Menu

Hokej

NHL

Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche

1:3

koniec (0:1, 0:0, 1:2)

12.12.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 1.9 4.0 3.6

59:19

Maple Leafs nebezpečně vypálili od modré čáry, Semjon Varlamov ale vytáhl další úžasný zákrok, když puk ukryl po nádherném semaforu ve své lapačce!

58:49

58:49 Blake COMEAU - 1:3

58:49

Colorado právě vstřelilo branku!
BLAKE COMEAU se skvěle zorientoval v obranném pásmu a z otočky v oslabení vyhodil puk do prázdné brány Maple Leafs – 1:3!

58:20

Maple Leafs před bránou Colorada vytvořili obrovský závar, skórovat se jim ale záhadným způsobem nepodařilo. Semjon Varlamov lapačkou vytáhl puk mířící pod horní tyč nad!

57:24

57:24 Jake GARDINER - 1:2

57:24

Toronto právě vstřelilo branku!
JAKE GARDINER v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce Nikity Zajceva od modré čáry napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem a nad pravým betonem Semjona Varlamova zamířil ke vzdálenější levé tyči. Leafs zpět ve hře! Asistence: Nikita Zajcev a Mitchell Marner.

57:09

Nikita Zadorov dostal menší trest za kroček poté, co Maple Leafs odvolali brankáře, což znamená, že Antoine Bibeau zůstane na trestné lavici a domácí to zkusí ve hře 6 na 3!

56:39

Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování mířili mezi Semjona Varlamova, brankář Colorada je ale včas sklapl k sobě a puk vyrazil! Fantastický zákrok.

55:55

Patrik Wiercioch byl vyloučen za zdržování hry poté, co posunul bránu za Semjonem Varlamovem.

55:55

William Nylander se v rychlém sledu dostal ke dvěma střelám, po kterých vznikl před bránou Colorada obrovský závar. Ani jedna z nich ale přes obranný val Avalanche neprošla!

52:56

Semjon Varlamov už se zdál být překonaný, jenže po střele Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování dokázal puk mířící pod horní tyč zázračným zákrokem vyrazit mimo!

47:27

Nathan MacKinnon vstřelil gól, před kterým byl navíc faulován Leo Komarovem. Útočník Maple Leafs dostal dvojnásobný trest za vysokou hůl a Colorado si zahraje přesilovou hru, která potrvá z pohledu Toronta dlouhé čtyři minuty.

47:27

47:27 Nathan MACKINNON - 0:2

47:27

Colorado právě vstřelilo branku!
NATHAN MACKINNON v mezikruží krásně zamíchal s pukem a po protažení se mezi dvěma protihráči zamířil nad pravým betonem Antoina Bibeaua v přesilové hře k levé tyči – 0:2! Asistence: Tyson Barrie a Semjon Varlamov.

46:23

James van Riemsdyk dostal menší trest a za podražení usedl na trestnou lavici. Colorado má šanci navýšit své jednobrankové vedení.

45:47

Zach Hyman se před bránou po přihrávce Austona Matthewse z pravého křídla a ostrého úhlu ocitl v obrovské šanci, jenže z bezprostřední blízkosti orazítkoval pouze levý beton Semjona Varlamova!

40:37

James van Riemsdyk nepříjemně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Semjona Varlamova vznikl před bránou Colorada velký závar, Maple Leafs se ale stále nepodařilo skórovat.

40:18

Gabriel Landeskog přišpendlil na mantinel zezadu Lea Komarova a podruhé v dnešním zápase poslal svůj tým v roli kapitána do čtyř. Tentokrát po vražení na hrazení.

38:15

Carl Söderberg na levém křídle nebezpečně vypálil od mantinelu a jeho střela zápěstím těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Antoine Bibeau ji ale dokázal levým betonem vyrazit!

33:28

Nikita Zadorov vyzval k tanci Matta Martina a oba kohouti usedli na trestnou lavici na pět minut za bitku.

26:22

John Mitchell dokázal v pravém kruhu pro vhazování zpracovat puk a krásnou střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, debutující Antoine Bibeau ovšem vytáhl fantastický zákrok, když puk sevřel mezi tělem a vyrážečkou!

25:22

Morgan Rielly krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně minula bližší levý horní roh brány!

24:52

Semjon Varlamov skvěle zasáhl levým betonem a střelu Maple Leafs z pravého kruhu pro vhazování na přední tyči vyrazil mimo!

24:14

Kapitán Colorada Gabriel Landeskog usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáře a Maple Leafs mají v dnešním utkání k dispozici třetí přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.

21:56

William Nylander se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho následná střela ale skončila na výstroji Antoina Bibeaua, který podruhé během pár okamžiků skvěle zakročil!

20:45

Tyson Barrie bez přípravy od modré čáry tvrdě vypálil s příklepem a jeho střela mířila přesně k pravé tyči, Antoine Bibeau u ní byl ale včas a nadvakrát jeho pokus zastavil!

18:51

18:51 Mikko RANTANEN - 0:1

18:51

Colorado právě vstřelilo branku!
Antoine Bibeau vyrazil střelu Jarome Iginly z levého kruhu před sebe, čehož využil Matt Duchene a nádhernou bekhendovou přihrávkou našel na pravém křídle MIKKA RANTANENA, který z ostrého úhlu zamířil pod horní tyč odkryté brány. Colorado v závěru úvodní části využilo přesilovou hru a ujalo se vedení 1:0! Asistence: Matt Duchene a Jarome Iginla.

18:03

Tyler Bozak usedl na trestnou lavici za podržení a 11 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.

17:40

Auston Matthews se krásně uvolnil v levém kruhu pro vhazování a poté mířil zápěstím do bližšího horního rohu brány, jeho střela se ale zřejmě od vyrážečky Semjona Varlamova odrazila do ochranné sítě! Nádherná střela, gólem ale neskončila.

16:14

Rene Bourque krátce po reklamní přestávce dostal menší trest za podražení a Toronto si v závěru úvodní třetiny zahraje druhou přesilovou hru. Dokáže ji na rozdíl od té první využít?

12:36

Michail Grigorenko nabral na pravém křídle rychlost a bekhendovou přihrávkou z kruhu pro vhazování našel před bránou najíždějícího Matta Duchena, který kotouč letící těsně nad ledem krásně usměrnil k pravé tyči, a Antoine Bibeau si po skvělém zásahu levým betonem připsal první těžký zákrok!

08:48

Mitchell Marner krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Semjon Varlamov ji ale pravým betonem skvěle vyrazil!

06:28

Maple Leafs mají v úvodu utkání velkou převahu, což potvrdila střela z levého kruhu pro vhazování, která mířila na přední tyč, Semjon Varlamov ji ale skvěle vykopl pravým betonem!

05:26

Nikita Sošnikov se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jeho následné zakončení ale skončilo na výstroji zatím skvěle a bezchybně chytajícího Semjona Varlamova!

01:20

Eric Gelinas dostal menší trest za podražení a Maple Leafs si po necelých dvou minutách zahrají první přesilovou hru.

01:07

William Nylander se nádherně otočil na levém křídle s pukem a na vzdálenější pravé tyči našel skvělou přihrávkou z ostrého úhlu najíždějícího Austona Matthewse, který bez přípravy mířil mezi betony Semjona Varlamova, brankář Colorada ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!

Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche

1:3

koniec (0:1, 0:0, 1:2)

Späť na online

Góly a asistencie: 58. Gardiner (N. Zajcev, Marner) – 19. Rantanen (Duchene, Iginla), 48. MacKinnon (Barrie, Varlamov), 59. Comeau

Toronto Maple Leafs: Bibeau (Andersen) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, Barrie, Wiercioch, Ťutin, Beauchemin (A), Gelinas – Landeskog (C), MacKinnon, Iginla – R. Bourque, Söderberg, Grigorenko (A) – Duchene, J. Mitchell, Rantanen – Martinsen, Colborne, Comeau.

Rozhodca: Kendrick Nicholson, Kevin Pollock. Čároví: David Brisebois, Scott Cherrey

Diváci: 18875

Priebeh zápasu
1. tretina
01:20 COL 2 Gelinas, podrazenie
16:14 COL 2 R. Bourque, podrazenie
18:03 TOR 2 Bozak, podrazenie
18:51 COL 0:1 Rantanen (Duchene, Iginla)
Po 1. tretine
2. tretina
24:14 COL 2 Landeskog, nedovolené bránenie brankárovi
33:28 COL 5 Zadorov, bitka
TOR 5 M. Martin, bitka
Po 2.tretine
3. tretina
40:18 COL 2 Landeskog, narazenie na mantinel
46:23 TOR 2 J. van Riemsdyk, podrazenie
47:27 COL 0:2 MacKinnon (Barrie, Varlamov)
47:27 TOR 2+2 Komarov, nebezpečná hra vysokou hokejkou+nebezpečná hra vysokou hokejkou
55:55 COL 2 Wiercioch, zdržiavanie hry / posunutá bránka
57:09 COL 2 Zadorov, krosček
57:24 TOR 1:2 Gardiner (N. Zajcev, Marner)
58:49 COL 1:3 Comeau
Koniec