Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů (CZ)

HC Dukla Jihlava – HC Litvínov

3:2

koniec (0:0, 1:1, 2:1)

25.02.2017, 15:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 44. kolo • Info o dôležitých udalostiach (Tomáš Lysý (@tomaslysy86)) cz

Tipsport: 1.9 4.5 2.76

S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží Litvínov 3:2 a dělá další důležitý krok k postupu do play-off, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (18:48:30)
Dukla Jihlava tak dělá výrazný krok k postupu do čtvrtfinále play-off DHL extraligy juniorů, kam se dostane prvních osm týmů. Naopak Litvínovu se tato možnost zase o něco vzdálila.
Třetí třetina přinesla nejvíce branek. Rozhodnutí zápasu přišlo v samotném závěru. Čtyři minuty před koncem otočil stav zápasu na jihlavskou stranu svým druhým gólem Vojtěch Maštera, ovšem hned poté Jan Dufek vyrovnal. Minutu a tři čtvrtě před koncem propálil Ladislav Pospíchal vše, co mu stálo v cestě, a s největší pravděpodobností rozhodl o postupu Jihlavy do play-off – 3:2. Naopak Litvínovu se dnešní porážkou vyřazovací část zase o něco vzdálila.

Konec zápasu.

59:41

Jan Brož si připsal důležitý zákrok proti střele Jana Dufka z vrcholu levého kruhu. Tímto zřejmě zachránil domácím tři body.

59:37

A ihned poté si bere time-out také domácí střídačka, aby ušetřila nějaký čas pro unavenou čtveřici hráčů, která z důvodu zakázaného uvolnění nemůže jít střídat.

59:37

22,2 vteřiny před koncem třetí třetiny si hosté vyžádali oddechový čas.

59:37

Domácí se ujali kotouče, ovšem do prázdné branky puk přes celé hřiště nesměřoval. Projel zhruba o dva metry vedle pravé tyče a je z toho zakázané uvolnění domácích.

59:30

Střela Jana Bárdoše z levého kruhu byla zblokována do rohu za branku Brože.

59:18

Hosté sice jsou před Brožem, ale vážnější situaci si zatím nevypracovali.

58:32

Šimon Havlík už upaluje z branky a Litvínov to zkusí v šesti.

58:12

Dukla právě vstřelila branku!
To jsou zvraty. Litvínovští jsou znovu o kus dále play-off, naopak Jihlava se do něj při tomto výsledku na 99,9% dostává. Heinrich přihrál na modrou LADISLAVU POSPÍCHALOVI a nejproduktivnější domácí obránce zaznamenal čistý průstřel. Asistence: Aleš Heinrich, Vojtěch Maštera.

57:47

Litvínov právě vstřelil branku!
Hosté se ale postupu do play-off nechtějí jen tak vzdát. Také JAN DUFEK ukázal parádní individuální akci, když se a pravém kruhu protáhl přes obránce, projel před brankou a poté poslal kotouč kolem natahujícího se Brože k jeho pravé tyči. Asistence: Martin Franc, Josef Myšák.

55:51

Z kruhů pálil útočník Jan Dufek, nicméně ani nyní se neradoval. Jeho pokus po ledě prošel vedle levé tyčky.

55:36

Dukla právě vstřelila branku!
Jihlavští hokejisté otáčí vývoj zápasu a čtyři a půl minuty před koncem zápasu se dostávají do vedení. Druhý jihlavský gól střílí VOJTĚCH MAŠTERA, jenž převzal přihrávku od Čermáka, najel si po pravé straně před branku a poslal Šimonu Havlíkovi navštívenku pod horní tyčku. Asistence: David Čermák, David Váňa.

53:15

Zkoušel to také Jan Dufek, který si to namířil z levé strany křížem před branku, jenže i nyní byl Brož pozorný.

52:40

A že tomu tak je i nyní, mohou domácí děkovat Janu Brožovi. Gólman Dukly v obrovské šanci vychytal Zdeňka Vébra, který byl před ním prakticky tváří v tvář.

51:16

Čermák dostal před branku přihrávku od Heinricha, ovšem z dobré pozice nedokázal gólmana Šimona Havlíka překonat. Stav tak zůstává nezměněn.

44:11

Slibnou šanci měl hostující Dominik Brzek, který vypálil z levé strany. Brož stačil vyjet více z branky a jeho střelu vyrazit. Když si útočník Litvínova stáhl puk ze vzduchu, již nedokázal přes dva ležící hráče procedit puk zblízka do sítě.

HC Dukla Jihlava – HC Litvínov

3:2

koniec (0:0, 1:1, 2:1)

Späť na online

Góly a asistencie: 38. Maštera (Čermák, Pospíchal), 56. Maštera (Čermák, Váňa), 59. Pospíchal (Heinrich, Maštera) – 34. Havelka (Myšák, Dufek), 58. Dufek (Franc, Myšák)

HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Huňáček, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Ondráček, Adam, Geier. Trenér: Patrik Augusta

HC Litvínov: Š. Havlík (Kožnar) – Machač, Březák, Urbánek, Franc, D. Havlík, Myšák, Dvořák – Kučera, Jícha, Vébr – Dufek, Horák, Havelka – Brzek, Bárdoš, Pecka. Trenér: Robert Reichel

Rozhodca: Honza – Klouda, Urubčík

Priebeh zápasu
1. tretina
00:56 LIM 2 Havelka, sekanie
05:14 JIH 2 Mejzlík, podrazenie
Po 1. tretine
2. tretina
32:40 JIH 2 Maštera, podrazenie
33:25 LIM 0:1 Havelka (Myšák, Dufek)
37:20 JIH 1:1 Maštera (Čermák, Pospíchal)
37:39 LIM 2 D. Havlík, podrazenie
Po 2.tretine
3. tretina
55:36 JIH 2:1 Maštera (Čermák, Váňa)
57:47 LIM 2:2 Dufek (Franc, Myšák)
58:12 JIH 3:2 Pospíchal (Heinrich, Maštera)
Koniec