Menu

Futbal

Juniorská liga – Morava (CZ)

FC Zbrojovka Brno – 1.FC Slovácko

4:2

koniec (3:0)

23.10.2017, 11:05 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 11. kolo • Daniel Kinc cz

Tipsport: 2.91 4.0 1.8

S konstatováním, že Zbrojovka doma porazila lídra tabulky ze Slovácka 4:2 a vyhoupla se tak na čtvrté místo v tabulce, se s vámi loučím a přeji ze stadiónu na Srbské pěkný zbytek dne. U sledování dalších online přenosů na počtenou. (12:53:51)

90+1

Konec zápasu.

90+1

90+1.

90+1

Ještě dvě tutovky Brna na závěr! Nejprve Krejčí mohl zažehnat své penaltové zaváhání, když se zbavil vybíhajícího Trmala, ale kolem posledního beka do prázdné branky nezakončil a poté po pravém křídle unikl jeho spoluhráč Krula, jenž si Trmala taktéž obhodil, ale hlavou mířil před prázdnou branku nad!

90

90. Penalta

90

Jenže domácí nevyužili možnost dát pátou branku! K penaltě se postavil Ladislav Krejčí, který pálil levačkou k levé tyči, ale Trmal směr rány vystihl a vyrazil ji!

89

Přichystal utekl do rozhozené obrany, dokázal obránci rychlými kličkami totálně zamotat hlavu a ten jej poté při stahovačce na střed jasně fauloval!

89

89.

89

Další penalta pro Zbrojovku!

88

Na levém křídle navíc přišel další faul a Zbrojovka rychle rozehrála. Jambor se dostal k rychlému centru o kličkované vpravo, jeho pas pozdravil ale jen rukavice připraveného Trmala.

87

Slovácko už vrhá naprosto všechny své zbytky sil do útoku a snaží se nějakým způsobem ještě zdramatizovat zápas, nicméně obrana Brna je dobře připravena.

86

Suchý však coby obránce na hrotu zůstal na levé křídlo dostal přesná křižný pas, nicméně z voleje ve velmi nadějné pozici branku přestřelil.

85

Ten domácí obrana zaspala a na zadní tyči zůstal úplně volný Suchý, který vracel míč do ohně před brankou, ale ve změti těl jeden z domácích dobře míč odkopl.

84

Po něm se nejprve do brejku mohli vydat domácí, ale jeden z hráčů prudký nákop do běhu od Přichystala nezpracoval podle představ a následně po faulu budou hosté zahrávat přímý kop.

83

Ještě jedna z posledních šancí pro hosty, ti vybojovali rohový kop.

82

Trmal musel navíc znovu hasit brejk soupeře, ale dobře vyběhl a centrovaný míč schoval ve svých rukavicích.

81

Slovácko už vrhá všechny své síly do útoku, se snahou o vyrovnání to však bude mít hodně těžké.

80

Domácí opět ožili a aktivní Jambor si na pravém křídle položil obránce, zasekl míč a odcentroval do vápna, ale Krejčí v pádu zcela volný na jeho pobídku hlavou nedosáhl!

79

79. KRULA - 4:2

FC Zbrojovka Brno – 1.FC Slovácko

4:2

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 2. Janošek, 18. Janošek (pen.), 23. Gáč, 79. Krula – 51. Pospíšil, 62. Kubala

Karty:   71. Gomes (BNO) – 58. Ťok (SLO)

Nepremenená penalta: 90. Krejčí (BNO), brankár Trmal zneškodnil

FC Zbrojovka Brno: Floder – Franco Gomes, Zukal (C), Gáč (54. Obůrka), Hykš, Pachlopník, Šustr, Janošek (59. Krejčí), Kroutil (72. Jambor), M. Vintr (35. Krula), Přichystal.
Náhradníci: Mrázek – Krula, Krejčí, Obůrka, Svensson, Jambor.

1.FC Slovácko: Trmal – Flasar, Suchý, Tkáč, Hani, Hellebrand, Křivánek (C), Ťok, Kubala, Pospíšili, Yu.
Náhradníci: Trčka – Čajka, Pernica, Rožek, Minx.

Rozhodca: Vojkovský – Boček, Hájek

Diváci: 48