Menu

Futbal

Rakúska Bundesliga

SV BauWelt Koch Mattersburg – Admira Wacker Mödling

2:0

koniec (1:0)

10.12.2016, 18:30 • Pappelstadion, Mattersburg (kapacita: 15.100 diváků) • 19. kolo cz

Je tu konec utkání a ze tří bodů se radují domácí. Nutno říct, že zaslouženě, zvláště v prvním poločase byly lepším týmem a vypracovali si více šancí. Ty měli i hosté, nedokázali však s nimi dobře naložit, pykali navíc za hrubé chyby vlastní obrany a brankáře. (20:23:46)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Úspěšný zákrok si připisuje i Kuster na druhé straně, i když míč jen vyboxoval místo toho, aby jej podržel a ušetřil nějaký čas.

90+3

Nakonec ještě Templ mohl po dlouhém centru přidat tŕetí branku svého týmu, Leitner si ale s jeho pokusem tentokrát bez problémů poradil.

90+2

Rohový kop hostí končí odkopem a s šancemi Admiry na bodový zisk to vypadá bídně.

90

Tak tohle by byla paráda! Dalekonosný centr od z levé strany našel ve vápně zcela volného Ebnera, ten ale složitou střelu z voleje nasméroval jen do boční sítě! Pokud by z této akce padl gól, určitě by aspiroval na Puskásovo ocenění.

89

Rychlý protiútok hostí končí pokusem o centr, který srazil jeden z obránců. Následuje rohový kop.

88

Jenže teď akce hráčů Admiry končí jen v zámezí a čas se hostům krátí, domácí brankář navíc s rozehrávkou rozhodně spěchat nebude.

86

Hosté to ještě nezvdávají a Monschein by blízko gólu, jenže svůj volej z výskoku na hranici malého vápna poslal přesně na gólmana Kustera!

84

Höller se prohnal po pravém křídle, píchnul si míč kolem obránce a tlačil se do vápna, nakonec po zákroku obránce míč zamířil do zámezí a Höller k zemi. K překvapení všech se však nepískal ani faul ani rohový kop, k míči už se tak staví Leitner.

83

Erhardt na polovině hřiště zastavil útok hostí a může být rád, že za svůj taktický faul neviděl kartu.

82

To vypadalo nadějné, po centru z pravé stran propadl míč Starklovi na nohu, ten jej ale z první usměrnil těsně vedle!

81

Domácí se teď rozčilují, ve dvou mohli jít na posledního obránce, je jim ale pískán faul. A celkem evidentní, Burger bez snahy zasáhnout balón strčil do obránce, který tak přišel o stabilitu a souboj prohrál.

78

Odchází střelec prvního gólu Sanchez, nahradí jej Ibser.

77

Má slova chtěl vyvrátit Zwierschitz, který z uctvé vzdálenosti vyslal nebezpečnou střelu, kterou konečky prstů musel vytáhnout domácí gólman.

76

Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Posch, přichází Schmidt.

76

Vypadá to, že hosté už nebudou mít dostatek sil na nějaký závěrečný tlak. Na míči se v poslední fázi hry drží hlavně domácí tým, který si i vypracovává slušné šance.

73

Další velká šance! Domácí s velkým štěstím na pravé straně udrželi míč, odcentrovali a hostující obrana nepřekvapivě nechala dost prostoru Burgerovi, jehož důrazná hlavička mířila jen těsně nad!

72

Burger nachytán v evidentním ofsajdu, tady se pokračovat nebude.

70

A už to mohlo být 3:0! To byla tutová šance, po přízemní nahrávce za levé strany se za obránce protlačil Farkas a v pádu mohl poslat míč do prázdné branky, jenže netrefil a míč jen proletěl napříč malým vápnem!

69

Monschein hodně ostře, navíc nesmyslně na útočné polovině, dohrál svého soupeře, a zcela zaslouženě vidí žlutou kartu.

67

S rozehrávkou si obrana výjimečně poradila bez problémů, bude z toho ale rohový kop.

66

A problémy hráčů Admiry s nakopávanými balóny pokračují. Teď sice byli dříve u míče, nakonec jej ale nepochopitelně nezvládli odkopnout a Sax musel faulovat kousak za hranicí pokutového území.

65

Rozehrávka pro domácí. Ti teď delší dobu drželi míč, ale nemohli se prokousat na soupeřovu polovinu, Nakonec se jim to povede díky standardní situaci.

63

Podruhé v zápase střídají domácí, Röchera nahrazuje Farkas.

61

Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Lackner, přichází Bajrami.

61

Poslední pasáž tedy opravdu neměla vysokou úroveň, vše zakončil Röcher tím, že si v souboji u pomezní čáry příliš předkolpl míč a následně skluzem fauloval soupeře, který byl v tu chvíli blíž k balónu. Rozehrávat tak budou hosté z vlastní poloviny.

60

Domácí tentokrát nevyužili nejistotu obrany soupeře a hlavička mířila mimo tři tyče, gólman Leitner byl ale i tak připravený proti nedůraznému zakončení zasáhnout.

59

Hodně krokolomnou akci předvedli domácí, ale po sérii pokusů o střelu nakonec vybojovali aspoň rohový kop.

56

Ve středu hřiště se srazil Burger s jedním z hostujících hráčů. Vypadalo to, že Burger si nejvíce ublížil vlastní snahou získat faul, oba hráči ale snad budou v pořádku a zapojí se zpět do zápasu.

54

Hosté reagují na nepříznivý vývoj zápasu střídáním.

53

Další nejistý zákrok hostujících obránců proti vysokému míči, tentokrát ale s lepším koncem – bez inkasovaného gólu.

52

Po gólu se hraje především kolem půlící čáry a míč často mění majitele. Aktivnější jsou ale hosté, co jiného jim také za současného stavu zbývá.

49

Mattersburg právě vstřelil branku!
Tak to je veliká napříjemnost pro hosty, kteří v závěru prvního poločasu sahali po vyrovnání! Dlouhý míč sice ztlumil gólman Leitner, jenže si jej sklepl na zem, kde do něj vrazil dobíhající obránce. Spoluhráči se srazili tak nešťastně, že oba zůstali na okamžik bez možnosti zasáhnout míč, který pohodlně do branky doklpel TEMPL!

47

Na trávníku zůstal ležet Sanchez, faul se nepíská, ale hosté zakopávají míč do zámezí.

46

Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Maksimenko, přichází Jano.

46

Začal druhý poločas.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Sax si hodně véří, teď napřáhl už daleko za hranicí velkého vápna, jeho střela ale měla trajektorii spíše přihrávky z amerického fotbalu, a branku o hodně minula.

45

Hosté jsou v závěru poločasu překvapivě výrazně aktivnější, dostávají se i do šancí a drží balón.

44

Další velká šance hostí! Sax si naběhl na centrovaný balón, dostal se k němu jako první a křížem přes malé vápno znovu mířil na vzdálenější tyč, i tentokrát ale o kousek minul.

43

Leitner si bez problémů poradil s nákopem Sancheze, který nepříliš povedeně rozehrál standardní situaci.

42

A mohlo být srovnáno! Monschein byl zcela sám na malém vápně, přihrávku sice nedostal ideálně, ve skluzu ale stihl míč usměrnit na branku a donutil Kustera k pohotovému zákroku!

40

Hostům se zatím pramálo daří přechod do útoku, často si pomáhají vysokýmy a dlouhými balóny. Tak jako teď, kdy nakopnutý míč znovu zamířil rovnou do zámezí.

38

Obrovská šance domácích! Hostující obrana opět špatně reagovala na vysoký míč, ten mezi stopery propadl až k domácímu Templovi. Ten byl sice k brance zády, rychle se vśak s míčem otočil a pohotově střílel k bližší tyči, gólman Leitner však výborně zasáhl!

37

Knassmüllner byl faulován ve středu hřiště, rozhodčímu ale trvalo poměrně dlouho, než se rozhodl zapískat. Moc si tím nenaklonil diváky, kteří mu tuhle chybu promptně vyčetli pískotem.

35

Jenže míč z této rozehrávky bez problémů odvrací obránci, následný opakovaný pokus míří vysoko nad branku a bude se jen odkopávat.

34

Hosté mají výhodu dobré standardní situace, po faulu na Posche budou rozehrávat kousek od levého rohu velkého vápna.

32

Höller mohl zvýšit na 2:0, po rohovém kopu hlavičkoval osamocen v malém vápně, míč však poslal až za vzdálenější tyč! Pokud by mířil k této tyči z druhé strany, gólman by jen těžko stihl zareagovat.

31

Hostující Lackner se zranil v souboji, když mu po prudké brzdě soupeře podjela noha a záložník Admiry si zřejmě poranil koleno nebo stehenní svalstvo. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

29

Další pas směrem k brance domácích, obránci si ale poradili a nechali míč dojít až za koncovou ćáru.

28

Hosté jsou po inkasovaném góiu aktivnější a více se pouští do prostoru před gólmanem Kusterem, jeho branku přímo ale ještě neohrozili.

25

Mattersburg právě vstřelil branku!
Z ničehonic je tu úvodní gól zápasu! FRAN SANCHEZ dostal míč do nelehké situace, poradil si ale s obráncem, posunul si míč trochu doleva a křižnou střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana!

24

Téměř identická situace, Monschein opět kousek od míče, akci ale zastavují rozhodčí.

23

Hostující Monschein už se hnal za obranu, jenže radost mu zkazll pomezní se zdviženým praporkem, kterým siganilzoval ofsajd.

22

Rösch byl teď hodně nekompromisní a měl zřejmě i trochu štěstí, že mu rozhodčí po jeho zákroku neukázal žlutou kartu. Levý obránce hostí si teď ale asi bude muset dávat pozor.

20

Z nenápadného prostoru se dostal k dobré střele Sax! Ten dostal míč po vhazování na pravé straně, místo centru ale zvolil obstřel gólmana přízemním pokusem a míč skončil jen kousek za vzdálenější tyčí!

18

Výborně to udělal levý obránce domácích Maksimenko, který před dvěma hráči ubránil balón a nakonec vybojoval i vhazování.

17

Sax byl ještě na vlastní polovině zadržen Sanchezem a je pískáno.

16

Burger byl v souboji faulován a vybojoval pro svůj tým rozehrávku. Ta je sice poměrně daleko od branky, na centr do vápna to ale bude stačit.

14

Po rohu se k hlavičce dostali i hosté, Novak ale mířil hodně vedle.

13

Hosté znovu táhnou útočnou akci přes Saxe. Ten se nyní vrátil až někam na polovinu hřiště, se spoluhráči si vyměnil tři nahrávky, akci ale nikam dál neposunul.

11

Tak a měli jsme tu první gólovou šanci! Burger se v šestnáctce odputal od obránců, dostal centr přímo na hlavu, jenže ve snaze o razanci střely ubral na přesnosti. Míč tak prosvištěl kolem tyče mimo branku.

9

A znovu v akci Sax, který chtěl přihrávkou vzduchem oslovit spoluhráče za obranou oslovil ale spíš podavače míčů za brankou.

7

A na druhé straně byl v akci opět Sax. Tomu přišel na hranici malého vápna centr z levé strany, Sax se dostal ve vzduchu nad obránce, hlavičkoval však v zákolu a branku přestřelil.

7

Protiútok domácích končí nepřesným centrem, pro který si došel gólman.

6

Hostující Sax je v úvodu poměrně aktivní, teďi žádal odpískání faulu na svojí osobu, toho se ale nedočkal.

4

Do útoku se snažili dostat i hosté, jejich přechod vzduchem byl však zastaven. Admira má však výhodu vhazování na polovině hřiště.

2

Domácí rozehrávali pokuto'vy kop, míč se od Frana Sancheze dostal k Höllerovi, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SV Mattersburg: Kuster – Höller, Malic, Rath, Maksimenko – Röcher, Novak, Erhardt, Fran – Bürger (C), Templ.
Náhradníci: Böcskör – Varga, Jano, Ibser, Farkas, Ertlthaler, Pink.

FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Posch – Ebner, Lackner, Toth (C) – Sax, Monschein, Knasmüllner.
Náhradníci: Kuttin – Maranda, Schmidt, Starkl, Wessely, Bajrami, Fischerauer.

Rozhodčí: Grobelnik – Heidenreich, Gruber.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SV BauWelt Koch Mattersburg – Admira Wacker Mödling

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Sanchez, 49. Templ

Karty:   69. Monschein (TRK)

SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Höller, Malic, Rath, Maksimenko (46. Jano) – Röcher (63. Farkas), Novak, Erhardt, Fran – Bürger (C), Templ.
Náhradníci: Böcskör – Varga, Jano, Ibser, Farkas, Ertlthaler, Pink.

Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Posch (76. Schmidt) – Ebner, Lackner (61. Bajrami), Toth (C) – Sax, Monschein, Knasmüllner.
Náhradníci: Kuttin – Maranda, Schmidt, Starkl, Wessely, Bajrami, Fischerauer.

Rozhodca: Grobelnik – Heidenreich, Gruber.