Menu

Futbal

Španielsky pohár

CD Tenerife – RCD Espanyol Barcelona

0:0

koniec (0:0)

26.10.2017, 22:00 • Estadio Heliodoro Rodríguez López, Tenerife • 4. kolo • Michal Břuchanský cz

Fortuna: 3.15 3.08 2.36

Z tohoto zajímavého utkání je to vše, mějte se fajn. (00:08:30)
Je dobojováno! Pohárové utkání mezi druholigovým Tenerife Espanyolem Barcelona začalo kvůli výpadku proudu o půl hodiny později, než bylo v plánu. To možná ovlivnilo úvod zápasu, který byl z obou stran hodně opatrný. Až v závěru první pětačtyřicetiminutovky začali zlobit domácí, kteří své šance nevyužili, nicméně převahu si přenesli i do druhé půle, kterou dlouhou dobu jasně ovládali. Diego López se ve své brance rozhodně neudil, avšak měl štěstí, že drtivá většina zakončení letěla přímo na něj. Účastník nejvyšší soutěže se dostal do převahy až v samotném konci, brankáře Abada ale rovněž nikdo nepřekonal a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Tenerife předvedlo velmi dobrý výkon a Katalánci musí brát remízu všemi deseti. V odvetě již budou hrát před vlastními fanoušky a nadále zůstávají favority na postup do osmifinále Copa del Rey.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Tenerife znovu vybojovalo balón, ale jeho hráči s největší pravděpodobností už nedostanou čas na to, aby se prokombinovali do palebné pozice.

90+1

90+1. Bryan Acosta (TNF)

90+1

Domácí rozehráli rohový kop na krátko. Po několika přihrávkách podél vápna zhruba z třiadvaceti metrů napřáhl Acosta a Diego López míč jenom vyrazil. Naštěstí u něj byl Naldo a nekompromisně ho odkopl do autu.

90

Nad rámec druhého poločasu se nastavují dvě minuty.

89

Senegalský defenzivní záložník Pape Diop se v devětaosmdesáté minutě stal vůbec prvním hráčem, který je napomenut žlutou kartou.

88

88. Óscar Melendo (ESB)

88

Zástupce druhé ligy se díky horšímu centru pohodlně ubránil a dostal míč přes půlící čáru. Barcelona se do útoku rychle vrátila a byl to Melendo, jenž si balón navedl na levačku a z dálky vypálil jen těsně nad vzdálenější horní roh brány!

87

Espanyol je v posledních minutách hodně nebezpečný. Lucas Aveldaño tentokrát zahrál na jistotu a střílenou přihrávku do předbrankového prostoru odvrátil na roh.

86

86. Gerard Moreno (ESB)

86

Dost možná největší šance hostů za celý zápas! Nedůrazně odvrácený centr z hloubi pole skončil na kopačce Morena, který pálil z ideální pozice před pokutovým územím. Na bezbrankovém stavu se ale nic nezměnilo, protože Abad dobře zasáhl skokem do pravé strany.

85

Aarón Martín dostal prostor k přízemnímu pasu do šestnáctky. Ten směřoval jen k Aveldañovi, před kterým balón bezpečně schoval Carlos Abad.

84

Zajímavý pozdrav z osy hřiště poslal na Diega Lópeze Bryan Acosta. Naneštěstí pro Tenerife i tato střela letěla víceméně doprostřed branky.

83

Zápas se rychle blíží ke svému konci. V těchto chvílích sledujeme naprosto vyrovnanou partii a vypadá to, že o postupujícím bude muset rozhodnout až odveta.

81

81. Aarón Martín (ESB)

81

Zničehonic se na levém konci pokutového území dostal k úplně volnému balónu Aarón Martín. Své šance se ale hodně zalekl a křižnou střelou výrazně minul vzdálenější tyč.

CD Tenerife – RCD Espanyol Barcelona

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   89. Diop (ESB)

CD Tenerife: Abad – Sáenz, Jiménez, Aveldaño, L. Pérez – Nahuel, Acosta Suso (C), Sanz – Malbašić, B. Martín.
Náhradníci: Hernández – Cámara, Víctor, Tyronne, Longo, Juan Carlos, Ruiz.

RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Sánchez, David López (C), Naldo, Vilà – Diop, Granero – Roca, H. Pérez, Vázquez – Garcia.
Náhradníci: P. López – A. Martín, Darder, Fuego, Hermoso, Melendo, Moreno.

Rozhodca: González – Gómez, Palomino

Diváci: 13 925

Odveta: Espanyol - Tenerife 3:2