Menu

Futbal

Talianska Seria A

FC Crotone – AC Miláno

1:1

koniec (1:0)

30.04.2017, 15:00 • Stadio Ezio Scida • 34. kolo • Róbert Gašpárek

Tipsport: 4.35 3.9 1.8

Priebeh zápasu možno označiť ako celkom atraktívny. Videli sme množstvo šancí a zaujímavých momentov. V druhom polčase bolo AC Miláno aktívnejším celkom, vďaka čomu sa im podarilo vyrovnať z kopačky Palettu, ale ďalší gól aj po veľkej snahe už dať nedokázali. FC Crotone sa takmer počas celého stretnutia sústredilo na pevnú defenzívu a udrieť sa snažilo po smrteľných protiútokoch a naopak hostia dnes vsadili na kombinačný štýl hry, vďaka ktorému si z dnešného stretnutia odnášajú jeden bod. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (16:57:34)
Držanie lopty: 36 % : 64 %.
Strely na bránu: 3:7.
Strely mimo: 4:2.
Rohové kopy: 6:11.
Ofsajdy: 4:2.
Fauly: 16:13.

90+7

Koniec zápasu.

90+6

90+6. Juraj Kucka (ACM)

90+6

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Juraj Kucka (AC Miláno).

90+5

Ku centrovanej lopte sa ako prvý dostal Suso, ktorý ani tento hlavičkový pokus nedokázal dostať do siete Stav zápasu ostáva nezmenený.

90+4

Žltú kartu dostáva Diego Falcinelli (FC Crotone). Po tomto zákroku budú hostia zahrávať priamy voľný kop zo zaujímavej pozície.

90+3

Domáci celok mal vzápätí výhodu rohového kopu. Adrian Stoian zakrútil rohový kop, ale nedokázal nájsť spoluhráčov. Jeden z obrancov loptu odvrátil.

90+2

Suso sa ocitol v ďalšej veľkej príležitosti dostať svoj tím do vedenia! V čase, keď sa nachádzal v pokutovom území dostal presnú prihrávku, ktorú trafil z voleja. Jeho pokus smeroval medzi tri žrde, ale jeho delovka pod brvno nestačila na pozorného Alexa Cordaza.

90+1

Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Leonel Vangioni, prichádza Gustavo Gomez.

90+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol v dnešnom stretnutí nadstaviť ešte päť minút navyše.

90

90. Marcello Trotta (COE)

90

Trotta mohol svoj tím dostať do vedenia! Ten sa na hranici veľkého vápna dostal do sľubnej príležitosti, ale jeho zakončenie smerovalo tesne vedľa ľavej žrdi. Chytá sa za hlavu a uvedomuje si, čo teraz spálil.

89

Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala na bližšiu žrd, kde si na hlavičku nabiehal Suso, ale napokon sa k nej nedostal. Ako prvý bol pri lopte obranca, ktorý loptu poslal do bezpečnej vzdialenosti.

88

V hre sa už pokračuje ďalej spoločne s Rosim. Pri lopte sú hráči AC Milána, ktorí si svojou útočnou aktivitou vybojovali rohový kop.

87

Rosi sa po súboji ocitá na hracej ploche. Zaznel hvizd hlavného arbitra, ktorý vstupuje do diania hry. Rosi ostáva otrasený ležať na trávniku. Vyzerá to na kŕč.

86

Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Carlos Bacca.

85

Lopta sa nachádza v strede pola na kopačkách futbalistov AC Milána. Tí si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok s cieľom rozhodiť defenzívu súpera.

FC Crotone – AC Miláno

1:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 9. Trotta – 50. Paletta

Karty:   19. Ferrari (COE), 26. Crisetig (COE), 90+4. Falcinelli (COE) – 24. Kucka (ACM), 43. Deulofeu (ACM)   90+6. Kucka (ACM)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 16:13.

FC Crotone: Cordaz – Rosi, Ceccherini (70. Dussenne), Ferrari, Martella – Rohdén (81. Capezzi), Barberis, Crisetig, Nalini (54. Stoian) – Falcinelli, Trotta.
Náhradníci: Festa – Claiton, Stoian, Kotnik, Cuomo, Dussenne, Tonev, Acosty, Capezzi, Sampirisi, Suljić, Tochukwu Nwankwo.

AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, C. Zapata, Paletta, Vangioni (90+1. G. Gomez) – Kucka, Locatelli, M. Fernández (78. Ocampos) – Suso, Lapadula, Deulofeu (86. Bacca).
Náhradníci: Storari – Honda, Ocampos, G. Gomez, A. Poli, Montolivo, Zucchetti, Cutrone, Bacca, Pašalić, Bertolacci.

Rozhodca: Luca Banti