Menu

Hokej

NHL

Calgary Flames – Edmonton Oilers

3:7

koniec (0:3, 1:3, 2:1)

22.01.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 2.12 3.8 3.1

59:25

59:25 Ryan NUGENT-HOPKINS - 3:7

59:25

Edmonton právě vstřelil branku!
RYAN NUGENT-HOPKINS využil zachycení rozehrávky Calgary Flames v podání Jordana Eberleho u hrazení rukavicí a po jeho přihrávce ze středního pásma poslal puk střelou zápěstím do prázdné brány. Asistence: Jordan Eberle.

56:42

Brian Elliott naskočil na střídačku a Flames to necelé čtyři minuty před koncem zkouší při hře bez brankáře!

55:49

Matt Stajan se v rohu ledové plochy pustil do potyčky s Andrejem Sekerou a oba dva byli vyloučeni za hrubost.

55:49

55:49 Lance BOUMA - 3:6

55:49

Calgary právě vstřelilo branku!
TJ Brodie z levého křídla nahodil puk před bránu, kde LANCE BOUMA předvedl skvělou teč a puk se po odrazu od ledu odrazil ke vzdálenější pravé tyči. Laurent Brossoit se nedokázal včas přesunout a potřetí inkasoval. Asistence: TJ Brodie a Dennis Wideman.

53:01

Micheal Ferland si z pravého křídla sjížděl nebezpečně před bránu a zezadu byl zahákován Andrejem Sekerou.

52:01

Sam Bennett z levém kruhu pro vhazování krásnou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Laurent Brossoit ale předvedl fantastický zákrok, když jeho pokus vyrazil lapačkou a vzápětí si poradil i s následnou dorážkou!

48:48

TJ Brodie pálil ze stejného prostoru jako Sean Monahan, Laurent Brossoit ale jeho pokus mířící pod horní tyč volejbalovým zákrokem vytáhl nad bránu!

47:57

Vzápětí se vrátil z trestné lavice také TJ Brodie a Oilers v letošní sezóně NHL ještě nevyužili přesilovou hru 5 na 3.

45:57

TJ Brodie na levé straně obranného pásma dvakrát sekl zezadu Drakea Caggiulu vyvážejícího puk k modré čáře a Oilers si zahrají přesilovou hru 5 na 3!

45:07

Sean Monahan mezi kruhy pro vhazován podrazil Connora McDavida a dostal dvě minuty za podražení.

42:31

Johnny Gaudreau na opačné straně ledové plochy pálil na levém křídle od mantinelu na přední tyč, kde jeho pokus Laurent Brossoit skvěle vyrazil pravým betonem!

40:45

Mark Letestu krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a mířil do bližšího horního rohu brány, Brian Elliott ale předvedl nádherný semafor a puk ukryl v lapačce!

40:26

40:26 Sean MONAHAN - 2:6

40:26

Calgary právě vstřelilo branku!
SEAN MONAHAN ve vlastním oslabení pláchl všem hráčům Oilers a samostatný únik zakončil v mezikruží nádhernou střelou zápěstím, která nad vyrážečkou Laurenta Brossoita zamířila přesně do levého horního rohu brány – 2:6!

39:27

Matthew Tkachuk po faulu Michaela Frolíka tvrdým hitem vlétl do Leona Draisaitla a Connor McDavid se tam přiřítil v roli Zora mstitele. Domácí útočník dostal dvě minuty za hrubost plus osobní trest 10 minut nesportovní chování, zatímco Connor McDavid pouze dvě minuty za krosček.

39:27

Leon Draisaitl byl zahákován v blízkosti modré čáry Michaelem Frolíkem, který dostal dvě minuty za hákování, a Edmonton si zahraje v závěru druhé části čtvrtou přesilovou hru.

37:10

Oilers na pravém křídel od modré čáry napřáhli k další pěkné střele, která mířila po ledě ke vzdálenější levé tyči, Brian Elliott ji ale dokázal pravým betonem vykopnout!

36:53

36:53 Oscar KLEFBOM - 1:6

36:53

Edmonton právě vstřelil branku!
OSCAR KLEFBOM v blízkosti vrcholu levého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Ryana Nugenta-Hopkinse napřáhl k nádherné táhlé střele, která nad levým betonem Briana Elliotta zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Jordan Eberle.

36:43

Matthew Tkachuk před pár okamžiky skóroval, nyní ale dostal dvě minuty za sekání.

36:43

Patrick Maroon se po krásné přihrávce Jordana Eberleho dostal do samostatného úniku, který zakončil krásným bekhendovým blafákem, Brian Elliott mu ale senzačně zabránil skórovat levým betonem!

35:55

35:55 Matthew TKACHUK - 1:5

35:55

Calgary právě vstřelilo branku!
MATTHEW TKACHUK před bránou skvěle nadskočil a holí přiloženou k ledu puk po střele Dougieho Hamiltona od modré čáry zády k bráně nad levým betonem Laurenta Brossoita usměrnil k pravé tyči. Flames využili přesilovou hru a podařilo se jim vstřelit čestný gól! Asistence: Dougie Hamilton a Michael Frolík.

34:28

Matt Benning fauloval unikajícího Johnnyho Gaudreaua a za hákování dostal dvouminutový trest.

32:24

32:24 Jordan EBERLE - 0:5

32:24

Edmonton právě vstřelil branku!
JORDAN EBERLE na vzdálenější levé tyči parádně tečoval přihrávku Matta Hendrickse z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a puk se po odrazu od jeho čepele hole obloučkem snesl k levé tyči. Edmonton vede v Calgary už 5:0! Asistence: Matt Benning a Benoit Pouliot.

27:35

Johnny Gaudreau v levém kruhu pro vhazování pěkně vypálil zápěstím a jeho pokus mířil do bližšího horního rohu brány, Laurent Brossoit ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl v náručí!

25:23

Matt Stajan se jako slepý k houslím dostal do samostatného úniku a v oslabení mohl vstřelit úvodní gól Calgary, jenže pálil na dlouhou hůl a Laurent Brossoit ho nadvakrát vychytal!

24:54

Sam Bennett dostal dvě minuty za hrubost a také Oilers si zahrají v úvodu druhé třetiny první přesilovou hru.

23:57

23:57 Connor MCDAVID - 0:4

23:57

Edmonton právě vstřelil branku!
Kapitán Oilers CONNOR MCDAVID se mezi dvěma protihráči krásně protáhl před bránu a z mezikruží nad vyrážečkou Briana Elliotta zamířil rychlou střelou zápěstím k levé tyči. Flames si vzali Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, gól ale platí a Oilers vedou 4:0! Asistence: Leon Draisaitl a Adam Larsson.

22:47

Michael Frolík se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže ztroskotal na pravém betonu Laurenta Brossoita!

22:27

Matt Hendricks mohl udeřit v oslabení, když z mezikruží mířil k levé tyči, Brian Elliott ale dokázal puk mezi pravou rukou a tělem zastavil!

22:10

22:10 Laurent Brossoit skvěle vychytal Johnnyho Gaudreaua.

22:10

Sean Monahan pěknou přihrávkou z mezikruží našel v blízkosti pravé tyče Johnnyho Gaudreaua, který se chystal puk zamést do odkryté brány, jenže Laurent Brossoit předvedl bleskový přesun a levým betonem jeho pokus vyrazil!

21:03

Adam Larsson byl v úvodu druhé třetiny vyloučen za krosček a Flames mají k dispozici první přesilovou hru.

19:46

Český útočník se vzápětí ocitl v další velké šanci, jeho střela z vnitřního okraje levého kruhu pro vhazování ale skončila v náruči připraveného Laurenta Brossoita!

19:19

Michael Frolík na levém křídle pěkně vypálil od mantinelu a mířil k přední levé tyči, Laurent Brossoit ale předvedl krásný zákrok a pravým betonem jeho pokus vyrazil!

17:39

Milan Lucic na levém křídle nabral rychlost a pod tlakem dokázal vypálit, Brian Elliott ale jeho střelu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil!

12:34

Na opačné straně ledové plochy se ocitl ve velké šanci Benoit Pouliot, Briana Elliotta ale z blízkosti nepřekonal!

12:16

Micheal Ferland se ocitl po zákroku Laurenta Brossoita od modré čáry ve velké šanci, jenže z ostrého úhlu bránu minul!

11:08

11:08 Pěstní souboj mezi Milanem Lucicem a Engellandem!

11:08

Milan Lucic se domluvil na bitce společně s Derykem Engellandem, kterého poslal k ledu a před cestou na trestnou lavici mu ještě uštědřil vkleče jeden tvrdý políček. Oba hráči byli vyloučeni na pět minut za bitku.

07:00

Anton Slepyšev na pravém křídle v rychlém sledu dvakrát vypálil, Brian Elliott byl ale v obou případech připraven a oba jeho střelecké pokusy vyrazil mimo!

05:58

Střídání v týmu Calgary Flames: ze hřiště odchází Chad Johnson, přichází Brian Elliott.

05:58

05:58 Jordan EBERLE - 0:3

05:58

Edmonton právě vstřelil branku!
JORDAN EBERLE po krásné bekhendové přihrávce Benoita Pouliota naznačil v pravém kruhu pro vhazování střelu a poté pod lapačkou Chada Johnsona zamířil k přední tyči – 3:0! Asistence: Benoit Pouliot a Adam Larsson.

05:40

Deryk Engelland mohl rychle vyrovnat střelou z pravého křídla, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Laurent Brossoit ji ale pravým betonem skvěle vykopl!

05:22

05:22 Mark LETESTU - 0:2

05:22

Edmonton právě vstřelil branku!
MARK LETESTU si najel do levého kruhu pro vhazování na krásnou zpětnou přihrávku Zacha Kassiana zpoza brány a bez přípravy po ledě zamířil mezi betony Chada Johnsona, který inkasoval podruhé. Oilers prožívají fantastický vstup do souboje o Albertu, když během necelých šesti minut vstřelili dva góly! To je úvod! Asistence: Zack Kassian a Oscar Klefbom.

04:11

Alex Chiasson se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci a chystal si puk na forhend, aby ho vzápětí poslal do prázdné brány, protože Laurent Brossoit byl úplně mimo, jenže kotouč mu v rozhodujících okamžiku sjel z čepele hole!

03:43

Mark Giordano na levém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Laurent Brossoit ji ale levým betonem vyrazil!

01:17

01:17 Anton SLEPYŠEV - 0:1

01:17

Edmonton právě vstřelil branku!
ANTON SLEPYŠEV v levém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a nádhernou táhlou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Chada Johnsona ihned po buly do bližšího horního rohu brány. Oilers bleskově otevřeli skóre a vedou v Calgary 1:0! Asistence: Drake Caggiula.

Calgary Flames – Edmonton Oilers

3:7

koniec (0:3, 1:3, 2:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 36. Tkachuk (D. Hamilton, Frolík), 41. Monahan, 56. Bouma (Brodie, D. Wideman) – 2. Slepyšev (Caggiula), 6. Letestu (Kassian, Klefbom), 6. Eberle (B. Pouliot, A. Larsson), 24. McDavid (Draisaitl, A. Larsson), 33. Eberle (Benning, B. Pouliot), 37. Klefbom (Nugent-Hopkins, Eberle), 60. Nugent-Hopkins (Eberle)

Calgary Flames: Ch. Johnson (6. Elliott) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, D. Wideman, Jokipakka, Engelland – Versteeg, Monahan (A), Brouwer (A) – Tkachuk, Backlund, Frolík – J. Gaudreau, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Ferland.

Edmonton Oilers: Brossoit (Talbot) – Sekera, Russell, Klefbom, A. Larsson, Davidson, Benning – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – B. Pouliot, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Lucic (A), Caggiula, Slepyšev – Hendricks, Letestu, Kassian.

Rozhodca: Chris Lee, Dave Lewis. Čároví: Brian Mach, Brad Kovachik

Diváci: 19289

Priebeh zápasu
1. tretina
01:17 EDM 0:1 Slepyšev (Caggiula)
05:22 EDM 0:2 Letestu (Kassian, Klefbom)
05:58 EDM 0:3 Eberle (B. Pouliot, A. Larsson)
05:58
11:08 CGY 5 Engelland, údery
EDM 5 Lucic, údery
Po 1. tretine
2. tretina
21:03 EDM 2 A. Larsson, krosček
23:57 EDM 0:4 McDavid (Draisaitl, A. Larsson)
24:54 CGY 2 S. Bennett, hrubosť
32:24 EDM 0:5 Eberle (Benning, B. Pouliot)
34:28 EDM 2 Benning, hákovanie
35:55 CGY 1:5 Tkachuk (D. Hamilton, Frolík)
36:43 CGY 2 Tkachuk, sekanie
36:53 EDM 1:6 Klefbom (Nugent-Hopkins, Eberle)
39:27 CGY 2 Frolík, hákovanie
39:27 CGY 2+10 Tkachuk, hrubosť+nešportové správanie
EDM 2 McDavid, krosček
Po 2.tretine
3. tretina
40:26 CGY 2:6 Monahan
45:07 CGY 2 Monahan, podrazenie
45:57 CGY 2 Brodie, sekanie
53:01 EDM 2 Sekera, hákovanie
55:49 CGY 3:6 Bouma (Brodie, D. Wideman)
55:49 CGY 2 Stajan, hrubosť
EDM 2 Sekera, hrubosť
59:25 EDM 3:7 Nugent-Hopkins (Eberle)
Koniec