Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (0:1)

23.10.2017, 20:00 • 9. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Pondelková dohrávka neponúka práve najlepší futbal, takže remíza je asi spravodlivá, aj keď väčšiu túžbu vyhrať mali domáci. Tí si však vytvorili málo šancí. Dokázali preto aspoň vyrovnať zásluhou Illaramendiho, ktorý bol v nadstavenom čase vylúčený. (21:54:51)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Gerónimo Rulli (Real Sociedad San Sebastian).

90+2

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Asier Illarramendi (Real Sociedad San Sebastian).

90+1

Adnan Januzaj sa dostal po krídle až do šestnástky, podobne ako pred gólom, lenže následne neprihral presne, takže šanca z toho nebola.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Real Sociedad by rád útočil na druhý presný zásah, ale nevie sa vymaniť z vlastnej polovice. Možno tomu pomôžu dva fauly hostí a nejaká nakopnutá lopta.

88

Žltú kartu dostáva Asier Illarramendi (Real Sociedad San Sebastian).

87

Žltú kartu dostáva Mikel Oyarzabal (Real Sociedad San Sebastian).

86

Mikel Oyarzabal postupoval po krídle, no loptu si hodil trochu ďalej od nohy, takže mu ju včas stihol zobrať a odkopnúť Hermoso.

85

Juanmi vybojoval desiaty rohový kop v tomto zápase, ktorý sa po rozohrávke na krátko dostal až pred šestnástku, avšak zakončenie Zubeldíu ide vysoko nad.

84

Gerard Moreno sa nedostal k vysokému centru na jeho osobu, pretože si v súboji pomohol faulom. Dopredu tak môžu ísť domáci hráči.

83

Esteban Granero sa vracia na trávnik, kde pôsobil niekoľko minulých sezón. Až toto leto zmenil tím a zamieril do Espanyolu práve z Realu Sociedad.

82

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza José Manuel Jurado, prichádza Esteban Granero.

81

Espanyol Barcelona sa až v tomto pokročilom čase dostal k svojmu prvému rohu v stretnutí. Center Caricola prišiel až po žltej za zdržovanie, no neujal sa.

80

Už len desať minút do konca tohto stretnutia a zdá sa, že Espanyol bude s bodom spokojný. To však neplatí o domácich, ktorí by radi brali všetky tri bodíky.

78

Striedanie v tíme RCD Espanyol Barcelona: z ihriska odchádza Pablo Piatti, prichádza Dídac Vilà.
Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Willian José, prichádza Juanmi.

77

Rodrigues si nabehol do šestnástky súpera, kde videl otvorený priestor. Práve tam išla lopta od Oyarzabala, Víctor Sánchez v poslednej chvíli odvrátil na roh. Po ňom nezapršalo.

Real Sociedad San Sebastian – RCD Espanyol Barcelona

1:1

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 69. Illarramendi – 9. Baptistão

Karty:   87. Oyarzabal (RSC), 88. Illarramendi (RSC), 90+3. Rulli (RSC) – 45. Jurado (ESB), 64. Darder (ESB), 65. David López (ESB), 81. Caricol (ESB)   90+2. Illarramendi (RSC)

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Odriozola Arzallus, D. Llorente, I. Martínez, Rodrigues – Prieto (C) (74. Canales), Zubeldia, Illarramendi – Vela (60. Januzaj), José (78. Juanmi), Oyarzabal.
Náhradníci: Ramírez – de la Bella, Canales, A. Elustondo, Januzaj, Pardo, Juanmi.

RCD Espanyol Barcelona: Pau López – V. Sánchez (C), David López, Hermoso, Caricol – Darder, Fuego – Baptistão (67. Sergio García), Jurado (82. Granero), Piatti (78. Vilà) – G. Moreno.
Náhradníci: Diego López – Diop, Sergio García, Granero, H. Pérez, Sergio Sánchez, Vilà.