-A

Agnieszka Radwańská musela jen přes druhé podání, ale Kuzněcovová se dostala ihned do útoku a přechodem na síť a volejem má druhý brejkbol.

40-30

Agnieszka Radwańská znovu netrefila první podání do kurtu. V důležité situaci musela opakovat i druhý, ale ve vyložené pozici u sítě chybuje Světlana Kuzněcovová a je tu první mečbol zápasu.

15-0

Světlana Kuzněcovová zazdila skvěle rozehranou výměnu.

15-0

Nasazená dvojka a obhájkyně titulu podává na ukončení zápasu. Přes druhé servis se dostala Ruska do výměny. Od základní lajny diktovala dokonce tempo hry, ale Radwańská se dokázala bránit dlouhou dobu. Kuzněcovová už měla téměř výměnu vyhranou, ale nakonec míček končí v síti.

5:4

Kuzněcovová diktovala tempo, v závěru ale ztratila noty. Radwańská půjde po rebrejku servírovat na vítězství!

5:4

Nyní se Ruska trefila servisem do kurtu. Po dlouhé výměně od základní lajny se raduje z bodu a hlavně z brejku polská hráčka. Radwańská se dokázala ubránit několika úderům k lajně a následně přesně do útoku.

40-30

Ve velmi důležitý moment přichází dvojchyba. Brejkbol pro Polku.

4:4

Agnieszka Radwańská musela proti brejkbolu jen přes druhé podání. Ruska hrála slabé údery, ale následně změnila taktiku a vypálila úder po lajně. Radwańská nemohla reagovat.

40-A

Obranný lob polské hráčky byl tentokrát příliš dlouhý.

40-A

Radwańská se výborně bránila po druhém servisu. Navíc jí pomohla páska, která rozhodila soupeřku. Ta se však dostala k síti a lob polské tenistky končí jen v zámezí. Čtvrtý brejkbol v tomto gemu.

0-40

Dlouhá výměna od základní lajny a tři brejkboly pro ruskou tenistku. Radwańská naprosto nezvládá tento gem.

4:3

Světlana Kuzněcovová přidala další dělové podání na boční lajnu a ani to soupeřka nezreturnovala. Ruska snižuje náskok ve třetím setu, ale stále zaostává o brejk.

4:2

Agnieszka Radwańská potvrzuje brejk a vede již o dva gemy. Nyní stačilo první podání a náběh na síť.

3:2

A hned ten první je využit. Znovu Agnieszka Radwańská vytáhla skvělý return po lajně. Ruska se ještě natáhla za míčkem, ale na soupeřku, která si přeběhla k síti již neměla nárok.

40-15

I nyní nevyšel první servis ruské hráčce. Radwańská se opřela do returnu. Po výměně od základní lajny se ale může radovat Polka, která dokázala zakončit výměnu u sítě. Další dva brejkboly pro hráčku na returnu.

40-15

Obranný lob Agnieszky Radwańské měl fantastickou délku.

30-15

Povedené první podání do středu kurtu, ale Radwańská se vrátila do hry a ještě zavařila soupeřce. Ruska byla u sítě a Radwańská jí skvěle přehodila a bere bod.

2:2

Agnieszka Radwańská musela proti brejkbolu přes druhé podání. Polka byla aktivnější, dokonce se pokusila ukončit výměnu po lajně, ale míček končí těsně v deblovém území.

15-40

Další dva brejkboly pro Rusku. Po prvním podání měla Radwańská vše pod kontrolou, ale následoval dlouhý úder do autu.

2:1

Světlana Kuzněcovová musela jen přes druhé podání, ale i z toho dává eso! Ruska stahuje v rozhodujícím setu na rozdíl jednoho gemu.

2:0

Agnieszka Radwańská diktovala hru od základní lajny po prvním servisu a po zatlačení Rusky, která nepřehrála síť si drží podání. Kuzněcovová nevyužila dva brejkboly.

40-A

Je tu brejkbol pro Rusku, ale znovu to bylo po chybě soupeřky Ta měla otevřený kurt, ale hrála do sítě.

40-40

Fantastická výměna od obou hráček. Kuzněcovová naběhla po pomalém druhém servisu k síti. Ale Radwańská se výborně bránila a donutila soupeřku ještě k několika úderům.

40-40

Nyní ale musela již přes druhý servis. Kuzněcovová se přistoupila blíž k returnu a zatlačila soupeřku, která chybuje Shoda.

1:0

Agnieszka Radwańská bere soupeřce hned první podání v rozhodujícím setu. Kuzněcovová vytáhla první podání, ale následně byla příliš dlouhá s bekhendem a ztrácí servis.

40-0

Agnieszka Radwańská se ubránila po prvním podání soupeřky. Musela se bránit po celém kurtu, ale to se vyplatilo. Kuzněcovová napálila míček z blízkosti do sítě a jsou tu tři brejkboly.

6:1

Radwańská a její dva klíčové údery z průběhu druhého setu.

6:1

Druhý set jde na polskou stranu. Povedené první podání a náběh na síť. Světlana Kuzněcovová ještě zkoušela lobovat, ale míček končí jen v deblovém území a tak musí rozhodnout třetí sada.

A-40

Znovu jen druhé podání pro obhájkyni titulu. Výměna od základní lajny jde na konto podávající hráčky, která si stopbalem vybojovala další setbol. Kuzněcovová vůbec nereagovala.

40-40

Agnieszka Radwańská musela na třetí setbol v řadě přes druhé podání a dělá dokonce dvojchybu. Shoda. Tři setboly jsou pryč.

40-0

Skvělé první podání do středu kurtu a zakončení do volného místa. Tři setboly.

5:1

Nyní se Rusce povedlo první podání, ale z náběhu na síť přestřelila kurt a ztrácí tak své další podání.

40-15

Znovu jen druhé podání pro Kuzněcovovou. Radwańská returnovala přesně na lajnu, ale Ruska se vrátila do hry a ještě měla šanci ukončit výměnu. Tu ale nevyužila a bekhend už končí v síti. Dva brejkboly.

4:1

Kuzněcovová byla aktivnější od základní lajny, dostala se dokonce i k síti, ale dělá nevynucenou chybu a tak ukončuje celý gem. Agnieszka Radwańská potvrzuje brejk a vede již o tři gemy.

3:1

I tento gem jde pro returnující hráčku. Agnieszka Radwańská si vybojovala útočnou pozici a smečí do protipohybu ukončila celý gem.

A-40

Nepovedený return nedokázala Kuzněcovová potrestat a navíc poté hraje volej jen do sítě. Další brejkbolve druhém setu.

2:1

Jak se vedlo doposud oběma hráčkám, pokud vyhráli první set?

2:1

Agnieszka Radwańská musela přes druhé podání proti brejkbolu. Kuzněcovová returnovala bekhendem pod nohy podávající hráčky a Polka hraje z nevýhodné pozice jen do autu. Světlana Kuzněcovová si tak bere zpět ztracené podání.

30-40

Brejkbol také na druhé straně. Světlana Kuzněcovová jen vracela údery na opačnou stranu a čekala na chybu soupeřky a ta přišla.

2:0

Agnieszka Radwańská krásným způsobem využila brejkbol!

2:0

Agnieszka Radwańská bere hned první podání své soupeřky ve druhém setu. Nyní si došla pro vítězný úder na síť.

1:0

Radwańská si přitáhla soupeřku k síti kratším úderem. Kuzněcovová sice doběhla míček, ale nedokázala ho již přehodit přes síť. První gem tak jde na stranu Polky.

5:7

Sestřih nejzajímavějších výměn z úvodního vyrovnaného setu.

5:7

Ruska musela znovu na setbol jen přes druhý servis, ale nyní to již vyšlo. Agnieszka Radwańská přeriskovala returnu a ten končí jen v síti. Obhájkyně titulu ztrácí první set ze stavu 4:1.

40-A

Světlana Kuzněcovová vytáhla ze svého rukávu eso na boční lajnu a je tu třetí setbol!

40-A

Světlana Kuzněcovová znovu dala všechnu sílu do prvního servisu a to se vyplatilo. Z druhé úderu jde na její končí fiftýn. Druhý setbol.

40-A

Znovu jen druhý pokus na podání pro Rusku. Vyhnala soupeřku z kurtu, poté přešla na síť, ale Polka se stále držela ve hře. Následně ale neudržela Radwańská míček v kurtu po úderu po lajně. Setbol.

40-30

Světlana Kuzněcovová nyní pálí jednu dělovku z podání za druhou. Opět se Radwańská musela celou výměnu bránit, ale dokázala to. Kuzněcovová z ofenzivy dělá chybu do sítě a je tu brejkbol.

5:6

Fantastický bekhendový prohoz od Rusky znamená brejk!

5:6

A Světlana Kuzněcovová jde v koncovce prvního setu do vedení o brejk. Agnieszka Radwańská zariskovala s přechodem na síť v nepřipravené pozici a je za to potrestána prohozem a ztrátou gemu.

30-40

Kuzněcovová si skvělým bekhendem vypracovala brejkbol.

30-40

Agnieszka Radwańská musela jen přes druhé podání. Kuzněcovová si přistoupila blíž k returnu a byla hned v ofenzivě a úderem po lajně nedala soupeřce šanci. Brejkbol.

5:5

Čistá hra pro jednatřicetiletou ruskou hráčku. Radwańská byla v defenzivě. Oběhala toho hodně, ale míček stejně končí v autu.

5:4

Povedené první podání pro polskou tenistku rozhodlo výměnu. Světlana Kuzněcovová byla v defenzivě, donutila Radwańskou hrát o dva údery navíc, ale poté stejně přichází chyba z ruské rakety.

4:4

Světlana Kuzněcovová musela přes druhé podání, ale to jí nemusí vůbec vadit. Radwańská totiž vyhodila z kurtu i tento jednoduchý return a je vyrovnáno.

30-40

Rodačka z Petrohradu si vzala ztracený servis krásným bekhendem zpět. Radwańská se za prohozem pouze ohlédla.

4:3

Fantastické první podání ven z kurtu. Ruska byla v hluboké defenzivě. Polka si přišla v klidu na síť, ale prvním volejem neukončila výměnu a poté jí už soupeřky skvěle prohazuje. Světlana Kuzněcovová je zpět ve hře o prvním set.

30-40

Povedený první servis a hned po bylo pro favoritku zápasu o něčem jiném. Po náběhu na síť však zazdila volej do sítě a je tu brejkbol.

4:2

Světlana Kuzněcovová se drží jen o brejk vzadu. Nyní Polka neudržela míček v kurtu po returnu prvního podání.

4:1

Ruska se konečně v tomto gemu dostala také do výměny. Po dlouhé přestřelce od základní lajny, ale neudržela míček v kurtu a tak Radwańská potvrzuje brejk čistou hrou.

3:1

První brejk je na světě. Obhájkyně titulu jde do vedení o dva gemy. Nyní byla opět lepší ve výměně a donutila hráčku na podání k úderu do sítě.

40-15

Světlana Kuzněcovová musela jen přes druhé podání. Radwańská byla aktivnější a po zásluze jsou tu první dva brejkboly. Ruska pod tlakem hrála jen do sítě.

2:1

První eso v zápase pro Agnieszku Radwańskou. Míček končí přesně na boční lajně a Polka si drží čistou hrou své podání.

1:1

Také osmá nasazená si drží své podání. Po podání ven z kurtu si ihned přišla k síti pro vítězný úder.

1:0

První gem jde poměrně snadno na stranu favoritky zápasu. Po prvním servisu se však dostala do ofenzivy Kuzněcovová, ale přepálila kurt do autu.

A. Radwańská – S. Kuznecovová

1:2 5:7, 6:1, 5:7

koniec

Späť na online

Štatistiky:
čas zápasu: 2:38
3. set: 1:12
Radwańská - Kuznecovová
3. set Stretnutie 3. set
Čas
1:12 2:38 1:12
získané body celkom
44 108 104 51
najdlhšia séria získaných bodov
4 6 7 7
Setboly
1 5 6 3
Mečboly
1 1 3 3
víťazné údery *
0 0
nevynútené chyby *
0 0
úspešnosť na sieti *
0 %
0 %
Štatistiky na podaní
Čas hier pri vlastnom podaní
0:38 1:13 0:54 0:21
Esá **
3 5 3 2
Dvojchyby **
1 2 4 2
udržané podania
2 / 6
33 %
9 / 16
56 %
8 / 15
53 %
3 / 6
50 %
Odvrátené brejboly
9 / 13
69 %
9 / 16
56 %
5 / 12
42 %
3 / 6
50 %
body pri vlastnom podaní
28 / 61
46 %
64 / 119
54 %
49 / 93
53 %
18 / 34
53 %
body po 1. podaní *
0 %
0 %
body po 2. podaní *
0 %
0 %
úspešnosť 1. podania *
0 %
0 %
úspešnosť 2. podania *
0 %
0 %
priemerná rýchlosť prvého podania *
priemerná rýchlosť druhého podanie *
najrýchlejšie podanie *
Štatistiky na príjme
Premenené brejkboly
3 / 6
50 %
7 / 12
58 %
7 / 16
44 %
4 / 13
31 %
body pri súperovom podaní
16 / 34
47 %
44 / 93
47 %
55 / 119
46 %
33 / 61
54 %
body po príjme 1, podania *
0 %
0 %
body po príjme 2. podania *
0 %
0 %
Informáciu ku štatistikám

** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne