Menu

Futbal

Primeira Liga

CF OS Belenenses – GD Chaves

2:1

koniec (0:1)

05.03.2017, 19:00 • Estádio do Restelo, Lisabon (kapacita: 25.000 diváků) • 24. kolo • Tomáš Kubečka cz

Tipsport: 2.1 3.0 4.0

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:56:15)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 8:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:13.
Je konec! Domácí Belenenses nakonec zvládlo otočit duel s Chavesem a zvítězilo 2:1! Hosté se přitom v závěru prvního poločasu dostali do vedení po brance Tiba! Belenenses po přestávce přidalo na obrátkách a dvacet minut před koncem vyrovnal po standardní situaci Meurides! Zdálo se, že se soupeři rozejdou smírně, ale Caeiro v nastaveném čase vystřelil domácím tři body!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Persson (CF OS Belenenses).

90+1

90+1. Tiago CAEIRO - 2:1

90+1

Belenenses právě vstřelilo branku!
Domácí přeci jen zvítězí! Obrovská radost na tribunách! TIAGO CAEIRO si v pokutovém území naběhl na krásnou přihrávku z levé strany a s přehledem uklidil míč do odkryté branky!

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Brankář Filipe si poradil s dalším pěkným centrem z levé strany. Hosté už s rozehrávkou nespěchají a chtějí z dnešního duelu vytěžit bod.

89

Chaves zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přilétl do chumlu hlavičkářů na značce pokutového kopu, ale nikdo z hostů nedokázal zakončit.

88

Ani hosté se však dlouhou neudrželi u míče. Brankář Filipe musel nakonec vyrazit až na hranici šestnáctky, kde schoval míč před Ortunem.

87

Silva zasáhl u levé postranní čáry a domácí musejí začít nanovo z vlastní poloviny. Belenenses bude vhazovat.

86

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Braga, přichází Patrao.

85

Davidson se vymanil ze sevření domácích obránců na levé straně, ale jeho centr na malé vápno přizvedl Silva na rohový kop.

84

Domácí se v závěru utkání přeci jen tlačí za vstřelením rozhodující branky. Další ránu z velké vzdálenosti skryl brankář Filipe.

83

Rosa se po levé straně prodral do blízkosti pokutového území, ale jeho zpracování dalo obraně soupeře šanci zasáhnout. Chaves stále úspěšně odolává.

82

Žlutou kartu dostává Nunes (CF OS Belenenses).

81

Tiba napřáhl ke střele z opravdu úctyhodné vzdálenosti. Hostující fotbalista však napálil míč vysoko na tribunu za brankou.

80

Belenenses se mohlo dostat do vedení! Ortuno si v pokutovém území naskočil na centr z levé strany, ale jeho hlavička těsně minula branku!

79

Hosté měli k dispozici standardní situaci. Braga poslal dlouhý centr až do pokutového území, kde stál připravený brankář Cristiano.

78

Hosté už se v závěru utkání nikam neženou a spíše vyčkávají na hru svého protivníka. Ani Belenenses zrovna nehýří aktivitou.

77

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Martins, přichází Rodrigo Lopes.

76

Domácí příznivci nyní kvitují každou zpackanou přihrávku soupeře. Fotbalisté Chavese jsou po inkasování vyrovnávací branky úplně bezzubí.

75

Braga vyslal prudký centr do pokutového území. Domácí brankář vystartoval z brankové čáry a ukryl balón do rukavic.

74

Žlutou kartu dostává Persson (CF OS Belenenses).

72

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Camara, přichází Caeiro.

71

71. MEURIDES - 1:1

71

Belenenses právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Rosa zahrával přímý kop z levé strany. Na jeho přetažený centr si na zadní tyči naskočil MEURIDES, jehož hlavička skončila v síti!

70

Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Batatinha, přichází Perdigao.

69

Braga chtěl procpat míč do pokutového území mezi třemi zadáky soupeře, ale defenzíva Belenenses byla na jeho úmysl připravená.

68

Domácí přesto zahrávali rohový kop. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kde kraloval připravený obránce Massaia.

67

Camara rozběhl další akci domácího celku po levé straně, přehodil si míč na pravačku, jenže špatnou přihrávkou celou akci zazdil.

66

Ve druhém poločasu se hraje v opravdu opatrném tempu. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do pokutového území a na hřišti dominují defenzívy.

65

Belenenses mělo k dispozici přímý kop za zajímavé pozice. Exekuce se ujal Ortuno, jehož rána směřovala do rukavic brankáře Filipeho.

64

Hanin se uvolnil na levé straně a vyslal vysoký centr na malé vápno. Do zakončení se tlačil Ortuno, ale Ponck byl na místě.

63

Filipe nyní musel dávat pozor na nadýchaný centr z pravé strany. Hostující brankář však přečetl trajektorii míče a balón dostal do bezpečí.

62

Massala si vypomohl hlavičkou na brankáře Filipeho a zbavil se napadajícího Ortuna. Hosté stále nepouštějí domácí celek do šancí.

61

Camara se hnal do pokutového území, kam směřoval prudký centr z levé strany. Domácí fotbalista se přes dobře postaveného soupeře nedostal ke střele.

60

Hosté se usadili na polovině Belenses a kombinují na krátkou vzdálenost. Nikdo z domácích fotbalistů rozehrávku soupeře neatakuje.

59

Braga si pokryl míč tělem a domácí André Sousa jej musel zatažením za dres stáhnout na zem. Domácí stoper může být rád, že neuviděl žlutou kartu.

58

Na druhé straně naopak zahrozilo Chaves. Braga si naběhl na pěknou pobídku od Davidsona a jeho hlavička se otřela o boční síť!

57

Rosa si hledal místo v pokutovém území, ale hostující obránci k němu včas přistoupili a hlavička domácího záložníka prosvištěla daleko vedle branky.

56

Camara podržel míč na pravé straně hrací plochy a raději jej vrátil spoluhráčům z obrany. Belenenses se stále ne a ne dostat do šance.

55

Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ortuno si nepohlídal své postavení, ofsajd!

54

Ortuno se hnal do pokutového území za přihrávkou mezi hostující stopery, jenže míč se od zadáka Chavese odrazil do zámezí.

53

Pokračuje se ve hře. Belenenses se po pravé straně hnalo do útoku, ale Silva poslal opravdu nepřesnou přihrávku.

52

Stále se nehraje. U domácího fotbalisty už jsou lékaři a zatím to vypadá, že se bude muset střídat.

51

Hra je přerušena. Na trávníku zůstává ležet domácí záložník Camara, který se drží za levý kotník a nevypadá to s ním vůbec dobře.

50

Brankář Filipe vyrazil až za hranici pokutového území, kde pohlídal dlouhou přihrávku před napadajícím Ortunem. Hostující gólman bude odkopávat.

49

Martins udržel míč na levé straně před napadajícím Camarou a z otočky chtěl uvolnit Davidson. Domácí celek se však zmocnil míče.

48

Domácí fotbalisté uklidňují hru kombinací na své polovině. Belenenses se zatím nedaří při přechodu do blízkosti pokutového území soupeře.

47

Braga vlétl z pravé strany do pokutového území, přihrál míč na hranici šestnáctky, ale Tiba z druhé vlny trefil jen stojícího obránce.

46

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Juanto, přichází Nunes.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Do kabin odcházejí spokojenější hosté! Chaves sice v úvodu utkání spíše vyčkávalo, ale poté si dokázalo vypracovat šance. Braga ve dvou gólových šancích selhal, ale Pedro Tiba v samotném závěru poločasu přeci jen otevřel skóre dnešního duelu! Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.

45+1

První poločas skončil.

45

45. Pedro TIBA - 0:1

45

Chaves právě vstřelil branku!
Hosté se v závěru prvního poločasu dostávají do vedení! To je šok pro domácí fanoušky! PEDRO TIBA se opřel do míče zpoza pokutového území a od jednoho z obránců se míč odrazil do branky!

44

A další šance hostů! Davidson si v pokutovém území našel centr z pravé strany, jenže hlavička mu vůbec nesedla a Cristiano se stačil přemístit!

43

43. Braga a jeho další možnost

43

Braga se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, bleskově se otočil, ale jeho ránu pod břevno vyrazil fantastickým zákrokem Cristiano!

42

Také hosté zahrávali přímý kop za zajímavé pozice. Centrovaný míč se stáčel na přední tyč, ale obrana Belenenses byla na místě.

41

Bressan svedl další důrazný souboj s Camarou na levé straně hřiště. Domácí fotbalista svého soupeře dojel ostrým skluzem, ale faul se nepíská.

40

A další šance pro domácího stopera! Tentokrát si Goncalo Silva naskočil na centr z rohového praporku, ale Filipe jeho ránu schoval do rukavic na brankové čáře!

39

Belenenses zahrávalo přímý kop. Rosa vymyslel krásný centr do pokutového území, na který si naskočil Silva, ale jeho hlavičku Filipe vytáhl nad břevno!

38

Camara se vydal na individuální průnik po pravé straně. Domácí záložník prošel s míčem do blízkosti pokutového území, kde o něj přišel.

37

Před branku Belenenses přilétl dlouhý míč z autového vhazování. Domácí obránci byli na místě a míč odhlavičkovali do bezpečí.

36

Bressan si na středu hrací plochy narazil míč s Davidsonem a okamžitě se chystal vystřelit. Jeho pokus zpoza šestnáctky zablokovala obrana soupeře.

35

Batatinha se hnal za prudkou přihrávkou na pravou stranu, ale naneštěstí pro hostující celek už nedostihl balón na hrací ploše.

34

Po dlouhé době jsme se dočkali zakončení. Na vysoký centr z levé strany si na značce pokutového kopu naskočil Maurides, jehož hlavička nenadělala Filipemu problémy.

33

Další rychlou akci hostujícího celku po levé straně zastavil naprosto zbytečným faulem Bressan. Hostující záložník poslal na zem Camaru.

32

Maurides se obratně otočil s míčem a vyslal ránu z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho projektil těsně nad zemí ukryl Filipe v rukavicích.

31

Camara chtěl odklidit míč z vlastní poloviny akrobatickým způsobem, ale fotbalisté hostujícího celku mu nedali dostatek prostoru.

30

Je za námi půlhodina hry a hosté se v posledních minutách stále více tlačí před branku Belenenses. Fotbalisté Chavese zlepšili pohyb.

29

Další zranění na straně Belenenses. Goncalo Silva zůstává ležet na hranici pokutového území a drží se za levé stehno. Uvidíme, zda bude muset opustit hru.

28

Davidson si v pokutovém území brousil zuby na centrovaný míč z pravé strany, jenže u vzdálenější tyčky mu scházelo několik decimetrů.

27

Bressan se vrhl do souboje na polovině domácího celku, předkopl si balón před obránce, ale Rosa jej ostrým skluzem poslal k zemi.

26

Chaves zatím spíše vyčkává na hru domácího celku a hosté spoléhají především na rychlé protiútoky. Nyní však kombinují na své polovině.

25

25. Braga a jeho nepřesná střela

25

Obrovská šance hostujícího celku Braga si naběhl na pěknou přihrávku do vápna, ale vynikající pozice poslal míč vysoko nad branku!

24

Martins si dobře pokryl míč tělem na polovině hřiště, posunul si míč mimo dosah soupeře a nakonec se nechal faulovat. Chaves bude rozehrávat.

23

Na druhé straně se do odraženého míče opřel Rosa. Jeho rána z dobré pozice nabrala velkou výšku a míč prosvištěl na tribunu.

22

Braga si zpracoval zajímavou pobídku do pokutového území, natlačil se s balónem před soupeře, ale dobře postavený Martins jej obral o míč.

21

Hosté se po delší době dostali do blízkosti pokutového území Belenenses. Fotbalisté Chavese kombinují dvacet metrů od branky.

20

Camara udržel míč v souboji na pravé straně hrací plochy, odpoutal se od svého strážce, avšak jeho přetažený centr nenašel nikoho v modrém dresu.

19

Camara pěkným centr z pravé strany našel hlavu osamoceného Perssona, jehož zakončení končí ve Felipeho rukavicích.

18

Camara se tentokrát nedokázal odpoutat od svého strážce a hlavou prodloužil míč jen za sebe. Brankář Filipe si jeho teč pohlídal.

17

Queiros se vydal podpořit ofenzívu Chavese náběhem po pravé straně hrací plochy. Krajní obránce hostujícího celku nestačil odcentrovat a vybojoval jen autové vhazování.

16

Camara se znovu ocitl v hlavní roli. Domácí záložník pláchl soupeři po pravé straně, ale Nelson se před něj natlačil tělem a nechal se faulovat.

15

Camara si hledal prostor na pravé straně, kam obdržel pěknou přihrávku, ale domácí fotbalista si nepohlídal hranici ofsajdu. Hosté budou rozehrávat.

14

Exekuce přímého kopu se ujal Bressan, jehož nadýchaný centr se stáčel přímo do branky, ale gólman Cristiano pouze kontroloval situaci.

13

Camara ve středu hrací plochy přišel o míč a svou chybu napravil jen nedovoleným zákrokem. Hosté mají k dispozici přímý kop.

12

Žlutou kartu dostává Bressan (GD Chaves).

11

Další zranění na straně domácího celku. Na trávníku nyní zůstává ležet Roque Junior, který se drží za levé stehno. Podle všeho však bude pokračovat.

10

Hosté si vypracovali první opravdovou šanci dnešního utkání! Martins se z hranice pokutového území opřel do skákavého míče, ale Cristiano jeho ránu vyrazil!

9

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Yebda, přichází Sousa.

8

Až nyní se Chaves na delší dobu dostalo k míči. Hosté rozjeli kombinaci na vlastní polovině, ale jejich rozehrávko končí v zámezí.

7

Hra je přerušena. Domácí záložník Yebda zůstává ležet na trávníku po jednom z důrazných soubojů ve středu hřiště. Uvidíme, zda bude muset střídat.

6

Domácí vstoupili do utkání aktivně. Belenenses se od úvodního hvizdu tlačí na polovinu soupeře. Rosa však nedostihl prudkou přihrávku.

5

Do kombinace hostujícího celku se zapojil také brankář Antonio Filipe, který obdržel malou domů, ale špatným odkopem odevzdal míč Belenenses.

4

Camara bojoval o míč na polovině hřiště, jenže Massaia jej zatáhl za dres a složil jej k zemi. Domácí celek bude rozehrávat standardní situaci.

3

Do pokutového území hostujícího celku přilétl prudký centr z levé strany hrací plochy, ale obránce Massaia byl na místě a odklidil balón do bezpečí.

2

Hanin chtěl postupovat s míčem po levé straně hrací plochy, nicméně jeden ze soupeřů se mu postavil do cesty a srazil jej k zemi.

1

Domácí Belenenses obstarali výkop do dnešního utkání. Celek v modrých dresech se ihned vydal do útoku, ale Bressan jejich akci zastavil.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastoupily na hrací plochu. Domácí Belenses bude hrát v modrém, zatímco Chaves přijelo v růžovém.
Úvodní sestavy:

CF OS Belenenses: Cristiano – Diogo, Silva, Duarte, Hanin – Camará, Yebda, Persson, Rosa – Juanto, Meurides
Náhradníci: Mendes, Edgar, Sousa, Caeiro, Benny, Pinto, Nunes

GD Chaves: Filipe – Queiros, Massaia, Ponk, Lenho – Batatinha, Bressan, Tiba, Martins – Braga, Davidson
Náhradníci: Novo, Mário, Patrao, Rafa, Perdigao, Coelho, Rodrigo.
Vzájemné duely

Dnešní soupeři se spolu střetli na začátku měsíce října. Chaves na své půdě otočila v poslední čtvrthodině duel z 0:1 na 3:1.
Dnes se zaměříme na duel dvou týmů ze středu tabulky. Belenenses ve třiadvaceti kolech vybojovalo dvacet devět bodů a patří mu jedenáctá pozice. V minulém kole však vyhrálo 2:1 na půdě Aroucy a už pět zápasů v řadě neprohrálo. Zato Chaves vybojovalo už třicet dva bodů a drží sedmou pozici. Na pátou příčku zaručující účast v Evropské lize ztrácí jen pět bodů. V minulém kole však prohrálo 2:0 na půdě Guimaraese.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům portugalského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Primeira ligy. Společně se zaměříme na duel mezi CF OS Belenenses a GD Chaves. Duel startuje v 19 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

CF OS Belenenses – GD Chaves

2:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 71. Meurides, 90+1. Caeiro – 45. Tiba

Karty:   74. Persson (BLN), 82. Nunes (BLN), 90+2. Persson (BLN) – 12. Bressan (CVS)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 8:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:13.

CF OS Belenenses: Cristiano – Diogo, Silva, Duarte, Hanin – Camará (72. Caeiro), Yebda (9. Sousa), Persson, Rosa – Juanto (46. Nunes), Meurides
Náhradníci: Mendes, Edgar, Sousa, Caeiro, Benny, Pinto, Nunes

GD Chaves: Filipe – Queiros, Massaia, Ponk, Lenho – Batatinha (70. Perdigao), Bressan, Tiba, Martins (77. Rodrigo) – Braga (86. Patrao), Davidson
Náhradníci: Novo, Mário, Patrao, Rafa, Perdigao, Coelho, Rodrigo