Menu

Futbal

Chance Národní Liga (CZ)

FC SILON Táborsko – MFK Vítkovice

3:2

koniec (2:1)

04.03.2017, 14:00 • Stadion Soukeník, Sezimovo Ústí • Josef Janda cz

80

Vítkovice právě vstřelily branku!
Diváci ještě uvidí drama! Skrumáž před Tomou zakončil gólovou trefou MAREK SZOTKOWSKI, který byl na hřišti sotva dvacet minut. Táborsko – Vítkovice 3:2.

49

Táborsko právě vstřelilo branku!
ADNAN DŽAFIĆ poslal míč z penalty po zemi přesně k tyči. Květon se po balonu dobře natahoval, kousek mu ovšem na přesnou střelu chyběl. Táborsko vede nad Vítkovicemi 3:1.

32

Táborsko právě vstřelilo branku!
Rychlá akce po levém křídle musí hosty mrzet dvojnásob, jelikož po přihrávce před branku se prosadil ZBYNĚK MUSIOL, který přišel v zimě do Táborska právě z Vítkovic. Modrobílí vedou 2:1.

24

Vítkovice právě vstřelily branku!
Táborsko si při centru opět vybralo slabší chvilku a na pokus JIŘÍHO TEXLA byl Toma tentokrát krátký. Míč se třepetá v síti přesně u tyče a je srovnáno – 1:1.

9

Táborsko právě vstřelilo branku!
Ideální standardku zahrával jen několik kroků před vápnem přímo proti brance ADNAN DŽAFIĆ, na jehož střelu si gólman Květon sice sáhnul, míč však skončil v brance. Krásná trefa do šibenice znamená vedení Táborska 1:0.

FC SILON Táborsko – MFK Vítkovice

3:2

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 9. Džafić, 32. Musiol, 49. Džafić (pen.) – 24. Texl, 80. Szotkowski

Karty:   7. Klusák (TAB) – 45. Vaněk (VIT)

FC SILON Táborsko: Toma – Navrátil, Toml, Klusák, Zavadil – Kalvach, Ciku (67. Mršić), Javorek, Džafić, Nešický (80. Kučera) – Musiol (90+2. Běloušek).
Náhradníci: Řehák – Landovský, Kučera, Souček, Běloušek, Dordević, Mršić.

MFK Vítkovice: Květon – Cverna, Mikula, Prajza, Honiš – Hlavsa, Texl, Vaněk, Ondráček (46. Mišinský), Juřena (72. Fiala) – M. Kovařík (61. Szotkowski).
Náhradníci: Nemrava – Fiala, Matěj, Hruzík, Szotkowski, Řezáč, Mišinský.