Menu

Hokej

NHL

New York Islanders – Philadelphia Flyers

2:3

koniec po predl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

23.01.2017, 00:00 • Barclays Center, New York • Tomáš Reiner (@ReinyTom) cz

Tipsport: 2.7 3.73 2.4

63:20

63:20 Claude GIROUX - 2:3

63:20

Philadelphia právě vstřelila branku!
Kapitán CLAUDE GIROUX krásně objel bránu a v blízkosti pravé tyče puk zametl za záda Thomase Greisse, který nedokázal vleže lapačkou zasáhnout. Philadelphia dokonala obrat a po prodloužení vítězí v New Yorku 3:2! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.

62:35

John Tavares se řítil do samostatného úniku a střelou po ledě míří k levé tyči mohl rozhodnout, jeho pokus z mezikruží ale skončil na pravém betonu Stevea Masona!

61:27

61:27 Thomas Greiss rozbil přečíslení Flyers dva na jednoho!

61:27

Ivan Provorov si najel ze druhé vlny na krásnou přihrávku Braydena Schenna z pravého křídla, na vzdálenější levé tyči ale mířil pouze doprostřed brány a Thomas Greiss po bleskovém přesunu jeho pokus fantasticky zastavil!

60:36

John Tavares předvedl nádhernou individuální akci, po které zamotal hráčům Flyers hlavy a krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Steve Mason ale jeho pokus fantasticky vyrazil pravým ramenem!

57:07

Nick Cousins si ve středním pásmu naváděl puk doprava a Cal Clutterbuck ho bez debaty porazil.

56:23

56:23 V Barclays Center došlo k výměně ochranného skla.

56:23

Hra byla přerušena, protože puk poškodil ochranné sklo vedle střídačky Islanders a musí dojít k jeho výměně.

52:51

Johnny Boychuk napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, kterou Steve Mason dokázal pravým betonem vyrazil vedle vzdálenější levé tyče!

52:17

Sean Couturier na levé straně obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo do hlediště a dostal dvě minuty za zdržování hry. Islanders mají další velkou šanci rozhodnout.

52:10

Ivan Provorov po obrovském zámku Islanders naskočil zpět na led a je neuvěřitelné, že Flyers oslabení přečkali!

51:39

Flyers už jsou hodně unavení a Steve Mason musel zachraňovat situaci po střele z pravého křídla skvělým zákrokem!

50:31

Islanders vytvořili před bránu Stevea Masona obrovský závar a gól už visel ve vzduchu, jeden z domácích hokejistů ale v blízkosti pravé tyče minul odkrytou bránu!

50:10

Anders Lee byl v úniku zahákován v blízkosti pravé tyče Ivanem Provorovem, který dostal dvě minuty za hákování a Islanders si dnes zahrají první přesilovou hru.

50:00

Anders Lee se málem protáhl do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče byl faulován. Islanders mají poskytnutou výhodu, po které se bude vylučovat!

49:00

Roman Ljubimov se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, Thomas Greiss ale jeho pokus zřejmě pravým betonem vyrazil mimo! Philadelphia touží po vítězství.

46:55

John Tavares vypálil z levého kruhu pro vhazování a Steve Mason jeho pokus po skvělém rozštěpu ukryl v lapačce!

Shane Prince dnes nastoupil k jubilejnímu 100. zápasu NHL!

46:27

Matt Read si z levého křídla krásně potáhl puk ke vzdálenější pravé tyči, kde krásně vypálil bekhendem a Thomas Greiss zřejmě jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil nad!

45:35

45:35 Stevea Masona po střele Islanders zachránila tyč!

45:35

Islanders na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhli k nádherné střele, která se svezla po pravém betonu Stevea Masona a od vzdálenější pravé tyče se odrazila pod něj!

45:16

Flyers znovu vypálili na pravém křídle od mantinelu a Steve Mason tentokrát musel zasahovat, puk ale zvládl v blízkosti levé tyče své brány hrudí vyrazit!

41:47

41:47 Ivan PROVOROV - 2:2

41:47

Philadelphia právě vstřelila branku!
IVAN PROVOROV si od modré čáry krásně sjel do levého kruhu pro vhazování a poté posílal puk před bránu, kde se od brusle Adama Pelecha odrazil k pravé tyči bezmocného brankáře Thomase Greisse. Philadelphia vstřelila dva góly v řadě a v úvodu třetí třetiny vyrovnala na 2:2! Asistence: Brayden Schenn a Wayne Simmonds.

40:45

Islanders před pár okamžiky před bránou Flyers vytvořili obrovský závar, nějakým zázrakem se jim ale nepodařilo puk dorazit do prázdné brány!

38:23

38:23 Steve Mason a jeho skvělý semafor proti střele Nelsona!

38:23

Brock Nelson na pravém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány a Steve Mason ji po fantastickém zákroku ukryl v lapačce!

37:09

Anders Lee skvěle vystihl ve středním pásmu přihrávku Flyers a po levém křídle se řítil do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl zakončit sám a těsně nad ledem dobře mířil k přední levé tyči, Steve Mason ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem!

36:19

Radko Gudas na pravém křídle z úhlu napřáhl k další střele, po které tentokrát Thomas Greiss zasahoval a vyrazil ji mimo! Český obránce hraje skvělý zápas.

36:08

Radko Gudas je dnes hodně střelecky aktivní a nyní pálil z pravého kruhu pro vhazování těsně vedle bližšího horního rohu brány! Thomas Greiss se pouze bezmocně ohlížel.

34:10

34:10 Wayne SIMMONDS - 2:1

34:10

Philadelphia právě vstřelila branku!
Islanders se nedokázali osvobodit a WAYNE SIMMONDS po přihrávce Braydena Schenna zamířil v mezikruží z blízkostí nad pravým betonem stojícího Thomase Greisse k levé tyči. Thomas Greiss dnes historické tabulky určitě nepřepíše a Islanders vedou pouze o gól! Asistence: Brayden Schenn a Radko Gudas.

33:22

33:22 Thomas Greiss skvěle zasáhl proti střele Claudea Girouxe.

33:22

Claude Giroux v levém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a krásnou střelou mířil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Thomas Greiss ale proti jeho střele bleskově vykopl svůj levý beton a skvělým zákrokem mu překazil gólovou radost!

32:47

Andrew MacDonald si srovnal puk na hůl a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, kterou Thomas Greiss s mírnými problémy zastavil v náručí!

29:15

29:15 Greiss v rychlém sledu předvedl dva senzační zákroky!

29:15

Radko Gudas na levém křídle napřáhl od modré čáry k prudké střele, která mířila do bližšího horního rohu brány, Thomas Greiss ji ale vyrážečkou vyrazil mimo a po odrazu puku od mantinelu za jeho bránou si poradil vleže i s dorážkou Seana Couturiera, kterou v blízkosti levé tyče zastavil pravým betonem! Neskutečný zákrok.

27:18

Thomas Hickey se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné šanci a zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Steve Mason ale skvěle zasáhl levým ramenem a jeho pokus vyrazil mimo!

26:56

Islanders na pravém křídle napřáhli od mantinelu ke tvrdé střele s příklepem a Steve Mason měl co dělat, aby puk hrudí vyrazil mimo, nakonec se mu to ale podařilo!

24:47

24:47 Alan QUINE - 2:0

24:47

Islanders právě vstřelili branku!
Steve Mason nedokázal udržet tvrdou ránu Dennise Seidenberga od modré čáry a ALAN QUINE v blízkosti levé tyče bekhendovou střelou dorazil puk, který se přenesl obloukem přes pravé rameno brankáře Flyers, do brány. Islanders přečkali přesilovou hru 5 na 3 a vedou v Barclays Center nad Philadelphií 2:0! Asistence: Shane Prince a Dennis Seidenberg.

23:09

Roman Ljubimov krásnou střelou do modré čáry mířil přesně do pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale předvedl skvělý semafor a puk ukryl v lapačce!

21:04

21:04 Obrovský závar před bránou Islanders gólem neskončil!

21:04

Shayne Gostisbehere se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže orazítkoval horní tyč a Thomas Greiss vzápětí dokázal ustát obrovský závar před bránou, když společně se svými spoluhráči zalehl puk na brankové čáře! Flyers sice dokázali nakonec kotouč do brány propasírovat, ovšem až po odpískání, což potvrdilo video.

20:55

20:55 Brayden Schenn odmítl v úvodu druhé části vyrovnat!

20:55

Český útočník Jakub Voráček se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže ani nadvakrát Thomase Greisse překonat nedokázal!

20:35

Nikolaj Kuljomin dostal dvě minuty za hákování a Flyers mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3!

20:28

Thomas Greiss pravým betonem vyrazil nebezpečnou střelu Flyers z pravého kruhu pro vhazování a na vzdálenější levé tyči se dostal k dorážce Brayden Schenn, který z ostrého úhlu trefil pouze boční síť!

19:07

Casey Cizikas u střídaček dohrál ramenem Seana Couturiera a hodně přísně byl vyloučen za nedovolené bránění. Flyers mají k dispozici první přesilovou hru.

16:00

Oba týmy se v rychlém sledu dostaly k jedné velmi nebezpečné střele, která shodně přišla z levého křídla, Steve Mason a vzápětí Thomas Greiss ale dokázali puk vyrazit!

14:56

Flyers na pravém křídle ihned po vhazování vypálili od modré čáry a jejich střela po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Thomas Greiss měl ale dobrý výhled a pravým betonem puk vyrazil! Další skvělý zákrok Greisse.

13:25

13:25 Nick LEDDY - 1:0

13:25

Islanders právě vstřelili branku!
John Tavares ukradl na levém křídle puk rozehrávajícímu Jakubovi Voráčkovi a řítil se do samostatného úniku. Steve Mason vzápětí kapitána Islanders sice fantasticky vychytal, proti dorážce NICKA LEDDYHO z mezikruží už byl ale bezmocný. Islanders se necelých sedm minut před koncem první třetiny ujímají vedení 1:0!

10:38

Ivan Provorov zamíchal na vrcholu mezikruží s pukem a zamířil ke krásné střele zápěstím, která mířila do pravého horního rohu brány a Thomas Greiss toho příliš neviděl, přesto ale dokázal puk levým ramenem skvěle vyrazit!

10:02

10:02 Thomas Greiss na poslední chvíli zastavil střelu Flyers.

10:02

Flyers na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhli k nebezpečné střele s příklepem, která bez přípravy mířila po ledě ke vzdálenější levé tyči, Thomas Greiss ji ale senzačně zastavil pod koncem pravého betonu!

07:19

07:19 Steve Mason fantastickým zákrokem vychytal Nelsona!

07:19

Brock Nelson se mezi kruhy pro vhazování ocitl v obrovské šanci a dobře mířil do pravého horního rohu brány, Steve Mason ale předvedl úžasný zákrok, když levým ramenem jeho pokus senzačně vyrazil mimo! Islanders byli blízko otevření skóre.

03:04

Jakub Voráček na pravém křídle po zpětném oblouku krásně vypálil od mantinelu na přední tyč, kde byl připravený Thomas Greiss a jeho pokus vyrazil za bránu.

01:33

Flyers nebezpečně vypálili z levého kruhu pro vhazování, Thomas Greiss ale puk skvěle vykopl puk pravým betonem před sebe a následná bekhendová dorážka Braydena Schenna z otočky zamířila těsně vedle pravé tyče!

New York Islanders – Philadelphia Flyers

2:3

koniec po predl. (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 14. Leddy, 25. Quine (Prince, Seidenberg) – 35. Simmonds (B. Schenn, Gudas), 42. Provorov (B. Schenn, Simmonds), 64. Giroux (Gostisbehere, Voráček)

New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey (A) – Beauvillier, B. Nelson, R. Strome – Prince, Quine, Chimera – N. Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck (A).

Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Streit (A), Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux (C), Read – Konecny, Couturier, Voráček – Cousins, B. Schenn, Simmonds (A) – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

Rozhodca: Trevor Hanson, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Scott Driscoll, Michel Cormier

Diváci: 13146

Priebeh zápasu
1. tretina
13:25 NYI 1:0 Leddy
19:07 NYI 2 Cizikas, nedovolené bránenie
Po 1. tretine
2. tretina
20:35 NYI 2 N. Kuljomin, hákovanie
24:47 NYI 2:0 Quine (Prince, Seidenberg)
34:10 PHI 2:1 Simmonds (B. Schenn, Gudas)
Po 2.tretine
3. tretina
41:47 PHI 2:2 Provorov (B. Schenn, Simmonds)
50:10 PHI 2 Provorov, hákovanie
52:17 PHI 2 Couturier, zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku
57:07 NYI 2 Clutterbuck, podrazenie
Po 3.tretine
Predĺženie
63:20 PHI 2:3 Giroux (Gostisbehere, Voráček)
koniec po predl.