Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen (CZ)

ELITE PRAHA – Ne

3:10

koniec (1:3, 1:2, 1:5)

10.12.2016, 14:00 • SH Děkanka • 14. kolo • Alan Šrámek (@TramekCZ) cz

Je konec. Herbadent ve třetí třetině jasně střelecky dominoval a po zásluze vítězí vysoko 10:3. Hostující tým si tak připisuje další tři body do tabulky. Elite hrálo sympaticky, bojovalo, avšak na Herbadent to dnes nestačilo. S přáním hezkého zbytku dne se s Vámi loučím. (15:45:22)

Konec zápasu.

59:25

Herbadent právě vstřelil branku!
Je tu ještě jedna branka. Desítku do sítě Elite načepovala LUCIA KOŠTURIAKOVÁ, která nedala Zelené šanci. Asistence: Dagmar Surá.

59:01

Probíhá poslední minuta třetí třetiny.

58:14

Herbadent právě vstřelil branku!
Krásnou kombinaci dokázala z pravé tyče zakončit přesně DOMINIKA STEINBACHOVÁ, které stačilo pouze nastavit hokejku. Asistence: Denisa Billá.

57:40

Herbadent obléhá branku Elite. Obrana domácích však drží hostující hráčky z dostřelu.

56:31

Pilíková se musela vrátit, aby zabránila přečíslení domácích hráček. Lucii Pilíkové se to podařilo a nakonec ještě získala míček do své moci.

55:07

Lucia Košturiaková se těžko zvedala ze země, ale vypadá to, že bude v pořádku a bude moci pokračovat ve hře.

53:41

Miklíková vybojovala na útočné polovině míček pro své barvy. Domácí se chvíli drželi na míčku, ale poté o něj přišli, aniž by někdo v černožlutém zakončil.

52:36

Veharová to zkusila po pravé straně, ovšem o míček velmi rychle přišla.

51:04

Herbadent právě vstřelil branku!
Tak na drama to nevypadá. DENISA BILLÁ se dostala do zakončení a propálila Zelenou. Pro Billou je tato branka třetí v dnešním utkání, tak to nebude mít nejspíše zkušená florbalistka v kabině nejlevnější. Asistence: Dominika Steinbachová.

Dnešní utkání sleduje 74 diváků.

50:28

Je před námi necelých deset minut do konce základní hrací doby, dočkáme se nějakého dramatu ze strany domácích hráček?

49:07

Hostující hráčky zvolnily a nikam se nehrnou, také nemají kam. Naopak Elite se snaží s výsledkem ještě něco udělat.

47:24

Pokus Elišky Reischlová zablokovala jedna z hostujících obránkyň.

46:24

Herbadent právě vstřelil branku!
LUCIA KOSTURIAKOVÁ dostala přihrávku od Čapkové a na nic nečekala, ihned vypálila a míček skončil až za zády přesouvající se Zelené. Herbadent tak využívá první přesilovou hru v utkání. Asistence: Martina Čapková.

45:17

Reischlová se postavila do cesty míčku, který nakonec obětavě zastavila vlastním tělem.

44:51

Vyloučení v týmu ELITE PRAHA (Kristýna Andrlová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).

44:27

Florbalistky Elite jsou rázem při chuti. Nyní hlídkovala před hostující brankou Reischlová, avšak se do zakončení nedostala.

43:02

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Tak to byla velmi povedená akce domácích! Jelínková našla přesně hůl PETRY NOSKOVÉ, která nabíhala k levé tyči a následně bez větších potíží dopravila míček do branky Herbadentu. Asistence: Barbara Jelínková.

42:33

Míček létal po brankovišti, ale tam nebyl nikdo z hostujícího týmu, kdo by míček dorazil do branky.

41:49

Herbadentu to nestačí. Hráčky v bílých dresech opět kombinují před brankou Zelené.

40:56

Herbadent právě vstřelil branku!
Herbadent začíná třetí třetinu velmi zostra. DENISA BILLÁ vyslala nenápadnou ránu z větší vzdálenosti a míček skončil až za zády Zelené. Bilá se zapisuje podruhé v utkání do střelecké listiny. Asistence: Martina Skořepová.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je úspěšně za námi. Herbadent šel po dvou brankách do vedení 5:1. Elite se podařilo zásluhou Andrlové snížit v osmatřicáté minutě. Domácí hráčky tak půjdou do třetí třetiny se tříbrankovým mankem.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:01

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

37:57

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Veharová našla přesně KRISTÝNU ANDRLOVOU, která před koncem druhé třetiny překonává jako druhá hráčka domácích Christiánovou v brance Hebradentu. Asistence: Estera Veharová.

37:44

Herbadent je opět na polovině svého soupeře, kde kombinuje. Nikdo v bílém se však do zakončení nedostává.

36:12

Steinbachová hledala u pravé tyče jednu ze svých spoluhráček, ale k té se nakonec míček vůbec nedostal.

34:59

Dalekonosný pokus Čapkové nemohl slavit úspěch. Zelená na něj velmi dobře viděla a míček bez potíží ztlumila ve svých rukou.

33:33

Zelená musela být v pozoru, jelikož míček létal přes její brankoviště. Nakonec z toho nic pro hostující barvy nebylo a míček mají v momentální chvíli pod kontrolou hráčky Elite.

32:48

Čas ubíhá poměrně rychle, avšak my jsme se vyjma zablokované střely Martiny Čapkové ničeho nedočkali.

30:46

Hra se v posledních chvílích zklidnila a míček je převážně na středu hřiště.

29:52

Rymanová překazila přihrávku hostujících hráček a rychle se snažila založit protiútok Elite. To se jí však nakonec nepodařilo.

28:29

Billá se výborně vrátila a překazila potencionální šanci domácího celku.

28:12

Herbadent právě vstřelil branku!
V krátkém časovém sledu se podařilo hostujícím hráčkám znovu skórovat. Tentokrát mířila přesně do černého KATEŘINA PISÁROVÁ. Asistence: Dagmar Surá.

27:36

Elite je opět zatlačeno před svou vlastní brankou, kde domácí hráčky brání v pěti. Hostující florbalistky se však do žádné vážnější šance nedostávají.

27:05

Herbadent právě vstřelil branku!
Je to již o tři branky. DENISA BILLÁ přetavila narůstající tlak Herbadentu v další branku. Bez asistence.

26:47

Na pravé straně netrefila skákavý míček Lucie Pilíková. To by byla dobrá příležitost pro talentovanou hráčku Herbadentu.

25:40

Zabavská oběhla dvě obránkyně a následně se snažila zakončit přízemní ranou k pravé tyči, ale rána jí nesedla, tak jak by chtěla.

24:17

Sara Rymanová rychle rozehrála na jednu ze svých spoluhráček a nebyla to nakonec vůbec špatná šance domácích. Christiánová ovšem zasahovat nemusela, jelikož si míček cestu mezi tři tyče nenašel.

22:51

Košturiaková drží míček na hokejce a hledá, komu by mohla přihrát. Nikdo v bílém se jí však nenabízí.

21:56

Míček mají na hokejkách hráčky Elite, ale jsou s ním za svou vlastní brankou. Herbadent výborně napadá rozehrávku svých soupeřek.

20:41

Herbadent začal druhou třetinu tak, jako skončil tu první, tedy náporem. Čapková ihned poslala míček směrem na Zelenou. Ta si ovšem dokázala poradit.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina, ve které se zkraje utkání dostaly do vedení hráčky Elite zásluhou Jelínkové. Herbadent poté diktoval tempo hry a třemi brankami otočil skóre a zaslouženě vede 3:1.

20:00

První třetina skončila.

19:01

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:17

Reischlová to zkusila na druhé straně, ale také ona nebyla úspěšná.

17:28

Hebadent je při chuti a znovu zkouší pozornost domácí brankářky.

16:32

Herbadent právě vstřelil branku!
A je to již o dvě branky. Krásnou ránu vyslala ze své hokejky LUCIE PILÍKOVÁ, která nedala šanci Zelené v brance Elite. Míček zapadl přímo pod horní tyč. Asistence: Denisa Billá.

16:13

Na zemi skončila Sara Rymanová, která si vysloužila odpískaný faul na její osobu. U míčku tak budou domácí florbalistky.

15:06

V obrovské šanci se ocitla Denková, která dostala přihrávku na střed a byla sama proti Christiánové. Hostující gólmanka však předvedla výborný zákrok a uchránila Herbadentu jednobrankové vedení.

14:10

Lucia Košturiaková to zkusila z levé strany, ale slovenská reprezentantka nemířila příliš přesně.

13:27

Čapková se prohnala na polovinu soupeře, vzala to na střed, odkud vypálila. Její ránu ovšem dokázala zablokovat jedna z domácích hráček.

12:15

Momentálně se hraje ze strany na stranu. Míček však mají více na svých hokejkách hráčky Herbadentu. Surá se snažila zakončit, avšak o míček rázem přišla.

10:29

Hostující hráčky se však snaží o rychlé vyrovnání. Zlámalová se však přes obránce nedostala ke střele.

09:03

Herbadent právě vstřelil branku!
Hostující hráčky brzy otáčí vedení na svou stranu. Tentokrát se povedenou kličkou prosadila DAGMAR SURÁ. Asistence: Kateřina Pisárová.

08:04

Herbadent právě vstřelil branku!
To už však neplatí. Z dorážky se před brankou dokázala prosadit VIKTÓRIA BOBOTOVÁ, která vyrovnává na 1:1! Asistence: Denisa Billí.

07:36

Hraje se převážně na polovině Elite, které se ovšem zodpovědně brání tlaku Herbadentu.

06:02

Úspěšná nebyla ani Čapková. Herbadent je mnohem aktivnější a vyrovnání visí ve vzduchu.

05:08

Hostující hráčky jsou nyní mnohem aktivnější. Košturiaková, ani Pilíková však na gólmanku domácích nevyzrály.

04:24

Hebadent se snaží o rychlou odpověď, avšak zatím nikdo v bílém nezaměstnal Zelenou v brance Elite.

02:39

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Domácí rychle rozehráli, k míčku se dostala BARBARA JELÍNKOVÁ, která nedala Christiánové šanci a posílá Elite do vedení! Bez asistence.

02:34

Reischlová se hnala středem směrem k brance, ale byla faulovaná a tak budou na polovině svého soupeře rozehrávat domácí hráčky.

01:28

Lucie Pilíková to zkusila z velké dálky, ale její rána nebyla příliš přesná.

00:17

Do prvního útoku se dostaly hráčky Elite. Reischlová se nedostala k odraženému míčku, nicméně domácí hráčky jsou i nadále u míčku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Simajchlová, Vranová, Divišová, N. Mrázková, Hnátová – Jelínková, Reischlová, Ryman – Veharová, Nosková, Pechánková – Miklíková, Zlámalová, Radová – Neubergerová, Andrlová, Denková.

Herbadent FK Jižní Město: Christiánová (Červová) – Billá, Skořepová, Bobotová – Morová, L. Pilíková, Pisárová – Sádková, Procházková, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková.

Rozhodčí: Barbora Beranová ,Kristýna Šedová.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

ELITE PRAHA – Ne

3:10

koniec (1:3, 1:2, 1:5)

Späť na online

Góly a asistencie: 3. Jelínková, 38. Andrlová (Veharová), 44. Nosková (Jelínková) – 9. Bobotová (Billá), 10. Surá (Pisárová), 17. L. Pilíková (Billá), 28. Billá, 29. Pisárová (Surá), 41. Billá (Skořepová), 47. Košturiáková (Čapková), 52. Billá (Steinbachová), 59. Steinbachová (Billá), 60. Košturiáková (Surá)

ELITE PRAHA: Zelená (Gécová) – Simajchlová, Vranová, Divišová, N. Mrázková, Hnátová – Jelínková, Reischlová, Ryman – Veharová, Nosková, Pechánková – Miklíková, Zlámalová, Radová – Neubergerová, Andrlová, Denková.

Ne: Christiánová (Červová) – Billá, Skořepová, Bobotová – Morová, L. Pilíková, Pisárová – Sádková, Procházková, Steinbachová – Surá, Kubišová, Košturiáková – Čapková, Zabavská, Polívková.

Rozhodca: Barbora Beranová ,Kristýna Šedová

Diváci: 74

Priebeh zápasu
1. tretina
02:39 ELI 1:0 Jelínková
08:04 HRB 1:1 Bobotová (Billá)
09:03 HRB 1:2 Surá (Pisárová)
16:32 HRB 1:3 L. Pilíková (Billá)
Po 1. tretine
2. tretina
27:05 HRB 1:4 Billá
28:12 HRB 1:5 Pisárová (Surá)
37:57 ELI 2:5 Andrlová (Veharová)
Po 2.tretine
3. tretina
40:56 HRB 2:6 Billá (Skořepová)
43:02 ELI 3:6 Nosková (Jelínková)
44:51 ELI 2 2min Andrlová
46:24 HRB 3:7 Košturiáková (Čapková)
51:04 HRB 3:8 Billá (Steinbachová)
58:14 HRB 3:9 Steinbachová (Billá)
59:25 HRB 3:10 Košturiáková (Surá)
Koniec