Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

0:3

koniec (0:0)

22.01.2017, 11:00 • Mladá Boleslav • Skupina B • Lukáš Jasoněk cz

Tipsport: 6.17 4.8 1.35

FK Mladá Boleslav na svém hřišti potvrdil roli favorita, FK Varnsdorf porazil rozdílem tří branek a v závěrečném utkání základní skupiny svede souboj s FK Jablonec o postup do semifinále. Poražený Varnsdorf skončil ve skupině s jedním bodem poslední. (12:41:01)

90

Konec zápasu.

87

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A v síti Varnsdorfu končí třetí míč. Do listiny střelců se uvedl MILJAN VUKADINOVIČ, který překonal brankáře přízemní ranou z pravé strany vápna. Pro autora gólu je to již druhý přesný zásah v duelu. O vítězi utkání teď už nemohou být vůbec žádné pochybnosti.

85

85. Jakub NEČAS - 0:2

85

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
I přesto se klub z města automobilů dokázal prosadit. Pojistku na vítězství svého celku pět minut před závěrečným hvizdem vyrobil JAKUB NEČAS, jenž po průnikové přihrávce ukázal obráncům svá záda a vyběhnuvšímu brankáři nedal absolutně žádnou šanci.

84

Defenziva severočeského týmu je připravena čelit nájezdu Mladé Boleslavi.

83

Kulatá věc je v moci mladoboleslavských fotbalistů a ti si ho mezi sebou vyměňují v blízkosti půlící čáry, odkud se s největší pravděpodobností pokusí rozvinout útočnou akci.

80

Ten byl rozehrán prostřednictvím krátké přihrávky. Bezprostředně poté si útočící mužstvo vytvořilo palebnou pozici, ale míč mezi tři tyče nedoputoval.

79

Navíc je tady rohový kop Mladé Boleslavi.

78

Fotbalisté druholigového celku zatím marně hledají recept na neprostupnou defenzivu Mladoboleslavských a čas se jim začíná velmi rychle krátit.

75

Severočeskou akci po pravé straně zastavil nešetrný skluz. Míč se po centru z přímého volného kopu ve vápně odrazil do náruče brankáře a ten ho okamžitě poslal svým spoluhráčům do pole.

73

Obrana Varnsdorfu čelila standardní situaci v podobě rohového kopu a své povinnosti zvládla na výbornou.

71

Varnsdorfský gólman musel vyběhnout z brány, aby u levého okraje vápna skočil pod nohy útočícího hráče a odebral mu míč.

69

Hráč Mladé Boleslavi, který s odhodlaným výrazem ve tváři vnikl do velkého vápna, si balon předkopl daleko od nohy. Slibně vypadající individuální akce tak nakonec skončila neúspěchem.

67

A prakticky vzápětí mohl být náskok mladoboleslavského mužstva zdvojnásoben. Těsně před hranicí pokutového území totiž došlo k faulu a míč po očekávané ráně ze standardní situace prosvištěl těsně kolem levého horního rohu brány.

64

64. Miljan VUKADINOVIČ - 0:1

64

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Po hodině hry se favorizovaný celek ujímá vedení. Adresátem přihrávky do levé části pokutového území byl MILJAN VUKADINOVIČ a gólovou střelou se stalo jeho zakončení ke vzdálenější tyči. Tak se Středočeši přeci jen dočkali.

62

Druholigisté po chvilce ukořistili míč a pospíchali kupředu. Výsledkem útočného tažení se stal přímý volný kop a po odvráceném centru došlo před šestnáctkou ke zblokované ráně.

59

Hracího předmětu se zmocnili mladoboleslavští fotbalisté a své soky sevřeli na jejich území.

57

V tuto chvíli jsme svědky hry odehrávající se uprostřed travnaté plochy.

54

Velice nebezpečno bylo po rohovém kopu Mladé Boleslavi, a to hned dvojnásobně! Centrovaný balon se snesl na hlavu naskakujícího hráče a ten orazítkoval břevno. Od horní brankové konstrukce se balon odrazil zpátky do ohně a následná dorážka trefila už ležícího brankáře. Při Varnsdorfu teď tedy stáli všichni svatí.

52

Mladoboleslavské družstvo kombinuje na svém území.

49

Mladá Boleslav podnikla útočnou akci po levé straně hřiště a vybojovala rohový kop. Vzdušný pas zkonsolidovaná obrana Varnsdorfu odvrátila do bezpečí.

47

Myšlenka dobrá, ale provedení mizerné. Přihrávka jednoho z varnsdorfských fotbalistů, která měla oslovit za obranu nabíhajícího spoluhráče, totiž mířila do země nikoho.

46

Začal druhý poločas.
Po krátké pauze bude zápas pokračovat druhým poločasem.
Varnsdorf během úvodní čtvrthodiny přečkal hned tři gólové příležitosti Mladé Boleslavi, která byla v prvním poločase jednoznačně lepším týmem. Favorizovaný středočeský celek na hrací ploše dominoval a disponoval výraznou územní převahou, přesto žádný z těchto atributů nedokázal proměnit v gól. Druholigový Varnsdorf vystrčil drápky až na konci první půle, ale pohnout se skóre se nepovedlo ani jemu.

45

První poločas skončil.

44

V závěru úvodního dějství kousek od levého rohu vápna zahrával mladoboleslavský celek přímý volný kop. Zformovaná defenziva Varnsdorfu si veškeré nabíhající hráče pokryla.

42

Z dalšího výletu Varnsdorf vytěžil kop od rohového praporku. Po uvedení míče do hry se nic podstatného nestalo.

39

Práci měl ale brankář Mladé Boleslavi, jenž projektil zpoza vápna vyrazil před sebe a pak měl i docela štěstí, že jiný dorážející hráč při zakončení podklouzl a netrefil tak balon ideálně. Touto akcí dal ale Varnsdorf jednoznačně najevo, že nehodlá neustále bránit a dokáže také zahrozit.

37

Centr zleva dosedl na hlavu naskakujícího hráče, který v obležení několika strážců nedokázal vtěstnat míč do prostoru varnsdorfské branky.

34

34.

34

Gól Mladé Boleslavi! Útočíčí hráč ukázal bekům svá záda a nekompromisním způsobem překonal vyběhnuvšího gólmana. Hlavní rozhodčí se ale pro předchozí útočný faul rozhodl gól neuznat, takže skóre na světelné tabuli nadále zůstává bezbrankové.

33

Další roh pro Varnsdorf. Centrovaný balon přilétl přímo do chumlu hráčů a od něj se odrazil až za koncovou čáru. Následoval odkop od brány.

30

Na opačné straně byl k vidění rohový kop, outsiderovi z Varnsdorfu ale vůbec nevyšel podle představ.

29

Pomocí chytrého dloubáčku se v pravé části velkého vápna objevil nikým neobsazený fotbalista středočeského klubu, který vystřelil bez přípravy k bližší tyči a rozvlnil boční část síťky.

27

Pak získali kontrolu nad míčem Mladoboleslavští a jejich ofenzivní tažení pro změnu zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

26

Varnsdorfští se po dlouhé době podívali na útočnou polovinu, jejich útok po levém křídle se však nezdařil.

23

Středočeši vymysleli dlouhý míč, proti němu ale vyběhl gólman a odkopl ho do zámezí.

22

Hráči Mladé Boleslavi kombinují kolem středového kruhu.

20

Po přízemní nabídce zprava míč proskotačil až do předbrankového prostoru, žádnému z mladoboleslavských hráčů se ale nepovedlo protlačit hrací předmět do sítě.

17

Hra se přesunula doprostřed hřiště, kde družstva svádějí usilovné souboje o balon. V dílčích bitvách většinou vítězí favorizovaní svěřenci Martina Svědíka. A právě ti teď předvedli útočné tažení, které před vápnem bylo zakončeno střelou do obránce.

13

13.

13

Třetí obrovská příležitost na otevření gólového účtu utkání pro Mladou Boleslav. Po křižné ráně z levé části pokutového území se za brankářem rozezvučela tyčka! Jak vidno, defenziva Varnsdorfu je velmi děravá a nejspíš je jen otázkou času, kdy se zcela protrhne.

12

Některý z varnsforfských fotbalistů vyprodukoval přihrávku za obranu, jeho úmysl ale žádný z kolegů nepochopil. Hra tak bude navázána odkopem od branky.

11

Centrovaný míč zleva brankář Varnsdorfu vyboxoval mimo rizikovou zónu, přesto Mladoboleslavští zůstávají u balonu.

10

Fotbalisté prvoligového celku znovu zaveleli k útočnému výpadu a po nedovoleném zákroku opět zahrávali přímý volný kop. Střelci se tentokrát nepodařilo obstřelit dobře postavenou obrannou zeď.

7

Mladoboleslavští se nyní pokusili zahrozit prostřednictvím dlouhého nákopu, ten se ale stal kořistí obránců Varnsdorfu.

4

Další ofenzivní výpad Mladé Boleslavi byl tentokrát zastaven před hranicí velkého vápna pouze za cenu faulu. Exekutor nařízené standardní situace z nebezpečné pozice podle očekávání zvolil přímou střelu, jež zamířila kousek vedle levé brankové konstrukce. Středočeši tak do utkání vstoupili velmi aktivně.

3

Poté následoval neúspěšný rohový kop.

2

Hned na začátku druhé minuty si mladoboleslavský celek vypracoval obrovskou šanci. Po průnikové přihrávce se zakončující hráč jako blesk z čistého nebe zjevil až před brankářem, kterého ovšem nedokázal propálit. Uvnitř pokutového území se následně utvořila velká skrumáž, ze které balon vylétl do vzduchu a dopadl na vrchní část břevna.

1

Úvodní výkop provedli fotbalisté Varnsdorfu.

1

Utkání právě začalo.
Varnsdorfští se představí ve žlutých dresech a hráči Mladé Boleslavi zápas odehrají v bílém kompletu.
Fotbalisté obou celků právě nastupují na hrací plochu.
Tabulka skupiny B

1. Jablonec – 2 zápasy, skóre 6:2, 4 body
2. Mladá Boleslav – 1 zápas, skóre 4:1, 3 body
3. Liberec – 3 zápasy, skóre 6:10, 3 body
4. Varnsdorf – 2 zápasy, skóre 4:7, 1 bod
Mladá Boleslav v rámci letošního ročíku Tipsport ligy stihla odehrát zatím pouze jediné utkání. Jejím soupeřem se stal Liberec, který se před středočeským klubem musel sklonit po porážce 1:4. Tým z města automobilů tak zaznamenal úspěšný vstup do turnaje.
Varnsdorf nedokázal zvítězit v žádném ze svých dvou zápasů a dnes zakončí své působení v Tipsport lize. Druholigový celek ve svém úvodním vystoupení překvapivou remízou 2:2 obral o body Jablonec, ale pak vysoko podlehl Liberci, a sice 2:5.
Příjemné nedělní dopoledne přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům, které zároveň vítám u textové online reportáže z utkání Tipsport ligy FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav. Úvodní výkop duelu je na programu v 11 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 64. Vukadinovič, 85. Nečas, 87. Vukadinovič

Rozhodca: Franěk – Kříž, Poživil