Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Celta Vigo – Girona FC

3:3

koniec (2:2)

29.09.2017, 21:00 • Estadio Balaídos (Vigo) • 7. kolo • Miroslav Revaj

: 1.95 3.85 5.5

86

Tím Girona práve strelil gól!
Tak to je teda naozaj vynikajúce stretnutie! Girona zahrávala rohový kop, ktorý však domácu odvrátili do bezpečia. Hostia však ešte ostali na útočnej polovičke, z pravej strany prepadol center za domácu obranu na JUNAPEHO a ten presnou strelou vyrovnáva na 3:3!

76

Celta Vigo dalo gól!
Aktivita domácich futbalistov napokon prináša tretí gól a Celta vyhráva 3:2! Domáci po faule získali výhodu priameho kopu z nebezpečnej vzdialenosti, k lopte sa postavil DANIEL WASS a krásnou strelou posiela svoj tím do vedenia o jeden gól.

16

Celta Vigo dalo gól!
Tak takýto zápas som ja osobne už nevidel veľmi dlho! Domáci získali loptu v strede poľa, po úspešnej prihrávke si loptu prebral MAX GÓMEZ, cez niekoľkých obrancov prešiel sám až pred bránu hostí a presnou strelou vyrovnáva na 2:2!

15

Tím Girona práve strelil gól!
A máme tu ďalší gól hosťujúceho mužstva! Girona tak otáča vývoj zápasu vo svoj prospech a vidíme tak v krátkej dobe už tretí gól tohto zápasu. Z ľavej strany prišiel opäť úspešný center pred bránu domácich, tam sa prezentoval gólovou hlavičkou CHRISTHIAN STUANI – 1:2!

10

Tím Girona práve strelil gól!
Tak to je teda parádny úvod tohto zápasu! Domáci sa dlho z vedenia o jeden gól neradovali, pretože hostia sa ihneď po rozohrávke dostali na útočnú polovičku, z ľavej strany prišiel následne úspešný center pred bránu domácich CIRISTAN PORTUGUÉS umiestnil loptu do siete – 1:1!

8

8. Pione Sisto (CVG) - 1:0

8

Celta Vigo dalo gól!
A napokon je tu prvý gól tohto zápasu! Domáci získali v strede poľa loptu, následne sa úspešnou kombináciou dostali až do pokutového územia hostí, z ľavej strany prišiel výborný center pred bránu hostí a úspešnou hlavičkou sa prezentoval PIONE SISTO – 1:0!

Celta Vigo – Girona FC

3:3

koniec (2:2)

Späť na online

Góly: 8. Sisto, 16. Gómez, 76. Wass – 10. Portugués, 15. Stuani, 86. Juanpe

Karty:   42. Gómez (CVG), 90+3. Mor (CVG) – 21. Espinosa (GIR), 44. Stuani (GIR), 53. Juanpe (GIR), 90. Alcalá (GIR), 90+2. Pons (GIR)

Celta Vigo: Blanco – Mallo (C) (65. Cabral), Fontàs (57. Roncaglia), Sergi Gómez, J. Castro – Wass, Lobotka, Jozabed – Aspas, Gómez, Sisto (73. Mor).
Náhradníci: S. Álvarez – Guidetti, Hjulsager, Mor, Cabral, Roncaglia, Portela.

Girona FC: Iraizoz – Espinosa, Alcalá, Juanpe – Maffeo, Pons (C), Aleix Garcia (83. Douglas Luiz), Mojica – Portugués, B. García (75. Olunga) – Stuani (68. Kayode).
Náhradníci: Bono – Ramalho, Aday, Douglas Luiz, Olunga, Kayode, Planas.

Rozhodca: González – García, Rubio