Menu

Futbal

MOL Cup

SK Sigma Olomouc – FK Jablonec

3:4

koniec (2:1)

24.10.2017, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 483 míst) • 4. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ) cz

90

Rozhodčí nastavuje 4 minuty nad standardní hrací čas!

90

Tomáš Chorý (OLO) obdržel žlutou kartu za faul na středu hřiště.

88

Jemelka se dostal do obrovské tutovky, když se Bártovi nepodařilo pořádně rozehrát, jenomže sprinterský souboj o odražený míč nakonec olomoucký fotbalista prohrál. Sigma znovu zvyšuje otáčky.

88

Na řadě je poslední střídání, Jakuba Považance na straně Jabloneckých střídá Martin Kouřil.

88

Jakub Plšek (OLO) neudržel emoce a dostal se do konfliktu s Jovovičem. Sudí okamžitě vytahuje žlutou kartu.

83

Martin Doležal (JAB) obdržel žlutou kartu za zbytečný faul v rohu soupeře.

79

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tomu se říká drama! Po Sladkého centru se pokoušelo několik hráčů o hlavičku, jenomže napoprvé se balón pouze odrazil od břevna zpět do hry. Až velký tlak a síla TOMÁŠE CHORÉHO pomohla Olomouci ke kontaktní brance. Jablonečtí hráči zblokovat dorážku nestačili.

78

Tomáš Hübschman (JAB) dostává žlutou kartu za zkušený faul při nebezpečném průniku Plška.

70

Oba mančafty si připravila po jednom střídání, domácí poslali do hry místo Michala Obročníka Tomáše Zahradníčka. Jablonec pak stáhl Stanislava Tecla, jehož střídal Martin Doležal.

69

Plšek pálil z velké dálky nakonec těsně vedle, Jablonec si musel v této situaci pořádně oddychnout! Bárta totiž nebyl úplně jistý u tyčky.

68

Moulis se dostal ke krásné přihrávce přímo směrem na Plška, jenomže olomoucký kanonýr nakonec svou šanci promrhal. Na vysoký centr nedokázal svou hlavou dosáhnout.

67

Olomouci se v této chvíli moc herních činností nedaří, což je vidět i situaci ve středu hřiště. Jablonec se dostává mnohem jednodušeji do zakončení, zatím však moc střel od poslední branky nepředvedl.

62

Chorý se protlačil do obrovské šance, jenomže se při střele střetl jen s Bártou. Jablonecký brankář mu zabránil v brance fantastickým zákrokem na brankové čáře!

62

Domácí logicky sahají k velkým změnám v základní sestavě, Šimon Falta jde do hry místo Martina Hály, Romana Poloma pak nahradil Václav Jemelka.

58

Jakub Považanec (JAB) už svou agresivitu při souboji s Hálou příliš zvýšil, Olomouc se tak dostane ke standardce kousek z hranice vápna.

55

Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté mají poločas jako hrom! Během deseti minut se totiž dokázali postarat už o třetí branku do sítě Olomouc, když naprosto bezradnou obranu Sigmy prošel naprosto bez problému STANISLAV TECL, jehož rána pod rukou Reichla byla nakonec i gólová. Kouč Jílek u střídačka jen kroutí hlavou.

51

Jablonec právě vstřelil branku!
Tak tomuto se říká obrat! Po krásném naražení Trávníka se opřel do balónu VOJTĚCH KUBISTA, jehož točená rána zapadla přesně k pravé tyči Reichlovy branky. Olomoucká obrana teď je jako zkoprnělá.

47

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec se dokázal dostat zpět do hry! Po rychlém a hezkém uvolnění Jovoviče na levém křídle se dostal díky podběhnutí Reichla k míči STANISLAV TECL, před kterým vězela prázdná branka. Dorážka od takovéhoto hráče takových kvalit už byla pouze formalita.

45+1

Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tohle je tvrdá rána pro hostující hráče. Po nesouladu v jablonecké defenzívě se dostal do tlaku na Jankoviče MARTIN HÁLA, který se ještě i s nasazením vlastního zdraví rozhodl dohlavičkovat míč odrážející se od tyče. Brankář Bárta už na velmi překvapivou situaci nereagoval, balón totiž v blesku změnil směr.

42

Hála se chopil provedení standardky po faul na vlastní osobu, což znovu zvýšilo vzruch před jabloneckou brankou. Míč totiž proletěl z velké dálky jen těsně vedle levé tyče.

31

Trenér Klucký je z důvodu zranění nucen střídat Matěje Hanouska, na hřiště tak míří Vladimir Jovovič.

29

Vepřek uvolnil ve spolupráci s Hálou Plška, jenomže domácí střelec nakonec k finálnímu řešení nedošel. Vyběhnutý Bárta totiž zasáhl dalším fantastickým zákrokem levou kopačkou. Hosté si mohou pořádně oddychnout.

28

Chorý se dostal při standardní situaci k její exekuci, avšak nakonec pozorného Bártu nepropálil. Exolomoucký golman si ránu z třiceti metrů pohlídal a vyboxoval mimo síť.

25

A další gólovka! Přes pomalého Poloma se dokázal velmi jednoduše dostat Tecl, jenže tentokrát útočníkovi hostí scházelo štěstí. Od Reichla se míč totiž odrazil jen do břevna, odkud poté těsně před brankovou čáru.

24

Chorý měl na kopačce další tutovku! Po rychlém průniku do vápna se dostal až za Hanouska, jenomže rána na branku už se mu nakonec nepovedla. Vyběhlý brankář Bárta mu totiž snížil úhel a bombu bezpečně zlikvidoval rukou.

21

Olomouc právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno! Po další výrazné aktivitě a uvolnění Hály se dostala Sigma do vápna a po kolmici stejného hráče přes celé brankoviště pak i ke skórování. Na pravém křídle totiž stál JAKUB PLŠEK, pro něhož už rána do opuštěné branky byla formalita.

17

Chorý se dostával do brejku, jenomže přesně v pravý moment dokázal předvést ukázkový skluz Jankovič. Olomoucký forvard se tak musí na hranici vápna honem rychle zvedat, o faul rozhodně nešlo.

16

Plšek prováhal neskutečnou tutovku! Po chybném vyběhnutí Bárty při rohu mohl hlavičkovat do prázdné brány, jenomže nakonec pálil těsně nad. Asi oprávněně se tak drží za hlavu.

9

Jablonec právě vstřelil branku!
Olomoucká ležérnost vyústila v potrestání Jabloneckých! Po krásném Masopustově centru sice ještě hlavou Tecl nedosáhl, VOJTĚCH KUBISTA už ovšem svůj let vzduchem dokázal uzpůsobit trajektorii pasu a trkl hlavou míč do sítě. Reichl byl bez možnosti na úspěšný zákrok.

6

Polom předvedl neskutečný fatál, když přihrál přímo na nohu Masopustovi. Jablonecký záložník však svou šanci zahodil, tváří tvář Reichlovi totiž nedokázal svou tutovku zakončit. Olomoucký brankář míč vytáhl nohou mimo bránu.

SK Sigma Olomouc – FK Jablonec

3:4

koniec (2:1)

Späť na online

Góly: 21. Plšek, 45+1. Hála, 79. Chorý – 9. Kubista, 47. Tecl, 51. Kubista, 55. Tecl

Karty:   88. Plšek (OLO), 90. Chorý (OLO) – 58. Považanec (JAB), 78. Hübschman (JAB), 83. Doležal (JAB)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Radakovič, Polom (62. Jemelka), Vepřek (C) – Moulis, Obročník (70. Obročník), Hála (62. Falta) – Plšek, Texl – Chorý
Náhradníci: Buchta – Jemelka, Manzia, Štěrba, Falta, Kalvach, Zahradníček

FK Jablonec: Bárta – Jankovič, Kysela, Hübschman, Hanousek (31. Jovovič) – Kubista – Masopust, Považanec (88. Kouřil), Trávník, Zelený – Tecl (70. Doležal)
Náhradníci: Valeš – Doležal, Mihálik, Kouřil, Janetzký, Jovovič, Holeš

Rozhodca: Marek – Dobrovolný, Pospíšil

Diváci: 2158