Menu

Futbal

Tipsport liga

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

0:3

koniec (0:0)

22.01.2017, 11:00 • Mladá Boleslav • Skupina B • Lukáš Jasoněk cz

Tipsport: 6.17 4.8 1.35

87

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
A v síti Varnsdorfu končí třetí míč. Do listiny střelců se uvedl MILJAN VUKADINOVIČ, který překonal brankáře přízemní ranou z pravé strany vápna. Pro autora gólu je to již druhý přesný zásah v duelu. O vítězi utkání teď už nemohou být vůbec žádné pochybnosti.

85

85. Jakub NEČAS - 0:2

85

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
I přesto se klub z města automobilů dokázal prosadit. Pojistku na vítězství svého celku pět minut před závěrečným hvizdem vyrobil JAKUB NEČAS, jenž po průnikové přihrávce ukázal obráncům svá záda a vyběhnuvšímu brankáři nedal absolutně žádnou šanci.

67

A prakticky vzápětí mohl být náskok mladoboleslavského mužstva zdvojnásoben. Těsně před hranicí pokutového území totiž došlo k faulu a míč po očekávané ráně ze standardní situace prosvištěl těsně kolem levého horního rohu brány.

64

64. Miljan VUKADINOVIČ - 0:1

64

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Po hodině hry se favorizovaný celek ujímá vedení. Adresátem přihrávky do levé části pokutového území byl MILJAN VUKADINOVIČ a gólovou střelou se stalo jeho zakončení ke vzdálenější tyči. Tak se Středočeši přeci jen dočkali.

54

Velice nebezpečno bylo po rohovém kopu Mladé Boleslavi, a to hned dvojnásobně! Centrovaný balon se snesl na hlavu naskakujícího hráče a ten orazítkoval břevno. Od horní brankové konstrukce se balon odrazil zpátky do ohně a následná dorážka trefila už ležícího brankáře. Při Varnsdorfu teď tedy stáli všichni svatí.

39

Práci měl ale brankář Mladé Boleslavi, jenž projektil zpoza vápna vyrazil před sebe a pak měl i docela štěstí, že jiný dorážející hráč při zakončení podklouzl a netrefil tak balon ideálně. Touto akcí dal ale Varnsdorf jednoznačně najevo, že nehodlá neustále bránit a dokáže také zahrozit.

34

34.

34

Gól Mladé Boleslavi! Útočíčí hráč ukázal bekům svá záda a nekompromisním způsobem překonal vyběhnuvšího gólmana. Hlavní rozhodčí se ale pro předchozí útočný faul rozhodl gól neuznat, takže skóre na světelné tabuli nadále zůstává bezbrankové.

13

13.

13

Třetí obrovská příležitost na otevření gólového účtu utkání pro Mladou Boleslav. Po křižné ráně z levé části pokutového území se za brankářem rozezvučela tyčka! Jak vidno, defenziva Varnsdorfu je velmi děravá a nejspíš je jen otázkou času, kdy se zcela protrhne.

4

Další ofenzivní výpad Mladé Boleslavi byl tentokrát zastaven před hranicí velkého vápna pouze za cenu faulu. Exekutor nařízené standardní situace z nebezpečné pozice podle očekávání zvolil přímou střelu, jež zamířila kousek vedle levé brankové konstrukce. Středočeši tak do utkání vstoupili velmi aktivně.

2

Hned na začátku druhé minuty si mladoboleslavský celek vypracoval obrovskou šanci. Po průnikové přihrávce se zakončující hráč jako blesk z čistého nebe zjevil až před brankářem, kterého ovšem nedokázal propálit. Uvnitř pokutového území se následně utvořila velká skrumáž, ze které balon vylétl do vzduchu a dopadl na vrchní část břevna.

FK Varnsdorf – FK Mladá Boleslav

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 64. Vukadinovič, 85. Nečas, 87. Vukadinovič

Rozhodca: Franěk – Kříž, Poživil