Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen (CZ)

FBS Olomouc – ELITE PRAHA

2:5

koniec (0:0, 0:2, 2:3)

21.01.2017, 18:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • 18. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ) cz

59:55

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc přece jen ještě snižuje. Po obtočení JITKY OHÁŇKOVÉ nakonec konečné skóre dostalo na numero 5:2 pro hosty. Asistence: Tereza Mošťková.

57:01

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak přece jen se Olomouc dočkala! Po chybě v komunikaci u obranné dvojky Elite se za ni dostala MONIKA FLEISCHMANNOVÁ, která bez problému skóruje. Bez asistence.

47:48

Teď to bylo těsné! Miklíková se dostávala do zakončení přes Mošťkovou, jenomže do branky se nestrefuje. Míček proletěl těsně vedle brankařkou a tyčkou do rohu.

44:05

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Pražanky jsou teď pány hřiště! Tohle tvrzení potvrzuje přesná rána ze střední vzdálenosti od ANNY-MARIE DIVIŠOVÉ. Asistence Kristýna Andrlová.

42:01

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Pražanky jsou v naprosté pohodě. Po pasu do brankoviště se přes Suchánkovou protlačila BARBARA JELÍNKOVÁ, čímž zvyšuje už na 4:0. Asistence: Eliška Reischlová

41:19

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Pražanky už jdou do výraznějšího náskoku! Po přečíslení se totiž trefuje po křižné přihrávce JESSICA ZLÁMALOVÁ. Asistence: Ivana Miklíková.

39:59

Elite Praha právě vstřelilo branku!
A nakonec tady máme ještě jednu branku! Se sirénou se totiž ještě dokázala trefit do šibenice PETRA NOSKOVÁ, čímž hodně rozesmutnila olomoucké hráčky. Asistence: Barbara Jelínková.

36:29

Miklíková se zkusila nahrát Zlámalové, v poslední moment se do ale do přihrávky rozhodla vložit nohu Kluzová, čímž asi zabraňuje další brance. Pražanky zůstávají v tlaku.

34:29

A málem bylo vyrovnáno! Reimerová totiž skoro našla Pavlíkovou, jenže ta v rozhodující chvíli pouze promáchla.

28:21

Mošťková se málem stála hvězdou haly! Její tečovaná rána totiž málem zamířila do branky, avšak Gécová dokázala ještě zasáhnout.

25:34

Reimerová trefila míček ze vzduchu a nastřeluje tyč! Elite mělo velkou kopu štěstí.

24:41

Elite Praha právě vstřelilo branku!
Olomouci se spálené šance staly osudné! Elite se totiž dostalo do breaku, který zakončila střelou do odkryté části brány ELIŠKA REISCHLOVÁ. Asistence: Petra Nosková.

22:35

Tlak Olomouce sílí! Sklenářová se protlačila až před bránu, jenomže pálí jen do Gécové. Brankařka Pražanek si následně připsala další minimálně čtyři učebnicové zásahy par excellence.

19:42

Suchánkové se povedlo dostat do zakončení, jenomže stejně jako Kluzová, tak i Gécová ukazuje své schopnosti. První třetina tak zatím patří ženám v masce.

18:34

Divišová se dostávala do další možnosti na otevření skóre! Jenomže Kluzová ukazuje parádní zákrok, kterými zatím deptá pražanské střelkyně. Olomouc bude rozehrávat odzadu.

15:19

Oháňková mířila pouze do Gécové, publikum ji tleská za další parádní zákrok.

07:15

Reischlová znovu ukázala, kdo je nejlepší střelec v dresu Elite, ale na Kluzovou si nedošla, protože olomoucká brankářka předvádí dva parádní zákroky.

01:01

Pražanky se ukázaly ve skvělé formě, Vranová a následně i Reischlová se pokusili o střelu a Kluzová byla hodně pod tlakem, aby zabránila první brance. Zákroky však měla ukázkové.

FBS Olomouc – ELITE PRAHA

2:5

koniec (0:0, 0:2, 2:3)

Späť na online

Góly a asistencie: 58. Fleischmannová, 60. Oháňková (Mošťková) – 25. Reischlová (Nosková), 40. Nosková (Jelínková), 42. Zlámalová (Miklíková), 43. Jelínková (Reischlová), 45. Divišová (Andrlová)

FBS Olomouc: Kluzová (Franková) – Stiskálková, Václavíková – Reimerová, Pavlíková (C), Suchánková – Pařízková, Bouchalová, Oháňková – Zamazalová, Mošťková, Sklenářová – Fleischmannová, Zacpalová, Kylarová.

ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Vranová, M. Nováková (C), Divišová, N. Mrázková, Císařová – Jelínková, Reischlová, Veharová – Nosková, Pechánková, Kopecká – Miklíková, Zlámalová, Neubergerová – Andrlová.

Rozhodca: Michaela Konečná, Veronika Wienerová

Diváci: 46

Priebeh zápasu
1. tretina
Po 1. tretine
2. tretina
24:41 ELI 0:1 Reischlová (Nosková)
39:59 ELI 0:2 Nosková (Jelínková)
Po 2.tretine
3. tretina
41:19 ELI 0:3 Zlámalová (Miklíková)
42:01 ELI 0:4 Jelínková (Reischlová)
44:05 ELI 0:5 Divišová (Andrlová)
57:01 OLO 1:5 Fleischmannová
59:55 OLO 2:5 Oháňková (Mošťková)
Koniec