Menu

Futbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Everton FC

3:1

koniec (2:0)

21.05.2017, 16:00 • Emirates Stadium, London • 38. kolo • Jakub Kocourek (@kubikocourek)

: 1.5 5.85 8.5

72

Everton predviedol zdĺhavú kombináciu bez prekvapivého nápadu, k lopte sa tak dostal Aaron Ramsey, ktorého nedovoleným zákrokom zastavil Leighton Baines. Aj on z dnešného zápasu odíde so žltou kartou na svojom konte.

63

Enner Valencia si toho dnes vytrpí skutočne veľa. Tentokrát ho poslal k zemi Rob Holding, ktorý tak vidí z rúk Michaela Olivera ďalšiu žltú kartu.

61

Tímy si dnes na trávniku skutočne nič nedarujú a sledujeme jeden tvrdší zákrok za druhým. Tentokrát si na Granita Xhaku vyšliapol Morgan Schneiderlin, ktorý je ďalším potrestaným hráčom.

51

Gabriel si však za toto zranenie môže tak trochu aj sám, keď obojstranne veľmi nepríjemne zasiahol Ennera Valenciu a pre poriadok v štatistikách mu ešte Michael Oliver pri jeho odchode z trávniku udeľuje žltú kartu.

39

39. Žltá karta

39

Po Ashleym Williamsovi vidí žltú kartu po zákroku na Alexisa Sáncheza aj druhý stopér Karameliek Phil Jagielka.

19

Prvým hráčom so žltou kartou je obranca Evertonu Ashley Williams, ktorý zastavil rozbehnutého Alexisa Sáncheza.

14

14. Laurent Koscielny (ARS)

14

Tak toto sú neuveriteľné momenty, čo sa teraz deje na Emirates Stadium! Enner Valencia si obhodil Roba Holdinga, zastavil ho však Laurent Koscielny. Bolo to však len za cenu nedovoleného zákroku, ktorý vyzeral skutočne hrôzostrašne. Hlavný rozhodca Michael Oliver vyťahuje Laurentovi Koscielnemu rovno červenú kartu! Tak toto je veľká komplikácia pre Arsenal!

Arsenal FC – Everton FC

3:1

koniec (2:0)

Späť na online

Góly: 8. Bellerín, 28. Alexis Sánchez, 90+1. Ramsey – 58. R. Lukaku (pen.)

Karty:   51. Gabriel (ARS), 63. Holding (ARS) – 19. A. Williams (EVE), 39. Jagielka (EVE), 61. Schneiderlin (EVE), 72. Baines (EVE)   14. Koscielny (ARS)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15.

Arsenal FC: Čech – Holding, Koscielny (C), Gabriel (53. Mertesacker) – Bellerín, Ramsey, Xhaka (62. Coquelin), Monreal – Özil, Alexis Sánchez (68. Iwobi) – Welbeck.
Náhradníci: Ospina – Coquelin, Elneny, Giroud, Walcott, Iwobi, Mertesacker.

Everton FC: Robles – Holgate, Jagielka (C), A. Williams, Baines – Gueye (46. Barry), Schneiderlin, Davies (26. Barkley) – E. Valencia (83. Koné), R. Lukaku, Mirallas.
Náhradníci: Hewelt – Barkley, Barry, Bešić, Koné, Joseph Williams, Pennington.

Rozhodca: Michael Oliver