Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – Girona FC

3:3

koniec (2:2)

29.09.2017, 21:00 • Estadio Balaídos (Vigo) • 7. kolo • Miroslav Revaj

: 1.95 3.85 5.5

Aj v druhom polčase sme boli svedkami gólov, oba tímy pridali ešte po jednom presnom zásahu a tak sa toto stretnutie končí remízou 3:3! Celta však bola v druhom polčase aktívnejšia, ale neudržala si svoje vedenie o jeden gól a v 86. minúte tak hostia rozhodli, že sa body budú deliť.

S týmto konštatovaním sa už s Vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:53:32)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Zrejme sa však už nič zaujímavého nestane a zápas sa skončí remízou.

90+3

Žltú kartu dostáva Emre Mor (Celta Vigo).

90+3

Do pokutového územia ešte stihli preniknúť hostia, ale tam si pomohli faulom a tak sa k lopte dostávajú domáci futbalisti. Hostia sa tak vracajú späť na svoju polovičku, záver nadstaveného času tak zrejme bude patriť Celte.

90+2

Žltú kartu dostáva Pere Pons (Girona FC).

90+1

Napokon sa nadstavujú ešte 4 minúty!

90

Žltú kartu dostáva Pedro Alcalá (Girona FC).

89

Čakáme už aj na údaj o nadstavenom čase, určite sa nejaké tie minútky dajú očakávať.

88

A Celta mohla ísť opäť do vedenia! Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Aspas, ale brankára hostí sa mu prekonať nepodarilo. Girona tak teraz mala obrovské šťastie.

87

Domáci zrejme s remízou nie sú spokojní, predsa len hrali aktívnejšie, ale zápas sa hrá na góly a ich súper ich dal rovnaký počet. Uvidíme, či samotný záver zápasu ešte niečo prinesie.

86

Tím Girona práve strelil gól!
Tak to je teda naozaj vynikajúce stretnutie! Girona zahrávala rohový kop, ktorý však domácu odvrátili do bezpečia. Hostia však ešte ostali na útočnej polovičke, z pravej strany prepadol center za domácu obranu na JUNAPEHO a ten presnou strelou vyrovnáva na 3:3!

85

Pri lopte sú však už futbalisti Girony, zrejme už začnú smerom dopredu aj viacej riskovať, čo domácim otvára zadné vrátka. Do konca riadneho hracieho času ostáva ešte približne 5 minút.

84

Celta sa snaží aj s loptou preniknúť na útočnú polovičku a nazbierať tam cenné sekundy. Girone sa už čas rýchlo kráti a v druhom polčase tohto hostia veľa nepredviedli.

83

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Aleix Garcia, prichádza Douglas Luiz.

82

Tréner hosťujúceho mužstva má k dispozícii ešte jedno striedanie, ktoré by sa malo aj každú chvíľu realizovať.

81

Hostia sa teraz ukázali na útočnej polovičke, ale v rozhodujúcej chvíli prišiel iba útočný faul a tak loptu získavajú domáci. Blanco sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.

79

Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke. Uvidíme, či záver zápasu ponúkne ešte niečo zaujímavé.

78

Domáci zahrávali ďalší priamy kop, avšak nepresný center bránu hostí neohrozil. Girone sa však pomaličky začína čas krátiť.

77

Môžme teda povedať, že domáci si tento gól za svoju hru v druhom polčase zaslúžili. Uvidíme, či sa hosťom ešte podarí tento stav zvrátiť.

76

Celta Vigo dalo gól!
Aktivita domácich futbalistov napokon prináša tretí gól a Celta vyhráva 3:2! Domáci po faule získali výhodu priameho kopu z nebezpečnej vzdialenosti, k lopte sa postavil DANIEL WASS a krásnou strelou posiela svoj tím do vedenia o jeden gól.

75

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Borja García, prichádza Michael Olunga.

74

Tréner domácich tak využil už všetky svoje striedania. To znamená, že Stano Lobotka odohrá celé stretnutie, čo je určite dobrou správou.

73

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pione Sisto, prichádza Emre Mor.

71

Domáca aktivita tak mohla priniesť vytúžené ovocie v podobe tretieho gólu, ale nestalo sa tak. Do konca zápasu však ešte ostáva približne 20 minút.

70

Celta zahrávala dva rohové kopy za sebou a veľa nechýbalo a po tom druhom sme mohli vidieť tretí gól domácich! Proti bol však brankár hostí, ktorý najprv vyrazil nebezpečný pokus spoza 16-tky pred seba, k dorážke sa dostal Maxi Gomez, ale ani on neprekonal výborného Iraizoza!

69

Prvý krát v tomto zápase tak už striedal aj tréner hostí, uvidíme, čo ďalšieho nám ponúknu nasledujúce minúty, stav zápasu je aj naďalej 2:2.

68

Striedanie v tíme Girona FC: z ihriska odchádza Cristhian Stuani, prichádza Olarenwaju Kayode.

67

Ani hostia zatiaľ svoje protiútoky nedoťahujú do úspešného konca, domáci si tak postrážili aj túto situáciu. Celta sa už snaží preniknúť na útočnú polovičku.

66

V držaní lopty sú aj naďalej domáci futbalisti, ale stále im to nič výnimočné neprináša. Celta sa prakticky do šancí nedostáva, Girona úspešne eliminuje všetky snahy domáceho celku.

65

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Hugo Mallo, prichádza Gustavo Cabral.

63

Budeme svedkami druhého striedania v tábore hostí, toto bude zrejme vynútené striedanie, pretože Mallo už opustil hraciu plochu skorej.

62

Táto strela Garciu na bránu domácich vyzerala veľmi nebezpečne, brankár Blanco však predviedol výborný zákrok a loptu vyráža do bezpečia.

61

Približne hodina hry je za nami, stav zápasu je stále 2:2. Zatiaľ to vyzerá, že oba tímy vystrieľali svoje náboje v úvode zápasu a zápas tak zatiaľ smeruje k deľbe bodov. Dúfajme, že ešte niečo zaujímavé uvidíme.

60

Celta sa opäť usadila na útočnej polovičke, ale napokon sa už do zakončenia na bránu svojho dnešného súpera nedostala. Následný útočný výpad Girony takisto nič neznamenal.

59

Hostia to skúšajú cez rýchle protiútoky, ale nedarí sa im ich dotiahnuť do úspešného konca. Dopredu tak teraz môže ísť opäť Celta Vigo.

58

Domáci tréner tak siahol k prvému striedaniu. Uvidíme, kedy sa k tomuto kroku odhodlá aj tréner Girony. Celta je v druhom polčase aktívnejšia a posilňuje tak ofenzívu.

57

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Andreu Fontàs, prichádza Facundo Roncaglia.

56

Ale loptu už má vo svojom držaní opäť Celta, domáci tak hrajú v druhom polčase veľmi aktívne, ale ich súper zatiaľ úspešne odoláva. Uvidíme, kedy príde nejaká zaujímavejšia situácia.

55

Domáci sa snažili o ďalší útočný výpad, ale pomohli si faulom a tak sa k lopte dostávajú futbalisti Girony. Hostia hrajú zatiaľ v druhom polčase pasívnejšie.

54

Teraz musel brankár hostí Iraizoz predviesť dobre čítanie hry, do pokutového územia smerovala zaujímavá prihrávka a hnali sa za ňou hneď dvaja domáci futbalisti. Iraizoz však včas schoval loptu do svojich rukavíc.

53

Žltú kartu dostáva Juanpe (Girona FC).

52

Do pokutového územia hostí smerovala dlhá lopta, Mallo ju už napokon nestihol dobehnúť a tak sa Celta do zakončenia na bránu nedostala. Iraizoz tak bude odkopávať od svojej brány.

51

Lobotka posunul loptu na Sista, hostia pred ním odkopli do bezpečia. Celta tak aj naďalej ostáva na útočnej polovičke a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť.

50

Hostia sa teraz pokúsili o rýchly protiútok, ale pri lopte je už opäť domáci celok a rozbieha svoju kombináciu na útočnú polovičku. Domáci tak naďalej pokračujú vo svojej aktivite.

49

Zatiaľ sú v úvode druhého dejstva aktívnejší domáci futbalisti, hostia zastavili tento útok Maxi Gómeza len za cenu faulu. Celta tak aj naďalej ostáva pri lopte.

48

Opäť sme sledovali útok domácich futbalistov, Aspasova strela spoza 16-tky sa však do brány nevošla. Iraizoz tak bude odkopávať od svojej brány.

47

Celta prenikla až pred bránu svojho súpera, pohotový zákrok však previedol brankár Iraizoz a pri pravej tyčke schoval loptu do svojich rukavíc.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil do druhého polčasu žiadnu zmenu v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
Tak napokon hlavný rozhodca tohto zápasu nenastavoval ani minútu a tak sa končí prvý polčas výsledkom 2:2! Úvod zápasu bol veľmi divoký, videli sme štyri góly a predpokladal sa tak veľmi ofenzívy futbal. Hra sa však potom upokojila a obe defenzívy pracovali úspešne. Sledujeme tak zaujímavé a vyrovnané stretnutie, uvidíme, čo nás všetko čaká v druhom polčase.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Žltú kartu dostáva Cristhian Stuani (Girona FC).

44

Pri lopte s už teraz hostia a nikam sa neponáhľajú. Uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu, videli sme štyri góly, takže nejaká ta minútka sa dá očakávať.

43

Iraizoz teraz musel von zo svojej brány a loptu odkopol na autové vhadzovanie. Celta tak pokračuje v tlaku, Girona sa však úspešne bráni.

42

Žltú kartu dostáva Maximiliano Gómez (Celta Vigo).

42

Po výkope sa hostia k lopte nedostali a už sna opäť snažia útočiť domáci futbalisti. Celta je tak v závere prvého dejstva aktívnejšia, zatiaľ im to však nič neprináša.

41

K lopte sa teraz dostal autor druhého gólu domácich Maxi Gómez, vyskúšal to zaujímavou strelou spoza 16-tky, jeho pokus len tesne minul bránu hostí!

40

Do konca prvého dejstva ostáva približne 5 minút, priebežný stav je 2:2. Pri lopte sú stále domáci futbalisti, ale nemôžu sa dostať cez pozornú obranu svojho súpera.

39

Domáci momentálne kombinujú na svojej polovičke, hostia ich do žiadneho náznaku šancu nepúšťajú. Uvidíme, čo nám ponúkne záver prvého polčasu.

38

Hostia založili rýchly protiútok, ale snaha Stuaniho končí ofsajdom. Celta tak získava loptu na svojej polovičke.

37

Na centrovanú loptu si najvyššie vyskočil brankár hostí Iraizoz a ukryl ju do svojich rukavíc. Po dvoch inkasovaných góloch tak obrany oboch tímov pracujú aj naďalej úspešne.

36

Tento útok domácich sa snažil potiahnuť Lobotka, ale jeho prihrávku hostia včas zachytili. Následne však ani Girona nič zaujímavého nevymyslela a pri lopte sú už opäť domáci.

35

Po rohovom kope prišlo iba nepresné zakončenie zo strany hostí, brankár Blanco bude odkopávať od svojej brány. Do konca prvého polčasu ostáva približne 10 minút, stav je aj naďalej 2:2!

34

Girona sa postupnou kombináciou dostala na útočnú polovičku, nebezpečnú loptu odvracia Lobotka na rohový kop. Celta sa tak bude brániť rohovému kopu svojho dnešného súpera.

33

Hostia ubránili aj tento rohový kop a už držia loptu na svojich kopačkách. Girona sa tak snaží o prechod na útočnú polovičku, ale Celta dobre bráni stred poľa.

32

Domáci sa napokon dostali na útočnú polovičku, strelou spoza 16-tky sa prezentoval Sisto, jeho šikovnú strelu však brankár Iraizoz vyráža úspešným zákrokom na rohový kop.

31

Celta chybovala v rozohrávke a tak sa k lopte dostali futbalisti hosťujúceho celku. Napokon však aj Girona loptu stráca a dopredu tak idú opäť domáci.

30

Napokon domáci túto situáciu zvládli a loptu už majú na svojich kopačkách. Hostia sa tak sťahujú na svoju polovičku, domáci sa už snažia založiť útočnú akciu.

29

Maffeo sa prezentoval zaujímavou strelou na bránu domácich, brankár Blanco vyráža loptu na rohový kop. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť.

28

Girona sa s loptou stiahla na svoju polovičku, domáci sa však takisto snažia o vysoké napádanie. Sledujeme tak bojovné stretnutie z oboch strán.

27

Hostia sa teraz usadili na útočnej polovičke, ale zatiaľ sa do ničoho zaujímavého nedostávajú. Obe defenzívy si už teraz dávajú veľký pozor.

26

Tento útok domácich napokon úspešný nebude, domáci futbalisti sa ocitli v postavení mimo hry. Dopredu to tak už môžu skúsiť hostia.

25

Neúspešné zakončenia domácim napokon problémy nenarobilo a tak sa už hostia sťahujú späť na svoju polovičku. Celta však zvolila postupnú rozohrávku.

24

Girona si napokon vybojovala loptu na svoje kopačky a získava rohový kop. Celta sa tak teraz bude musieť brániť tejto situácii zo strany svojho dnešného súpera.

23

Pri lopte je skorej brankár domácich Blanco a už ju rozohráva na svojich spoluhráčov. Hostia sa snažia o vysoké napádanie a donútiť tak domácich ku chybe.

22

Oba tímy však teraz chybujú vo svojej kombinácii, dlhšiu dobu sme tak nevideli žiadny súvislejší útok z jednej či druhej strany. Zrejme sa hra po tom divokom úvode upokojila.

21

Žltú kartu dostáva Bernardo Espinosa (Girona FC).

20

Dvadsať minút z prvého polčasu je už minulosťou, oba tímy sa prezentovali dvoma strelami na bránu a padli z nich aj po dva góly.

19

Autor gólu na 2:2 Max Gómez utekal za dlhou loptou pred bránu hostí, pri nej bol však skorej brankár Iraizoz a schoval ju do svojich rukavíc. Dopredu tak teraz môžu ísť hostia.

18

Lopta momentálne lieta od jedného tímu k druhému, oba tímy sa aj naďalej snažia hrať aktívne smerom dopredu.

17

Diváci na štadióne sa tak zatiaľ rozhodne nenudia, v rozmedzí od 8. minúty až 15. minúty videli 4 góly a vyrovnané stretnutie tak pokračuje ďalej. Prvý polčas ešte zďaleka neskončil.

16

Celta Vigo dalo gól!
Tak takýto zápas som ja osobne už nevidel veľmi dlho! Domáci získali loptu v strede poľa, po úspešnej prihrávke si loptu prebral MAX GÓMEZ, cez niekoľkých obrancov prešiel sám až pred bránu hostí a presnou strelou vyrovnáva na 2:2!

15

Tím Girona práve strelil gól!
A máme tu ďalší gól hosťujúceho mužstva! Girona tak otáča vývoj zápasu vo svoj prospech a vidíme tak v krátkej dobe už tretí gól tohto zápasu. Z ľavej strany prišiel opäť úspešný center pred bránu domácich, tam sa prezentoval gólovou hlavičkou CHRISTHIAN STUANI – 1:2!

13

Hostia sa pokúsili zaútočiť opäť, dlhá lopta pred 16-tku domácich však Portuguésa nezastihla a tak opäť kombinujú domáci futbalisti. Girona sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.

12

Girona sa po výkope od svojej brány snažila usadiť na útočnej polovičke, ale napokon je už lopta na kopačkách futbalistov domáceho tímu. Celta sa však teraz nikam neponáhľa.

11

Nuž, to je teda zaujímavý úvod tohto zápasu. Uvidíme, ako tieto dva rýchle góly budú mať dopad na zvyšok zápasu. Snáď sa diváci majú na čo ešte tešiť.

10

Tím Girona práve strelil gól!
Tak to je teda parádny úvod tohto zápasu! Domáci sa dlho z vedenia o jeden gól neradovali, pretože hostia sa ihneď po rozohrávke dostali na útočnú polovičku, z ľavej strany prišiel následne úspešný center pred bránu domácich CIRISTAN PORTUGUÉS umiestnil loptu do siete – 1:1!

9

Domáci sú tak vo vedení o jeden gól, ale hostia už ihneď útočia a prvý vážnejší zákrok musel vytiahnuť brankár Blanco, svoj tím však podržal.

8

8. Pione Sisto (CVG) - 1:0

8

Celta Vigo dalo gól!
A napokon je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci získali v strede poľa loptu, následne sa úspešnou kombináciou dostali až do pokutového územia hostí, z ľavej strany prišiel výborný center pred bránu hostí a úspešnou hlavičkou sa prezentoval PIONE SISTO – 1:0!

7

Útoky sa postupne už striedajú na oboch stranách, hrá sa však zatiaľ opatrnejšie stretnutie. Uvidíme, kedy príde aj prvá zaujímavá situácia na jednej či druhej strane.

6

Napokon si aj domáci vyskúšali prvý rohový kop v tomto zápase. Hostia loptu odvrátili do bezpečia, ale domáci sa vrátili pred pokutové územie a sledovali sme hlavičku od Gómeza, ale brankár hosti bol na mieste včas.

5

Girona sa ešte prebojovala na útočnú polovičku, ale loptu už majú domáci futbalisti a postupnou kombináciou sa snažia preniknúť na útočnú polovičku. Uvidíme, čo predvedú teraz futbalisti Celty.

4

Úvodné minúty tohto zápasu patria futbalistom hosťujúceho celku. Domáci sa zatiaľ musia brániť na svojej polovičke a čeliť rýchlym útokom svojho dnešného súpera.

3

Boli sme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase. Zahrávali ho hostia, na centrovanú loptu na prvú tyč skákal Juanpe, ale jeho pokus mieril len nad bránu domácich.

2

Girona sa snažila potihanúť útok po pravej strane, domáca obrana si však na túto situáciu dala pozor a loptu si postrážila.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
Príjemný piatočný futbalový večer s Primera Division prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami Celta Vigo a Girona FC už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. V základnej zostave domácich je aj náš reprezentant Stanislav Lobotka. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni González – García, Rubio. Na Estadio Balaídos je tak už všetko potrebné pripravené, čaká sa už len na príchod mužstiev s rozhodcami zápasu.

Pri sledovaní tohto prenosu Vám prajeme príjemný športový zážitok, z pozície komentátora prenosu ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

Celta Vigo: Blanco – Mallo, Fontàs, Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed – Aspas, Gómez, Sisto

Náhradníci: S. Álvarez – Guidetti, Hjulsager, Mor, Cabral, Roncaglia, Portela

Girona FC: Iraizoz – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Maffeo, Pons, Aleix Garcia, Mojica – Portugués, B. García – Stuani

Náhradníci: Bono – Ramalho, Aday, Douglas Luiz, Olunga, Kayode, Planas

Rozhodca: González – García, Rubio
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Celta Vigo a Girona FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

V Piatok opäť pokračuje aj Španielska Primera Division. V tomto prenose zavítame na Estadio Balaídos, kde uvidíme súboj tímov zo spodnej časti tabuľky.

Celta Vigo:
Domáce mužstvo, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka sa po 6 zápasoch nachádza na 13. mieste so ziskom 7 bodov za 2 výhry a 1 remízu. V poslednom kole vyhrala Celta na pôde Eibaru 4:0!

Girona FC:
Hosťujúce mužstvo je na tom oproti domácim horšie. Po 6 zápasoch má na svojom konte 5 bodov a nachádza sa na 17. mieste. V poslednom kole Girona prehrala s vedúcou Barcelonou doma 0:2 a tak už dlhšiu dobu čaká na víťazstvo.

Favorit:
Táto úloha pripadne domácim futbalistom, ale obom tímom ide o dôležité body a tak snáď budeme svedkami zaujímavého stretnutia.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Celta Vigo – Girona FC

3:3

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 8. Sisto, 16. Gómez, 76. Wass – 10. Portugués, 15. Stuani, 86. Juanpe

Karty:   42. Gómez (CVG), 90+3. Mor (CVG) – 21. Espinosa (GIR), 44. Stuani (GIR), 53. Juanpe (GIR), 90. Alcalá (GIR), 90+2. Pons (GIR)

Celta Vigo: Blanco – Mallo (C) (65. Cabral), Fontàs (57. Roncaglia), Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed – Aspas, Gómez, Sisto (73. Mor).
Náhradníci: S. Álvarez – Guidetti, Hjulsager, Mor, Cabral, Roncaglia, Portela.

Girona FC: Iraizoz – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Maffeo, Pons (C), Aleix Garcia (83. Douglas Luiz), Mojica – Portugués, B. García (75. Olunga) – Stuani (68. Kayode).
Náhradníci: Bono – Ramalho, Aday, Douglas Luiz, Olunga, Kayode, Planas.

Rozhodca: González – García, Rubio