Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Atlético Madrid

1:1

koniec (0:0)

08.04.2017, 16:15 • Estádio Santiago Bernábeu, Madrid, Španielsko • 31. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.85 3.95 5.4

Okamžite po zápase vypukla radosť na hosťúcej strane, pretože Diego Simeone môže byť po priebehu s bodom určite spokojný. Horšie je to v Reale Madrid, kde bude jediný bodík určite málo. Až ďalšie kolá však ukážu, či to bude pre jeden aj druhý celok bod získaný, alebo dva stratené. (18:10:12)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Zápas sa chýli ku koncu a čím ďalej, tým viac to vyzerá tak, že sa body budú deliť. V závere ešte mohol centrovať Lucas Vazquéz, ale ten si nepodaril s loptou.

90+3

Isco faulovaný v strede poľa, čo dáva Realu Madrid loptu. Domáci sa snažia ešte strhnúť vedenie na svoju stranu, lenže Atlético v závere bráni veľmi dobre.

90+2

Marcelo chcel založiť krídelnú akciu, avšak nedokázal presne prihrať rozbiehajúcemu sa Lucasovi Vazquézovi a tak sa lopta dostala za postrannú čiaru.

90+1

Domáci sa veľmi hnevajú, pretože po akcii Lucasa Vazquéza mal nasledovať rohový kop, avšak hlavný arbiter ukázal na odkop od brány Oblaka.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Griezmann si znova nabehol do otvoreného priestoru na hranici šestnástky a opäť tam dostal loptu, ale tentoraz nebola presná a tak mal Keylor Navas uľahčenú prácu.

89

Koke rozohrával priamy kop, pred ktorým za zdržovanie dostal žltú kartu a následne kopol iba k bielym dresom Realu. Tomu však kontra nevyšla.

89

Žltú kartu dostáva Koke (Atlético Madrid).

88

Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).

87

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza José Giménez.

86

Real Madrid sa musí spamätať z tohto šoku, pretože domáci si už určite nepripúšťali, že by mohli inkasovať. Dokáže niektorý z tímov strhnúť vedenie na svoju stranu?

85

85. Antoine Griezmann (ATM) - 1:1

85

Atlético dalo gól!
Z ničoho nič je vyrovnané, pretože pred šestnástkou dostal veľmi veľa priestoru Correa, čo využil na krásnu kolmicu do šestnástky. ANTOINE GRIEZMANN ušiel Nachovi aj Carvajalovi a okolo Navasa vyrovnáva.

84

Juanfran prenikol po pravej strane cez Marcela, dokonca dokázal aj odcentrovať, lenže našiel iba nohu Sergia Ramosa a ten poľahky odkopol.

83

Real kombinuje v strede poľa, kde má dostatok času, keďže napádanie hosťujúcich hráčov nie je nijako extra vysoké a ani aktívne.

82

Aj Isco pomohol domácej defenzíve získať loptu späť a tak sa to spoločnými silami podarilo veľmi rýchlo. Akcia začína pri Ramosovi.

81

Real Madrid má pred poslednými minútami náskok a v poslednom čase hrá to, čo mu stačí. Uvidíme, či sa Atlético dostane do nejakého tlaku, alebo si domáci tri body postrážia.

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Lucas Vázquez.

79

Marcelo mal pri vlastnej rohovej zástavke problémy s protihráčom a loptu dostal iba za autovú čiaru, takže Real sa musí aj naďalej sústrediť na defenzívu.

78

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Fernando Torres, prichádza Thomas Partey.

77

Benzema sa dostal cez Saviča, avšak následne svoj prechod zastavil a po prihrávke dozadu sa k lopte dostali aj obaja stopéri Realu Madrid.

76

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Isco.

74

Griezmann dostal presný center do šestnástky a tak vyskúšal nožničky, ktoré mu vyšli, lenže Navas zasiahol a Francúz navyše zakončoval z ofsajdu.

73

Karim Benzema dobehol loptu na hranici šestnástky, odkiaľ poslal center na druhú stranu. Ronaldo loptu prepustil Marcelovi, ktorý bránu z voleja prestrelil.

72

Pretiahnutý center zľava od Marcela síce našiel hlavu Cristiana Ronalda, avšak ten nedokázal presne prihrať na čakajúceho Benzemu.

71

Toni Kroos dnes už niekoľkýkrát na zemi po tom, ako ho tam poslal niekto cudzí. Tentoraz sa o to v strede poľa postaral Gabi.

70

Koke hľadal v šestnástke striedajúceho Correu, ktorý však nemal šancu, aby vo vzduchu vyhral súboj s Keylorom Navasom.

69

Center na Ronalda presný nebol, no Portugalčan rýchlo zareagoval, loptu dobehol a sám centroval späť. V malom pokutovom území sa ale Benzema nepresadil.

68

Benzema sa oprel do lopty z hranice šestnástky, napálil Juanfrana a niektorí fanúšikovia by radi penaltu za ruku. Španiel však zasiahol hruďou.

67

Pepe tak na svoje posledné ligové Derby El Madrileňo nebude spomínať v najlepšom, pretože Toni Kroos ho trafil presne do rebier a z toho môže byť niečo vážnejšie. Po Varaneom je tak druhý stopér, ktorý sa dostáva na maródku.

67

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Pepe, prichádza Nacho Fernández.

66

Pepe si znova sadá na zem. Chcel to ešte skúsiť, no pokračovať môcť nebude. Na jeho miesto príde Nacho Fernández.

65

Po rozohrávke sa lopta v strede poľa dosť odrážala a so šťastím ju nakoniec pre seba získali domáci hráči, ktorí sa po ľavej strane dostávajú dopredu.

64

Čo je však pre "Biely balet" horšie, Pepe sa zrazil s Kroosom a Portugalčan ostal otrasený na zemi. Dokonca potreboval ošetrenie, ale už po vlastných odchádza za čiaru.

63

Atlético Madrid začalo veľmi peknú a rýchlu akciu v okolí šestnástky Realu Madrid, ale domáci hráči súpera do zakončenia nepustili a dokázali sa ubrániť bez toho, aby prišla strela.

62

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ñíguez Saúl, prichádza Ángel Correa.

61

Gareth Bale sa postavil k rozohrávke priameho kopu asi niekoľko metrov od šestnástky Atlética, lenže svoj pokus ľavačkou nasmeroval iba do múru pred sebou.

60

Žltú kartu dostáva Diego Godín (Atlético Madrid).

60

Fernando Torres mohol vyrovnať skóre, pretože sa ocitol v obrovskej šanci, keď sa preštrikoval až pred Navasa, lenže zoči-voči Kostaričanovi neuspel.

59

59. Fernando Torres (ATM)

59

Následne centrovaná lopta predsa len prišla, lenže Savič sa do zakončenia nedostal. Strieľal až Saúl z druhej vlny, Navas nemal žiadny problém.

58

Na Luísovi si zgustol aj Luka Modrič, ktorý bol pri lopte neskoro a tak v sklze zasiahol nohy svojho protihráča. Atlético rozohráva iba na krátko.

57

Carvajal v súboji s Filipem Luísom neuspel a poslal svojho súpera na zem, takže o loptu "Biely balet" prichádza.

55

Kontra Realu Madrid po pravej strane najprv priniesla odvrátený center Balea, lenže lopta našla na hranici šestnástky Carvajala a ten v dobrej pozícii bránu prestrelil.

54

Atlético sa snaží prejsť do šestnástky po pravej strane, lenže center odtiaľ našiel iba Sergia Ramosa a domáci sa následne dostali do bezpečnej zóny.

53

Až po necelej hodine registrujeme prvý gól tohto zápasu a budeme zvedaví, čo so stretnutím urobí a ako na neho zareaguje hosťujúci celok.

52

52. Pepe (REA) - 1:0

52

Real Madrid dal gól!
Po faule Saúla rozohral priamy kop z krídla Toni Kroos a svojim presným centrom našiel zabudnutého stopéra PEPEHO, ktorý presnou a prudkou hlavičkou prekonal Oblaka.

52

Žltú kartu dostáva Ñíguez Saúl (Atlético Madrid).

51

Aktívny Ronaldo znova niečo vymýšľal v šestnástke. Na prvý pokus sa mu síce nepodarilo nič, no ešte zabojoval a aspoň udržal loptu pre spoluhráčov.

50

Po Modričovom páde hra pokračuje ďalej, lenže Ronaldo sa po ľavej strane k ničomu nedostal. Loptu síce pre svoj tím udržal, lenže následný center ide do územia nikoho.

49

49. Karim Benzema (REA)

49

Cristiano Ronaldo ostal ležať na zemi, no hostia hrali ďalej. Lopta sa dostala za postrannú čiaru až po tom, ako ju získal a odkopol Pepe.

48

Nástup Realu Madrid do druhého polčasu je veľmi dobrý a už mohol byť 1:0, pretože Karim Benzema sa ocitol úplne sám pred Oblakom, lenže slovinský brankár vytiahol exkluzívny zákrok.

47

Cristiano Ronaldo sa dostal k hlavičke na hranici malého vápna po tom, ako ho presne našiel Marcelo, lenže Portugalčan mieril tesne vedľa.

47

Karim Benzema dobehol loptu pri rohovej zástavke, kde pre svoj tím získal aut. Real sa následne usadil na polovici súpera, no do šestnástky to ľahko nejde.

46

V druhom polčase rozohrávali futbalisti Atlética Madrid, lenže o loptu veľmi rýchlo prišli a tak môže vhadzovať Marcelo.

46

Začal sa druhý polčas.
"El derby madrileňo" v tomto stretnutí zatiaľ gól nevidelo, ale sledujeme zaujímavý útočný futbal, v ktorom má jemne na vrch domáci Real. Ten mal aj najväčšiu šancu, keď Ronaldovu strelu na bránkovej čiare hlavou odvrátil Savič.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Marcelo si prehodil loptu cez Juanfrana a okamžite centroval do šestnástky. Nakoniec nemieril dobre, pretože to kopol nad Oblakovu bránu, čiže za bránkovú čiaru.

44

Real Madrid si posúval loptu celou šírkou ihriska, až prišla ku Carvajalovi, ktorý sa ju pokúsil prihrať na zbiehajúceho Balea, lenže tento úmysel dobre čítal Luis.

43

Cristiano Ronaldo spadol pred pokutovým územím protivníka, no keďže videl, že hlavný arbiter nepíska, rýchlo sa postavil a vybral sa napádať rozohrávku.

42

Teraz to už hosťom vyšlo. Center sprava síce presný nebol, ale Carvajal nepresne sklepával hruďou loptu pre Navasa. Ten však zabránil tomu, aby sa kopal rohový kop.

41

Marcelo s problémami prestrčil loptu na Modriča, ale Chorvát už ďalej presne neprihrával, takže dopredu mohli ísť hostia. Ich kontra bola okamžite zastavená.

40

Na Gabiho center skákali štyria hráči, po dvoch na oboch stranách. Nakoniec hlavičkoval Fernando Torres smerom za seba, čo pomohlo k tomu, že bránu tesne minul.

39

Antoine Griezmann vystihol chybu v zadných radoch Realu, spravil kľučku na Pepeho a následne ľavačkou z diaľky vystrelil smerom k žrdi. Navas bol trošku vyššie z brány, takže to mal ťažšie, ale Kostaričan vyrazil na roh.

38

38. Antoine Griezmann (ATM)

38

Filipe Luís vystihol prihrávku v strede poľa, Carvajal však neobišiel a tak Real Madrid loptu získal späť veľmi rýchlo po strate.

37

Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).

36

Domáci získali loptu v strede poľa. Chvíľu to vyzeralo, že budú môcť ísť do rýchlej kontry, avšak Marcelo všetko zastavil a tak nasleduje postupný útok.

35

Saúl si vyšliapol na Toniho Kroosa. Nemec teraz avizuje, že má problémy s členkom, no zdá sa, že bude v poriadku a aj bez ošetrenia môže pokračovať v hre.

34

Z neho ale nedokázal zakončiť a ani sa nedostal do žiadneho náznaku príležitosti, takže smer kontra nabrali hosťujúci hráči Atlética.

33

Real Madrid v posledných minútach prebral taktovku nad stretnutím a čím ďalej, tým častejšie sa tlačí do brány protivníka. K dispozícii bude mať šiesty roh.

32

Po následnom rohovom kope sa k zakončeniu hlavou dostal Gareth Bale. Taktiež mieril veľmi dobre, lenže Walesana vychytal Jan Oblak.

31

Luka Modrič to vymyslel skvele, pretože v šestnástke uvoľnil Cristiana Ronalda, ktorý prudkou ranou prekonal Oblaka, lenže na bránkovej čiare priam neuveriteľný zákrok hlavou predviedol stopér Savič!

30

Polhodina za nami a toto derby má veľmi dobré tempo. Videli sme aj niekoľko zaujímavých možností na oboch stranách, takže sťažovať sa určite nemôžeme.

29

Hra sa po veľkej šanci upokojila v strede poľa, kde je pri lopte Real Madrid, ktorý sa však tentoraz nedostal až do pokutového územia súpera.

28

Ronaldo s Benzemom to urobili naozaj dobre, pretože ich rýchla narážačková kombinácia uvoľnila do skvelej pozície Francúza. Oblak však ukázal svoje kvality a jednou rukou vyrazil nad.

27

Saúl Ñíguez dostal dosť času aj priestoru pred šestnástkou protivníka, no so situáciou naložil veľmi zle, pretože z dobrej pozície napriahol dosť ďaleko do brány Keylora Navasa.

25

25. Karim Benzema (REA)

25

Marcelo spadol vedľa pokutového územia Atlético, faul sa však nepískal, pretože Carrasco loptu získal čisto. Belgičan už ale chvíľu po tom faulovaný bol.

24

Snaha Atlética pred šestnástkou súpera nedosiahla vyvrcholenie. Domáci veľmi dobre dostupovali protivníkov a aj keď jeden-dva zákroky boli na hrane, hlavný arbiter to pustil.

23

Marcelo si na hranici šestnástky protivníka dovolil odvážnu kľučku, lenže následne sa dostal medzi dvoch hráčov súpera a tým pádom jeho prechod dopredu skončil.

22

Hostia napriek tomu ostali na dostrel Navasovej brány, čo chceli využiť na ďalšie zakončenie. Na prihrávku číhal Griezmann, k Francúzovi sa však už lopta nedostala, pretože ju tesne minul a Navas vyboxoval.

21

21. Keylor Navas (REA)

21

K rohovému kopu sa dostali aj hráči Atlética Madrid, avšak veľmi dobre postavený Sergio Ramos postrážil prednú tyč a dostal loptu do bezpečia.

20

K zakončeniu sa tentoraz "Biely balet" nedostal, nakoľko Casemiro v súboji svoju tvrdosť prehnal a zbytočne fauloval Diega Godína.

19

Marcelo svojou aktivitou vybojoval rohový kop a následne ešte burcoval fanúšikov, aby hnali domáci celok dopredu svojim povzbudzovaním.

19

Atlético tak prešlo do brejku, ktorý skončil tyčkou Griezmanna. Francúz však zakončoval po tom, ako sa sa ocitol v ofsajde, keďže ho pred Navasom našla nepodarená strela Carrasca.

18

Luka Modrič vyslal dnes už svoju druhú strelu smerom na bránu Oblaka. Po tejto zrazenej získava Real Madrid rohový kop, lenže k zakončeniu nedošlo.

17

Ronaldo sa síce typicky pripravil, lenže následne nevyslal projektil, ale oblúčik na hranicu malého vápna. Hostia sa nenechali prekvapiť a loptu odvrátili do bezpečia.

16

Toni Kroos znova obeťou faulu, ale tentoraz si na ňom Gabi zgustol bližšie k šestnástke Atlética, čo znamená, že loptu si už stavia Cristiano Ronaldo a bude zakončovať z priameho kopu.

15

Real však loptu rýchlo získal späť a zakončovať mohol Luka Modrič. Jeho pokus ešte neprešiel, Ronaldov už áno, takže Oblak musel pri pravej žrdi vytiahnuť veľmi dobrý zákrok.

15

Marcelo prehodil loptu na Benzemu. Brazílčan ho chcel poslať za Saviča, ktorý však veľmi dobre čítal hru.

14

Pokus o rýchly prechod domácich do šestnástky sprava nevyšiel, pretože Carvajalova prihrávku pre Benzemu neprešla. Vystihol ju Filipe Luís.

13

Carrasco v strede poľa dohral Kroosa, čo hlavný arbiter okamžite využil na rýchly dohovor belgickému reprezentantovi. Hra sa však posunula iba o niekoľko metrov a fauluje aj Carvajal.

12

Centrovaná lopta pred kostarického gólmana znova nebola zlá, avšak defenzíva Realu Madrid pracuje veľmi dobre a aj teraz sa bez väčších problémov ubránila.

11

Súboj v strede poľa končí faulom na domácej strane. Gabi narýchlo rozohral, lenže iba krátkou prihrávkou. Napriek tomu prichádza ďalší nedovolený zákrok, tentoraz od Marcela na Carrasca a tak majú hostia k dispozícii priamy kop, asi 10 metrov od šestnástky Keylora Navasa.

10

Nebezpečenstvo aj pre druhou bránou, pretože sprava po zemi prudko centroval Carrasco. Sergio Ramos bránil Torresa, ktorý v sklze v malom vápne nakoniec nezakončil.

9

Z pravej strany sa k centru dostal Daniel Carvajal, ktorý poslal loptu na hranicu malého vápna, avšak tam kraľoval gólman Oblak.

8

Jan Oblak znova pri lopte, pretože domácim sa nepodaril ďalší nákop na jednu z ofenzívnych hviezd so skratkou BBC.

7

Carrasco dostal zaujímavý pas na pravú stranu, kde sa však rozbehol aj stopér Sergio Ramos a práve kapitán Realu nechal loptu prejsť za bránkovú čiaru.

6

Center hľadajúci Garetha Balea nakoniec skončil v rukaviciach slovinského brankára Jana Oblaka. Ten si tak prvýkrát v tomto stretnutí siahol na loptu v nejakej dôležitejšej situácii.

5

Real z rohového kopu nedokázal vymyslieť vôbec nič a tak sa hostia vyrojili do kontry, kde však o loptu Carrasco v súboji s Marcelom prišiel.

4

Faul aj na strane Atlético, odniesol si to Bale, no nebolo to nič hrozné. Marcelo s Benzemom tak pokračujú po ľavej strane, nasledovať bude roh.

3

Hostia rozohrali veľmi dobre, pretože prudká lopta od Kokeho bola ešte tečovaná Godínom k vzdialenejšej žrdi, ktorú nakoniec tesne minula.

3

Faul na polovici domáceho celku od Pepeho znamená, že Atlético bude mať priamy kop ideálny na centrovanú loptu pred bránu Keylora Navasa.

2

Real Madrid vyráža do prvej ofenzívnej akcii, avšak po kombinácii Balea s Benzemom o loptu domáci prichádzajú.

1

Rozohrávku dôležitého stretnutia obstarali domáci futbalisti, ktorí okamžite začínajú kombináciou na vlastnej polovici. Obrancovia sa nikam neponáhľajú.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-4

Oba tímy sú už na hracej ploche. Štadiónom znie známe "Y nada más". Hráči si podajú ruky, kapitáni s rozhodcami hodia mincou o loptou a za chvíľu začíname, tak sa pohodlne usaďte.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, James Rodríguez, Kovačić, Morata, Isco, L. Vázquez.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi, Saúl, Ferreira-Carrasco – F. Torres, Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Cerci, Partey, Hernández, J. Giménez..

Základná zostava Realu Madrid.

Veľký zápas je tu! Druhé madridské ligové derby v tejto sezóne hostí Santiago Bernábeu a prichádza vo veľmi zaujímavý čas, k tomu sa však ešte v tomto preview dostaneme. Poďme si najprv priblížiť úvodné meranie síl.

Na to si určite každý väčší fanúšik jedného či druhého tímu spomenie veľmi dobre. Bolo to v dvanástom kole a hralo sa 19.11.2016. Hlavnou hviezdou bol Cristiano Ronaldo, ktorý zaznamenal hattrick a duel skončil výhrou hostí 3:0.

Z posledných rokov sú spomedzi vzájomných zápasov najznámejšie určite finálové stretnutia Ligy majstrov. Všetci si určite spomenieme, čo sa stalo v Lisabone roku 2014 a Miláne 2016.

Pamätný je napríklad aj debakel z februára 2015, kedy Atlético v lige svojho súpera rozstrieľalo 4:0, alebo finále Copa del Rey 2013. To zverenci Diega Simeoneho vyhrali v predĺžení, keď víťazný gól strelil stopér Miranda.

Aktuálny rozostup v tabuľke medzi oboma celkami je rovných desať bodov. Real Madrid má na čele 71 bodov, Atlético na tretej pozícii 61.

Vášne pred stretnutím znova rozprúdili aj médiá, pretože tie v Španielsku píšu o možnom letnom prestupe a to nie hocijakom. Mladý krajný obranca Theo Hernández, momentálne hráč Atlética hosťujúci v Alavési, by sa mal sťahovať na Bernábeu. Marca to dokonca označila za hotovú vec. Uvidíme, čo z toho nakoniec bude.

Real Madrid CF

Zinedine Zidane nechal v strede týždňa odpočívať mnoho opôr ako Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Toni Kroos, Gareth Bale a Luka Modrič nastúpil až v závere. Šancu tak dostali hráči ako James, Asensio, Morata, Vazquéz.. a nesklamali. Na pôde nováčika Legánes Real Madrid vyhral 4:2, čím si upevnil prvú pozíciu. Hattrickom sa blysol útočník Álvaro Morata, čím sa stal prvým Španielom od roku 2009, ktorý dal tri góly v jednom zápase za "Biely balet". Naposledy sa to podarilo ešte Raúlovi.

Oddýchnuté hviezdy by tak mali byť na Atlético v plnej zbroji a Zidane môže počítať takmer s každým jedným členom tímu okrem krajana Raphaela Varaneho, ktorý sa zranil ešte minulý víkend proti Deportivu Alavés.

Streleckým tabuľkám Realu Madrid nekraľuje nik iný, než Cristiano Ronaldo. Ten dal v tejto sezóne La Ligy zatiaľ devätnásť a vo všetkých súťažiach 22 gólov.

Real Madrid mestským derby štartuje veľmi náročnú sériu duelov. Už v stredu totiž tento celok cestuje do Nemecka na prvý duel štvrťfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, následne príde stretnutie s Gijónom a hneď dva dni na to odvetu proti bavorskému veľkoklubu. Aby toho nebolo málo, 23.4. o 20:45 je na programe slávne "El Clásico", kde znova pôjde o veľa.

Nominácia: Keylor Navas, Casilla, Yáñez – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Coentrao, Danilo – Kroos, James, Casemiro, Kovačič, Modrič, Asensio a Isco – Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Mariano a Morata

Atlético Madrid

Zverenci Diega Simeoneho neprehrali už sedem zápasov v rade. Naposledy sa tak stalo ešte doma proti Barcelone. Aktuálne navyše ťahajú sériu troch výhier za sebou. Postupne si to odniesla Sevilla, Málaga a Real Sociedad.

Tretie miesto je síce fajn, ale zospodu sa tlačí spomínaná Sevilla, ktorá je vzdialená len na tri body, čo je veľmi nepríjemné. Atlético si v derby nemôže dovoliť zaváhať, pretože by si situáciu s priamou účasťou v Lige majstrov ešte viac skomplikovalo, aj keď favoritom dnes nebude.

Keď už sme pri najprestížnejšej klubovej súťaži, tak tam sa "Los Colchoneros" vo štvrťfinále postaví anglický majster Leicester City.

Momentálne však Simeoneho a spol. trápi duel s Realom Madrid. V ňom nemôže počítať s hneď niekoľkými hráčmi. Do hry určite nezasiahnu Tiago, Miguel Moyá, Augusto Fernández a Šime Vrsaljko, Nicolás Gaitán a Kevin Gameiro. Simeone tak z béčka povolal Robera s Keidim. Kokeho navyše deň pred zápasom prepadol lupič a priložil mu zbraň k hlave, ale na zápas by mal byť v pohode.

Fanúšikovia sa znova budú spoliehať na toho najpovolanejšieho. Nemôžete minút jeho meno... áno, je to francúzska hviezda Antoine Griezmann. V tejto sezóne najlepší strelec klubu dal vo všetkých súťažiach rovnaký počet gólov, ako Ronaldo na strane Realu a síce 22. V La Lige z nich ukrojil najväčšiu časť a síce štrnásť.

Nominácia: Oblak, Moreira – Godín, Filipe, Savic, Lucas Hernández, Juanfran, Giménez – Koke, Saúl, Carrasco, Gabi, Cerci, Thomas, Keidi – Griezmann, Torres, Correa, Rober
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Real Madrid – Atlético Madrid

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Pepe – 85. Griezmann

Karty:   37. Casemiro (REA), 88. Carvajal (REA) – 52. Saúl (ATM), 60. Godín (ATM), 89. Koke (ATM)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe (67. Nacho Fernández), Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (76. Isco) – Bale (80. L. Vázquez), Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, James Rodríguez, Kovačić, Morata, Isco, L. Vázquez.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi, Saúl (62. Á. Correa), Ferreira-Carrasco (87. J. Giménez) – F. Torres (78. Partey), Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Cerci, Partey, Hernández, J. Giménez, Nuñez.