Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Atlético Madrid

1:1

koniec (0:0)

08.04.2017, 16:15 • Estádio Santiago Bernábeu, Madrid, Španielsko • 31. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.85 3.95 5.4

Okamžite po zápase vypukla radosť na hosťúcej strane, pretože Diego Simeone môže byť po priebehu s bodom určite spokojný. Horšie je to v Reale Madrid, kde bude jediný bodík určite málo. Až ďalšie kolá však ukážu, či to bude pre jeden aj druhý celok bod získaný, alebo dva stratené. (18:10:12)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Zápas sa chýli ku koncu a čím ďalej, tým viac to vyzerá tak, že sa body budú deliť. V závere ešte mohol centrovať Lucas Vazquéz, ale ten si nepodaril s loptou.

90+3

Isco faulovaný v strede poľa, čo dáva Realu Madrid loptu. Domáci sa snažia ešte strhnúť vedenie na svoju stranu, lenže Atlético v závere bráni veľmi dobre.

90+2

Marcelo chcel založiť krídelnú akciu, avšak nedokázal presne prihrať rozbiehajúcemu sa Lucasovi Vazquézovi a tak sa lopta dostala za postrannú čiaru.

90+1

Domáci sa veľmi hnevajú, pretože po akcii Lucasa Vazquéza mal nasledovať rohový kop, avšak hlavný arbiter ukázal na odkop od brány Oblaka.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Griezmann si znova nabehol do otvoreného priestoru na hranici šestnástky a opäť tam dostal loptu, ale tentoraz nebola presná a tak mal Keylor Navas uľahčenú prácu.

89

Koke rozohrával priamy kop, pred ktorým za zdržovanie dostal žltú kartu a následne kopol iba k bielym dresom Realu. Tomu však kontra nevyšla.

89

Žltú kartu dostáva Koke (Atlético Madrid).

88

Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF).

87

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Yannick Ferreira-Carrasco, prichádza José Giménez.

86

Real Madrid sa musí spamätať z tohto šoku, pretože domáci si už určite nepripúšťali, že by mohli inkasovať. Dokáže niektorý z tímov strhnúť vedenie na svoju stranu?

85

85. Antoine Griezmann (ATM) - 1:1

85

Atlético dalo gól!
Z ničoho nič je vyrovnané, pretože pred šestnástkou dostal veľmi veľa priestoru Correa, čo využil na krásnu kolmicu do šestnástky. ANTOINE GRIEZMANN ušiel Nachovi aj Carvajalovi a okolo Navasa vyrovnáva.

84

Juanfran prenikol po pravej strane cez Marcela, dokonca dokázal aj odcentrovať, lenže našiel iba nohu Sergia Ramosa a ten poľahky odkopol.

83

Real kombinuje v strede poľa, kde má dostatok času, keďže napádanie hosťujúcich hráčov nie je nijako extra vysoké a ani aktívne.

82

Aj Isco pomohol domácej defenzíve získať loptu späť a tak sa to spoločnými silami podarilo veľmi rýchlo. Akcia začína pri Ramosovi.

81

Real Madrid má pred poslednými minútami náskok a v poslednom čase hrá to, čo mu stačí. Uvidíme, či sa Atlético dostane do nejakého tlaku, alebo si domáci tri body postrážia.

Real Madrid – Atlético Madrid

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 52. Pepe – 85. Griezmann

Karty:   37. Casemiro (REA), 88. Carvajal (REA) – 52. Saúl (ATM), 60. Godín (ATM), 89. Koke (ATM)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe (67. Nacho Fernández), Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos (76. Isco) – Bale (80. L. Vázquez), Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, James Rodríguez, Kovačić, Morata, Isco, L. Vázquez.

Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi, Saúl (62. Á. Correa), Ferreira-Carrasco (87. J. Giménez) – F. Torres (78. Partey), Griezmann.
Náhradníci: Moreira – Á. Correa, Cerci, Partey, Hernández, J. Giménez, Nuñez.