Menu

Futbal

DFB-Pokal

Bayern Mníchov – FC Augsburg

3:1

koniec (2:0)

26.10.2016, 20:45 • Allianz Arena, München • 2. kolo • Michal Břuchanský cz

90+3

90+3. David ALABA - 3:1

90+3

Bayern právě vstřelil branku!
V poslední nastavené minutě přidává domácí tým třetí branku a definitivně rozhoduje o svém vítězství! Hráči v červených dresech zaútočili po ose hřiště do rozevřené obrany, míč se přes dvě přihrávky dostal k levému rohu velkého vápna, odkud napřáhl DAVID ALABA a Hitz se po jeho dělovce k bližší tyči natahoval marně.

68

68. Dong-Won JI - 2:1

68

Augsburg právě vstřelil branku!
No vida, v osmašedesáté minutě máme zničeho nic zaděláno na zajímavou zápletku! Boateng uprostřed hřiště pokazil jednu z mnoha krátkých přihrávek a toho ukázkově využil DONG-WON JI. Ten po levé straně lehce doběhl k šestnáctce, zadrobil před posledním obráncem, a parádní ranou pod horní tyč překonal bezmocného Neuera.

41

41. Julian GREEN - 2:0

41

Bayern právě vstřelil branku!
O pár sekund později už se domácí dočkali! Lahm dloubl balón k pravé autové čáře k Müllerovi, na jehož milimetrově přesný centr si naskočil nehlídaný JULIAN GREEN a Hitz na jeho hlavičku už nedosáhl.

2

2. Philipp LAHM - 1:0

2

Bayern právě vstřelil branku!
Přesně takovýto úvod si domácí tým určitě představoval, Mnichovští se už ve druhé minutě radují z vedoucího gólu! Janker uprostřed hřiště ztratil balón, který podél pravé pomezní čáry potáhl PHILIPP LAHM. Ten si u vápna narazil s Müllerem a přízemní střelou k vzdálenější tyči nedal Hitzovi šanci zasáhnout.

Bayern Mníchov – FC Augsburg

3:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 2. Lahm, 41. Green, 90+3. Alaba – 68. Ji

Karty:   82. Coman (BAY) – 27. Baier (AUG), 52. Kohr (AUG)

Nepremenená penalta: 57. Müller (BAY), mimo – 49. Koo (AUG), brankár Neuer zneškodnil

Bayern Mníchov: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels (81. Badstuber), Bernat – Kimmich, Alcântara, Sanches (84. Vidal) – Müller, Green (89. Alaba), Coman.
Náhradníci: Ulreich – Alaba, Badstuber, Alonso, Vidal, Robben, Lewandowski.

FC Augsburg: Hitz – Teigl (61. Schmid), Janker, Hinteregger, Stafylidis – Kačar, Baier – Koo (77. Altintop), Kohr (86. Günther-Schmidt), Max – Ji.
Náhradníci: Gelios – Feulner, Altintop, Verhaegh, Günther-Schmidt, Morávek, Schmid.

Rozhodca: Stegemann – Fischer, Storks

Diváci: 73 500