Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – FC Barcelona

2:3

koniec (1:1)

23.04.2017, 20:45 • 33. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 2.25 4.2 3.75

90+3

Žltú kartu za vyzlečenie dresu pri oslave dostáva Lionel Messi (FC Barcelona).

90+2

90+2. Lionel Messi (BAR) - 2:3

90+2

Barcelona dala gól!
Neskutočný záver stretnutia. Pár sekúnd pred koncom prišla kontra hostí a prihrávka do druhej vlny, kde bol LIONEL MESSI, ktorý trafil presne k žrdi.

85

85. James Rodríguez (REA) - 2:2

85

Real Madrid dal gól!
Prehliadaný JAMES RODRÍGUEZ si výborne nabehol do malého vápna, kde dostal presný pas od Marcela a nechytateľne skóroval. Kolumbijčan ostal úplne nebránený, toto obrana Barcelony podcenila.

83

Lionel Messi dostal veľmi veľa priestoru pred šestnástkou Realu Madrid a tak poslal prudkú tiahlu strelu k žrdi. Znova skvele zakročil Keylor Navas.

82

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza James Rodríguez.

81

Žltú kartu dostáva Mateo Kovačić (Real Madrid CF).

80

Neskutočný zákrok Keylora Navasa! To bola priam fantázia, ako vybehol proti Piquému, zmenšil mu strelecký uhol a zastavil jeho bombu.

77

77. Sergio Ramos (REA)

77

Sergio Ramos je vylúčený a to po zákroku v strede poľa, kde zastavil prenikajúceho Lionela Messiho. Za žltú to určite bolo, keďže Argentínčan išiel do protiútoku, či červená, to je otázne. Messi nakoniec ešte odskočil.

73

73. Ivan Rakitić (BAR) - 1:2

73

Barcelona dala gól!
IVAN RAKITIČ umlčal Santiago Bernábeu, pretože napriahol spoza šestnástky a trafil sa dokonale k vzdialenejšej žrdi, kde Keylor Navas nedočiahol.

72

Marco Asensio hrá naozaj v skvelej forme. Potiahol so loptu z krídla, vystrelil spoza obrancu k bližšej žrdi, trochu nečakane, ale ter Stegen to všetko zvládol.

70

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Mateo Kovačić.
Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Paco Alcácer, prichádza André Gomes.

68

Iniesta poslal krásnu loptu za Sergia Ramosa na Luisa Suaréza, ktorý bol tiež sám pred brankárom, konkrétne Navasom, lenže Kostaričan sa vyznamenal.

67

Marco Asensio vbehol do šestnástky, išiel sám na ter Stegena, ale nestrieľal sám, pretože prihral na Ronalda. Ten netrafil veľkú časť odkrytej brány. Nakoniec sa ešte píska ofsajd.

59

59. Gerard Piqué (BAR)

59

Ďalší skvelý zákrok Keylora Navasa, pretože Gerard Piqué sa zavesil do vzduchu po rohovom kope a takmer sa zapísal do streleckej listiny. Predviedli sa ale Kostaričanove reflexy.

56

56. Paco Alcácer (BAR)

56

Paco Alcácer sa ocitol sám pred Keylorom Navasom, ale Kostaričan predviedol úžasný zákrok pravou nohou.

53

53. Marc-André ter Stegen (BAR)

53

Ter Stegen zachránil Barcelonu, pretože Benzema hlavičkoval presne spred neho z malého vápna, avšak nemecký gólman skvele odolal.

48

Po rohovom kope nebezpečenstvo neprišlo, lenže Toni Kroos ľavačkou vystrelil o niekoľko sekúnd neskôr. Nemec pálil k žrdi z diaľky, ter Stegen sa musel vyznamenať.

43

Marcelo mal loptu na ľavej strane, predrať dopredu sa mu nepodarilo. Naopak, na druhej strane prišiel center do šestnástky a voľný Jordi Alba bol nakoniec dohraný Modričom, ale aj tak nebezpečne zakončil.

39

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Marco Asensio.

39

Žltú kartu dostáva Samuel Umtiti (FC Barcelona).

36

Luka Modrič vyslal spoza šestnástky veľmi dobrú strelu, ktorou tesne nad zemi mieril k žrdi, lenže ter Stegen sa hodil do strany a vyrazil.

33

33. Lionel Messi (BAR) - 1:1

33

Barcelona dala gól!
Rýchla odpoveď a postaral sa o ňu LIONEL MESSI. Hostia veľmi dobre vykombinovali súpera, Argentínčan mal pred Navasom veľmi veľa priestoru a zoči-voči uspel.

28

28. Casemiro (REA) - 1:0

28

Real Madrid dal gól!
Obrovská radosť na Santiago Bernábeu. Ter Stegen Kroosov dobrý center z rohu vyboxoval len k Marcelovi, ktorý loptu vrátil do šestnástky. Sergio Ramos nohou zakončoval do žrde, od nej sa lopta odrazila a nepokrytý CASEMIRO nemal problém doraziť do prázdnej brány.

20

Cristiano Ronaldo si naviezol loptu z krídla cez Piquého do šestnástky, následne prudkou tiahlou strelou vystrelil do miest, kde ter Stegen dočiahol, aj keď mal čo robiť.

12

Žltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).

Real Madrid – FC Barcelona

2:3

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 28. Casemiro, 85. James Rodríguez – 33. Messi, 73. Rakitić, 90+2. Messi

Karty:   12. Casemiro (REA), 77. Ramos (REA), 81. Kovačić (REA) – 39. Umtiti (BAR), 90+3. Messi (BAR)

Real Madrid: Navas – Carvajal, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro (70. Kovačić), Kroos – Bale (39. Asensio), Benzema (82. James Rodríguez), Ronaldo.
Náhradníci: Casilla – James Rodríguez, Kovačić, Asensio, Morata, Isco, Danilo.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić, Busquets, Iniesta (C) – Messi – L. Suárez, Alcácer (70. A. Gomes).
Náhradníci: Cillessen – Denis Suárez, Arda Turan, Mascherano, Digne, A. Gomes, Aleñá.