Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – RCD Espanyol Barcelona

0:0

koniec (0:0)

21.09.2017, 20:00 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • 5. kolo • Róbert Gašpárek

Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončil tento duel. Ten možno označiť ako priemerný. Mali sme síce možnosť vidieť nejaké zaujímavé situácie na oboch stranách, ale gólového zakončeniasme sa nedostali. Domáci futbalisti boli v druhom polčase útočnejším tímom a skórovať sa snažili po kombinačnej stránke hry a naopak hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchly kontrách. Odo mňa to je z tohto stretnutia všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (21:51:24)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:3.
Střely mimo: 7:7.
Rohy: 5:5.
Ofsajdy: 0:0.
Fauly: 17:10.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Záver stretnutia majú jasne pod kontrolou hostia, ktorí kombinujú na súperovej polovici. Hostia sa viac-menej sústredia na defenzívu a nejavia väčšiu snahu smerom dopredu.

90+1

V druhom polčase sa budú nadstavovať ešte tri minúty navyše.

90

Javi Fuego si vo vnútri šestnástky spracoval loptu po priamom kope a rozhodol sa pre strelu. Tá smerovala presne do ľavého dolného rohu bránky. Výborný zákrok ukázal Mariano Barbosa, ktorý loptu zachytil.

89

Cédric Bakambu teraz celkom zbytočne stratil loptu na súperovej polovici, vďaka čomu založili hostia rýchly protiútok. Ten sa skončil nedovoleným zákrokom Costu, po ktorom bude Espanyol zahrávať priamy voľný kop.

88

Castillejo poslal prudký center z pravej strany ihriska, ale svoj priestor si Barbosa dokázal postrážiť a loptu si zo vzduchu stiahnuť.

87

Ako nôž maslom sa Samu Castillejo dostal cez obranu až do šestnástky, z kadiaľ vystrelil smerom do pravého spodného cípu siete, ale Pau López chytá.

86

Žltú kartu dostáva Mario Gaspar (Villarreal CF).

85

Žltú kartu dostáva Pablo Fornals (Villarreal CF).

84

Loptu už majú pod kontrolou hostia, ktorí poctivo vyčkávajú v strede ihriska na ten správny moment prekvapenia.

83

Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sú v posledných minútach útočne aktívnejším celkom.

82

Gól! No moment, tak nie. Domáci fanúšikovia sa už radovali s presného zásahu jedného zo svojich miláčikov, ale hlavný arbiter ani tento presný zásah neuzná. Šťastný strelec si loptu spracoval rukou, čo potvrdil aj opakovaný záznam. Stav stretnutia ostáva nezmenený.

81

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Manu Trigueros, prichádza Pablo Fornals.

80

Momentálny pomer držania lopty je: 54% – 46%.

79

Manuel Trigueros skúsil šťastie z hranice veľkého vápna, ale strela putuje vedľa pravej žrde. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Espanyol.

77

Žltú kartu dostáva Víctor Sánchez (RCD Espanyol Barcelona).

76

David López zareagoval výborne na odkopnutú loptu, ale dorážku napálil vysoko do nebies. Lopta je za bránkovou čiarou a Villarreal má odkop od bránky.

Villarreal CF – RCD Espanyol Barcelona

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   31. Bacca (VLR), 40. Bakambu (VLR), 72. Trigueros (VLR), 74. Álvaro González (VLR), 85. Fornals (VLR), 86. M. Gaspar (VLR) – 77. V. Sánchez (ESB)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:10.

Villarreal CF: Barbosa – J. Costa, Álvaro González, V. Ruiz, M. Gaspar – Čeryšev (61. R. Soriano), Trigueros (81. Fornals), Hernández, Castillejo – Bakambu, Bacca (67. Ünal).
Náhradníci: Cantero – Semedo, Fornals, Ünal, N. Sansone, R. Soriano, Antonio Rukavina.

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – Caricol, V. Sánchez, Hermoso, David López – Baptistão (68. Sergio García), Fuego – Piatti (60. Melendo), Jurado, Darder – G. Moreno.
Náhradníci: Diego López – Naldo, Sergio García, Vilà, Melendo, Roca, Sergio Sánchez.

Rozhodca: Munuera – Baena, Alcoba