Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – FC Barcelona

2:3

koniec (1:1)

23.04.2017, 20:45 • 33. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.25 4.2 3.75

Neskutočný záver. Lionel Messi rozhodol v nadstavenom čase a stanovil tak konečný stav na 2:3 pre Barcelonu. Skóre v prvom polčase otvoril Casemiro, do polčasu vyrovnal Messi. V druhom hostia otočili vďaka Rakitičovi, ale Real vyrovnal zásluhou Jamesa aj po vylúčení Sergia Ramosa. O všetkom nakoniec rozhodol spomínaný Argentínčan Messi. (22:39:29)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu za vyzlečenie dresu pri oslave dostáva Lionel Messi (FC Barcelona).

90+2

90+2. Lionel Messi (BAR) - 2:3

90+2

Barcelona dala gól!
Neskutočný záver stretnutia. Pár sekúnd pred koncom prišla kontra hostí a prihrávka do druhej vlny, kde bol LIONEL MESSI, ktorý trafil presne k žrdi.

90+1

André Gomes zastavil Jamesa, ktorý sa pokúsil o kontru z vlastnej polovice, lenže dopriate mu tentoraz nebolo.

90

Nadstavujú sa 2 minúty.

89

Asensio vystrelil cez Piquého, ter Stegen chytil strelu pri žrdi. Následne prišiel pas na Ronalda, lenže ten v ťažkej pozícii minul bránu.

89

89. Marc-André ter Stegen (BAR)

89

James našiel Marcela na bránkovej čiare. Brazílčan chcel prihrávať pod seba na spoluhráčov, našiel len brankára ter Stegena.

88

Messi fauloval Kroosa. Domáci fanúšikovia si pre Argentínčana žiadali žltú kartu, tá však z vrecka rozhodcu nepríde.

87

Asensio potiahol loptu k šestnástke, prihral na Ronalda, ktorý posunul na Jamesa. Ten to skúsil najskôr prihrávkou pred bránu, ktorá neprešla, ale ter Stegen vystúpil a lopta sa odrazila ku Kolumbijčanovi, takže James kopol smerom do brány. Ter Stegen si na to dal pozor.

85

85. James Rodríguez (REA) - 2:2

85

Real Madrid dal gól!
Prehliadaný JAMES RODRÍGUEZ si výborne nabehol do malého vápna, kde dostal presný pas od Marcela a nechytateľne skóroval. Kolumbijčan ostal úplne nebránený, toto obrana Barcelony podcenila.

84

Po faule na Rakitiča prišiel priamy kop z krídla pre hostí, ale neujal sa. Do kontry tak vyrazil Real Madrid, no nebola úspešná. James strieľal nakoniec z diaľky priamo na ter Stegena.

83

Lionel Messi dostal veľmi veľa priestoru pred šestnástkou Realu Madrid a tak poslal prudkú tiahlu strelu k žrdi. Znova skvele zakročil Keylor Navas.

82

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza James Rodríguez.

81

Žltú kartu dostáva Mateo Kovačić (Real Madrid CF).

80

Neskutočný zákrok Keylora Navasa! To bola priam fantázia, ako vybehol proti Piquému, zmenšil mu strelecký uhol a zastavil jeho bombu.

Real Madrid – FC Barcelona

2:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 28. Casemiro, 85. James Rodríguez – 33. Messi, 73. Rakitić, 90+2. Messi

Karty:   12. Casemiro (REA), 77. Ramos (REA), 81. Kovačić (REA) – 39. Umtiti (BAR), 90+3. Messi (BAR)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro (70. Kovačić), Kroos – Bale (39. Asensio), Benzema (82. James Rodríguez), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – James Rodríguez, Kovačić, Asensio, Morata, Isco, Danilo.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Iniesta (C) – Messi – L. Suárez, Alcácer (70. A. Gomes).
Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Arda Turan, Mascherano, Digne, A. Gomes, Aleñá.