Menu

Futbal

MOL Cup

SK Sigma Olomouc – FK Jablonec

3:4

koniec (2:1)

24.10.2017, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 483 míst) • 4. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ) cz

79

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tomu se říká drama! Po Sladkého centru se pokoušelo několik hráčů o hlavičku, jenomže napoprvé se balón pouze odrazil od břevna zpět do hry. Až velký tlak a síla TOMÁŠE CHORÉHO pomohla Olomouci ke kontaktní brance. Jablonečtí hráči zblokovat dorážku nestačili.

55

Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté mají poločas jako hrom! Během deseti minut se totiž dokázali postarat už o třetí branku do sítě Olomouc, když naprosto bezradnou obranu Sigmy prošel naprosto bez problému STANISLAV TECL, jehož rána pod rukou Reichla byla nakonec i gólová. Kouč Jílek u střídačka jen kroutí hlavou.

51

Jablonec právě vstřelil branku!
Tak tomuto se říká obrat! Po krásném naražení Trávníka se opřel do balónu VOJTĚCH KUBISTA, jehož točená rána zapadla přesně k pravé tyči Reichlovy branky. Olomoucká obrana teď je jako zkoprnělá.

47

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dokázal dostat zpět do hry! Po rychlém a hezkém uvolnění Jovoviče na levém křídle se dostal díky podběhnutí Reichla k míči STANISLAV TECL, před kterým vězela prázdná branka. Dorážka od takovéhoto hráče takových kvalit už byla pouze formalita.

45+1

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tohle je tvrdá rána pro hostující hráče. Po nesouladu v jablonecké defenzívě se dostal do tlaku na Jankoviče MARTIN HÁLA, který se ještě i s nasazením vlastního zdraví rozhodl dohlavičkovat míč odrážející se od tyče. Brankář Bárta už na velmi překvapivou situaci nereagoval, balón totiž v blesku změnil směr.

21

Olomouc právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno! Po další výrazné aktivitě a uvolnění Hály se dostala Sigma do vápna a po kolmici stejného hráče přes celé brankoviště pak i ke skórování. Na pravém křídle totiž stál JAKUB PLŠEK, pro něhož už rána do opuštěné branky byla formalita.

9

Jablonec právě vstřelil branku!
Olomoucká ležérnost vyústila v potrestání Jabloneckých! Po krásném Masopustově centru sice ještě hlavou Tecl nedosáhl, VOJTĚCH KUBISTA už ovšem svůj let vzduchem dokázal uzpůsobit trajektorii pasu a trkl hlavou míč do sítě. Reichl byl bez možnosti na úspěšný zákrok.

SK Sigma Olomouc – FK Jablonec

3:4

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 21. Plšek, 45+1. Hála, 79. Chorý – 9. Kubista, 47. Tecl, 51. Kubista, 55. Tecl

Karty:   88. Plšek (OLO), 90. Chorý (OLO) – 58. Považanec (JAB), 78. Hübschman (JAB), 83. Doležal (JAB)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Radakovič, Polom (62. Jemelka), Vepřek (C) – Moulis, Obročník (70. Obročník), Hála (62. Falta) – Plšek, Texl – Chorý
Náhradníci: Buchta – Jemelka, Manzia, Štěrba, Falta, Kalvach, Zahradníček

FK Jablonec: Bárta – Jankovič, Kysela, Hübschman, Hanousek (31. Jovovič) – Kubista – Masopust, Považanec (88. Kouřil), Trávník, Zelený – Tecl (70. Doležal)
Náhradníci: Valeš – Doležal, Mihálik, Kouřil, Janetzký, Jovovič, Holeš

Rozhodca: Marek – Dobrovolný, Pospíšil

Diváci: 2158