Menu

Futbal

Rakúska Bundesliga

SV BauWelt Koch Mattersburg – Admira Wacker Mödling

2:0

koniec (1:0)

10.12.2016, 18:30 • Pappelstadion, Mattersburg (kapacita: 15.100 diváků) • 19. kolo cz

90

Tak tohle by byla paráda! Dalekonosný centr od z levé strany našel ve vápně zcela volného Ebnera, ten ale složitou střelu z voleje nasméroval jen do boční sítě! Pokud by z této akce padl gól, určitě by aspiroval na Puskásovo ocenění.

82

To vypadalo nadějné, po centru z pravé stran propadl míč Starklovi na nohu, ten jej ale z první usměrnil těsně vedle!

78

Odchází střelec prvního gólu Sanchez, nahradí jej Ibser.

76

Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Posch, přichází Schmidt.

73

Další velká šance! Domácí s velkým štěstím na pravé straně udrželi míč, odcentrovali a hostující obrana nepřekvapivě nechala dost prostoru Burgerovi, jehož důrazná hlavička mířila jen těsně nad!

70

A už to mohlo být 3:0! To byla tutová šance, po přízemní nahrávce za levé strany se za obránce protlačil Farkas a v pádu mohl poslat míč do prázdné branky, jenže netrefil a míč jen proletěl napříč malým vápnem!

69

Monschein hodně ostře, navíc nesmyslně na útočné polovině, dohrál svého soupeře, a zcela zaslouženě vidí žlutou kartu.

63

Podruhé v zápase střídají domácí, Röchera nahrazuje Farkas.

61

Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Lackner, přichází Bajrami.

54

Hosté reagují na nepříznivý vývoj zápasu střídáním.

49

Mattersburg právě vstřelil branku!
Tak to je veliká napříjemnost pro hosty, kteří v závěru prvního poločasu sahali po vyrovnání! Dlouhý míč sice ztlumil gólman Leitner, jenže si jej sklepl na zem, kde do něj vrazil dobíhající obránce. Spoluhráči se srazili tak nešťastně, že oba zůstali na okamžik bez možnosti zasáhnout míč, který pohodlně do branky doklpel TEMPL!

46

Střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Maksimenko, přichází Jano.

44

Další velká šance hostí! Sax si naběhl na centrovaný balón, dostal se k němu jako první a křížem přes malé vápno znovu mířil na vzdálenější tyč, i tentokrát ale o kousek minul.

42

A mohlo být srovnáno! Monschein byl zcela sám na malém vápně, přihrávku sice nedostal ideálně, ve skluzu ale stihl míč usměrnit na branku a donutil Kustera k pohotovému zákroku!

38

Obrovská šance domácích! Hostující obrana opět špatně reagovala na vysoký míč, ten mezi stopery propadl až k domácímu Templovi. Ten byl sice k brance zády, rychle se vśak s míčem otočil a pohotově střílel k bližší tyči, gólman Leitner však výborně zasáhl!

32

Höller mohl zvýšit na 2:0, po rohovém kopu hlavičkoval osamocen v malém vápně, míč však poslal až za vzdálenější tyč! Pokud by mířil k této tyči z druhé strany, gólman by jen těžko stihl zareagovat.

25

Mattersburg právě vstřelil branku!
Z ničehonic je tu úvodní gól zápasu! FRAN SANCHEZ dostal míč do nelehké situace, poradil si ale s obráncem, posunul si míč trochu doleva a křižnou střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana!

20

Z nenápadného prostoru se dostal k dobré střele Sax! Ten dostal míč po vhazování na pravé straně, místo centru ale zvolil obstřel gólmana přízemním pokusem a míč skončil jen kousek za vzdálenější tyčí!

11

Tak a měli jsme tu první gólovou šanci! Burger se v šestnáctce odputal od obránců, dostal centr přímo na hlavu, jenže ve snaze o razanci střely ubral na přesnosti. Míč tak prosvištěl kolem tyče mimo branku.

SV BauWelt Koch Mattersburg – Admira Wacker Mödling

2:0

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Sanchez, 49. Templ

Karty:   69. Monschein (TRK)

SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Höller, Malic, Rath, Maksimenko (46. Jano) – Röcher (63. Farkas), Novak, Erhardt, Fran – Bürger (C), Templ.
Náhradníci: Böcskör – Varga, Jano, Ibser, Farkas, Ertlthaler, Pink.

Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Posch (76. Schmidt) – Ebner, Lackner (61. Bajrami), Toth (C) – Sax, Monschein, Knasmüllner.
Náhradníci: Kuttin – Maranda, Schmidt, Starkl, Wessely, Bajrami, Fischerauer.

Rozhodca: Grobelnik – Heidenreich, Gruber.