Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Deportivo Alavés – Villarreal CF

2:1

koniec (2:0)

17.04.2017, 20:45 • 32. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Deportivo Alavés dnes získalo tri body zaslúžene, ale v druhom polčase si to domáci skomplikovali, keď Villarreal zlepšil hru a Bakambu znížil. Ten istý hráč mohol rozdeliť body v nadstavenom čase, lenže v obrovskej šanci neuspel. (22:37:41)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Hrá sa cez čas, ale Bakambu sa do ďalšieho zakončenia nedostane, pretože pri snahe sa do neho prebojovať fauloval Pacheca.

90+3

90+3. Cédric Bakambu (VLR)

90+3

Bakambu v obrovskej šanci, ale neuspel. Po veľkej chybe obrany Alavésu sa útočník ocitol sám pred Pachecom a mohol vyrovnať, lenže totálne zlyhal, keď zakončil mimo brány.

90+2

Žltú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).

90+2

Hostia sa snažili držať loptu v rohu ihriska, čo vyvolalo niekoľko súbojov, faul a následne menšiu strkanicu. Už to rieši hlavný arbiter.

90+1

Deyverson si v šestnástke súpera hodil loptu na ľavačku, no jeho zrazený pokus končí rohom. Ten zas veľmi nepresným zakončením.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Poriadnu šupu vyslal Mario Gaspar spred šestnástky a keby nemieril presne na Pacheca, tak to mohlo skončiť všelijako. Takto sa odchovanec Realu Madrid s projektilom na dvakrát popasoval.

89

Katai sa oprel ľavačkou do lopty spoza šestnástky. Po zemi mieril k bližšej žrdi, Andrés však zasahovať nakoniec nemusel.

89

Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Víctor Camarasa, prichádza Carlos Vigaray.

88

Bakambu tesne minul center z pravej strany a aj keď loptu ešte na hracej ploche zachytil Jaume Costa, odcentroval iba na tribúnu.

87

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Nicola Sansone, prichádza Leonardo Gabriel Suárez.

86

Spoza šestnástky sa do lopty oprel Manu Trigueros a nepríjemný padajúci projektil pristál v náručí Fernanda Pacheca.

85

85. Cédric Bakambu (VLR)

85

Skvelá kolmica našla na rohu šestnástky Jaumeho Costu, ktorý predložil loptu po zemi do malého vápna pre Bakambuho, no ten stroskotal v obrovskej šanci na Pachecovi.

84

Theo Hernández ostal po jednom zo súbojov otrasený ležať na zemi, no bude v poriadku a môže pokračovať v hre. Aspoň pre svoj tím nazbieral nejaký čas.

83

Katai ušiel po krídle až do pokutového územia, kde sa ale cez Gonzáleza nedostal. Tento Španiel jeho prienik zastavil.

Deportivo Alavés – Villarreal CF

2:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 35. I. Gómez, 45. Ely – 70. Bakambu

Karty:   61. Toquero (DAL) – 26. Bakambu (VLR), 44. Musacchio (VLR), 66. R. Soriano (VLR), 90+2. J. Costa (VLR)

Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Laguardia, Ely, Hernández – M. Llorente, García (C) – Toquero (77. Katai), Camarasa (89. Vigaray), I. Gómez (75. Alexis) – Deyverson.
Náhradníci: Ortolá – Alexis, Santos, Ó. Romero, D. Torres, Vigaray, Katai.

Villarreal CF: Andrés Fernández – M. Gaspar, Musacchio, Álvaro González, J. Costa – Adrián López (67. Borré), B. Soriano (C), Hernández Cascante (57. Trigueros), R. Soriano – Bakambu, N. Sansone (87. Suárez).
Náhradníci: Barbosa – Trigueros, Bonera, Borré, Mario González, Suárez, Lazo.