Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – San Jose Sharks

3:2

koniec (2:1, 0:1, 1:0)

10.12.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • Martin Schwarz (@MartinSmuci) cz

Tipsport: 2.8 3.57 2.34

54:22

54:22 Hampus LINDHOLM - 3:2

54:22

Anaheim právě vstřelil branku!
Studená sprcha, která přichází pro San Jose Sharks necelých šest minut před koncem základní hrací doby. Ve třetí třetině se opravdu hraje ze strany na stranu a tohle je jen důkaz. Nejdříve hosté zahrozili Bernierovi. Jenže z následně akce posílá Kačery zpátky do vedení obránce HAMPUS LINDHOLM, jenž dává svou první branku této sezóny. A načasoval si ji opravdu na nejlepší možný moment. Pálil poměrně z dálky, ale Martin Jones toho moc neviděl, takže puk pronikl za jeho záda. Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá, ale stále ještě mají šanci. Asistence: Nick Ritchie.

28:40

28:40 Kevin LABANC - 2:2

28:40

San Jose právě vstřelilo branku!
Sharks byli od začátku druhé třetiny určitě herně lepší než jejich soupeř a právě se jim to vyplatilo. Máme totiž vyrovnáno, ještě před polovinou základní hrací doby je stav utkání 2:2. Před brankářem Bernierem totiž zůstal úplně samotný a nepokrytý mladý hráč San Jose KEVIN LABANC. Ten měl dost času na to, aby si rozmyslel, kam kotouč pošle. A poslal jej přesně do místa, kam už Birnier nestačil strčit žádnou část své výstroje. Za vyrovnaného stavu bude duel zase o něco zajímavější a napínavější, tak uvidíme, co přijde dál. Asistence: Logan Couture, Joel Ward.

19:55

19:55 Brent BURNS - 2:1

19:54

San Jose právě vstřelilo branku!
Jenže pozor, máme tu poměrně nečekaný blesk z čistého nebe, který posílají Žraloci do branky Anaheim Ducks. San Jose tato přesilovka vůbec nefungovala, prakticky nevystřelili na branku a trápili se v ní, gól navíc padl už při plném počtu hráčů na ledě. Jenže nakonec stejně snižují na rozdíl jednoho zásahu, protože dvanáctou trefu sezóny přidává do sbírky produktivní obránce BRENT BURNS. Dostal do prostoru někde kolem levého kruhu od spoluhráče krásnou nahrávku, kterou nepohrdl. Krásně pokořil Berniera, ten neměl moc šanci se stihnout přesunout. Pro hosty hodně důležitá trefa. Asistence: Patrick Marleau, Joe Pavelski.

15:06

15:06 Antoine VERMETTE - 2:0

15:06

Anaheim právě vstřelil branku!
Další problémy pro hokejisty ze San Jose, několik minut před koncem úvodního dějství domácí mužstvo uniká do vedení o dvě branky. A znovu padl gól po poměrně nečekané situaci. ANTOINE VERMETTE sice měl na levém křídle dost místa na střelu a na to, aby pořádně zamířil. Ale taktéž Martin Jones hodně dobře viděl, takže bylo překvapivé, když mu Vermetteho střela pronikla mezi betony. Nicméně hosté budou muset dohánět ztrátu dvou branek a Honda Center bouří. Před koncem první části se domácím takový náskok určitě hodí, pochopitelně. Asistence: Shea Theodore, Nick Ritchie.

04:44

04:44 Rickard RAKELL - 1:0

04:44

Anaheim právě vstřelil branku!
Jenže navzdory o něco aktivnějším Žralokům na začátku první třetiny tu máme vedení domácího týmu Anaheim Ducks, který byl důslednější před brankou a střílí úvodní trefu zápasu. Kotouč poslaný před brankáře hostů Martina Jonese jako první našel šikovný švédský útočník RICKARD RAKELL, jenž neváhal a rychle po ledě zasunul puk do sítě. Těžko říct, zda Jones vůbec tušil o Rakellově snaze zakončovat. Každopádně už problémům nezabránil a Kačeři brzy vedou. Uvidíme, jak budou hosté reagovat. Asistence: Shea Theodore, Corey Perry.

Anaheim Ducks – San Jose Sharks

3:2

koniec (2:1, 0:1, 1:0)

Späť na online

Góly a asistencie: 5. Rakell (Theodore, Perry), 16. Vermette (Theodore, N. Ritchie), 55. H. Lindholm (N. Ritchie) – 20. Burns (Marleau, Pavelski), 29. Labanc (Couture, J. Ward)

Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – L. Shaw, Noesen, Cramarossa.

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Marleau, J. Thornton, Pavelski (C) – Labanc, Couture, J. Ward – Bødker, Tierney, Donskoi – Wingels, Haley, M. Karlsson.

Rozhodca: Brenk, Lee – Gawryletz, Heyer

Diváci: 17 174

Priebeh zápasu
1. tretina
04:44 ANA 1:0 Rakell (Theodore, Perry)
15:06 ANA 2:0 Vermette (Theodore, N. Ritchie)
15:13 ANA 5 Cramarossa, bitka
SJS 5 Wingels, bitka
17:53 ANA 2 Rakell, hákovanie
19:54 SJS 2:1 Burns (Marleau, Pavelski)
Po 1. tretine
2. tretina
22:57 SJS 2 Wingels, držanie
28:40 SJS 2:2 Labanc (Couture, J. Ward)
31:47 SJS 2 J. Ward, nebezpečná hra vysokou hokejkou
Po 2.tretine
3. tretina
54:22 ANA 3:2 H. Lindholm (N. Ritchie)
59:38 SJS 2 DeMelo, podrazenie
Koniec