Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Madrid – Real Betis

0:1

koniec (0:0)

20.09.2017, 22:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • 5. kolo • Miroslav Kováčik

: 1.15 14.0 31.0

79

Spomínané striedanie je v tejto chvíli realitou. Na trávnik prichádza Joaquín, ktorý vymenil Fabiána Ruiza. Nového muža na trávniku vítajú fanúšikovia futbalu potleskom.

72

Zinedine Zidane posiela na trávnik aj tretieho žolíka z lavičky. Je ním mladý útočník Borja Mayoral, ktorý sa v nedeľu podieľal na dvoch góloch v sieti Realu Sociedad. Tentokrát nahradil Luku Modrića.

71

Marcelo zostal ležať na trávniku a napokon pre zdravotné problémy musí opustiť dianie na ihrisku. Na jeho miesto prichádza ofenzívne ladený Lucas Vázquez.

67

Stále sa nehrá, a tak Zinedine Zidane využíva čas na spomínané striedanie. Na trávnik prichádza v dobrej forme hrajúci Marco Asensio. Naopak, pre dnešok má odpracované Isco.

61

Na začiatku poslednej tretiny zápasu je striedanie hostí realitou. Na ihrisko prichádza Ryad Boudebouz. Ten vymenil Francisa Guerrera, ktorý pred pár minútami v dobrej šanci minul bránu.

43

Hosťujúci tréner bude musieť striedať už v prvom polčase. Kvôli zdravotným problémom končí v zápase Víctor Camarasa a na jeho miesto ešte v úvodnom dejstve prichádza Andrés Guardado.

Real Madrid – Real Betis

0:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 90+4. A. Sanabria

Karty:   36. Tello (RBE), 38. Mandi (RBE), 58. Feddal (RBE)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 14:5. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:11.

Real Madrid: Navas – Ramos, Marcelo (71. L. Vázquez), Carvajal, Varane – Modrić (72. Mayoral), Kroos, Casemiro, Isco (67. Asensio) – Ronaldo, Bale.
Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, L. Vázquez, M. Llorente, Asensio, Mayoral, D. Ceballos.

Real Betis: Adán – Barragán, Feddal, Durmisi, Mandi – Ruiz (79. Joaquín), Javi García, Camarasa (43. Guardado), Guerrero (61. Boudebouz) – Tello, A. Sanabria.
Náhradníci: D. Giménez – R. Navarro, Amat, León, Boudebouz, Joaquín, Guardado.

Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz