Menu

Futbal

Anglická Premier League

Stoke City FC – Leicester City

2:2

koniec (1:1)

04.11.2017, 13:30 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • 11. kolo • Miroslav Kováčik

Dnešný zápas na Bet365 Stadium sa končí spravodlivou remízou 2:2. Po hodine hry síce poslal hostí opäť do vedenia Riyad Mahrez, ale na jeho gól dokázal kontrovať presnou hlavičkou striedajúci Peter Crouch. V samotnom závere ešte mohol po rohovom kope rozhodnúť Ryan Shawcross, ale Kasper Schmeichel vytiahol skvelý zákrok. Leicester City tak boduje v piatom zápase po sebe a poskočil na desiate miesto. Stoke City vďaka remíze naďalej stráca na dnešného rivala jeden bod. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok soboty. (15:29:03)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

V samotnom závere zápasu mali domáci ešte výhodu rohového kopu. Ten tradične zahral Xherdan Shaqiri, v pokutovom území našiel Ryana Shawcrossa, no toho aj v druhom prípade vychytal skvelý Kasper Schmeichel.

90+3

Po faule Kelechiho Iheanacha na Darrena Fletchera mali domáci výhodu priameho kopu. Xherdan Shaqiri poslal loptu približne na hranicu šestnástky, ale tam bol len brániaci Riyad Mahrez.

90+2

Christian Fuchs si teraz musel dávať pozor, pretože ho napádali hneď dvaja domáci hráči. Rakúsky obranca to ale napokon zvládol a posiela loptu aspoň do stredu ihriska.

90+1

Prvú nadstavenú minútu máme pomaly za sebou. Na kolmú prihrávku za vysunutú obranu domácich si nabiehal Jamie Vardy, ale loptu už na hracej ploche nezachytil.

90

Xherdan Shaqiri bol miestnym hlásateľom označený za najlepšieho hráča zápasu. Medzitým zranený rozhodca Bobby Madley signalizuje, že k riadnemu hraciemu času sa pridajú ešte štyri minúty.

89

Domáci zbytočne stratili loptu v strede ihriska. Riyad Mahrez okamžite hľadal spoluhráča, ktorému by adresoval prihrávku, ale z rýchleho brejku hostí napokon nebolo nič.

88

Hostia tretíkrát dostali loptu do brány Jacka Butlanda, ale tentokrát z toho gól nemôže byť. Po nevydarenej strele Riyada Mahreza síce zakončoval z tesnej blízkosti Kelechi Iheanacho, no ešte predtým bol v jasnom ofsajde.

87

Peter Crouch pred malou chvíľou pekne predĺžil loptu na Erica Choupo-Motinga, no ten sa k lopte nedostal. Teraz sa snažil o niečo podobné, ale podľa Jonathana Mossa si počínal nedovolene.

86

Na ihrisko sa napokon dostane aj mladý anglický útočník Saido Berahino. Ten nahradí Mameho Dioufa, ktorý dnes odohral celkom dobré stretnutie a bolo ho na ihrisku vidno.

85

Erik Pieters bol teraz na druhej strane ihriska, no jeho center dopadol podobne ako ten v podaní Christiana Fuchsa z predošlej minúty. Do konca zápasu zostáva posledných päť minút.

84

Hostia teraz pekne zakombinovali. Otvorený priestor na ľavej strane mal Christian Fuchs, následne poslal center do pokutového územia, ale pred Kelechim Iheanachom poslal loptu do bezpečia Erik Pieters.

82

Peter Crouch sa napokon do zakončenia nedostal. Pred ním totiž hlavičkoval Eric Choupo-Moting, ale bránu súpera tentokrát netrafil. Kasper Schmeichel tak bude odkopávať od svojej brány.

81

Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu, keďže bol faulovaný Darren Fletcher. Loptu si už berie Xherdan Shaqiri a centrom z pravej strany určite bude hľadať Petra Croucha.

80

Posledné striedanie v podaní hostí. Na záverečných desať minút naskočil do hry Marc Albrighton. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje Demarai Gray, ktorý patril k najaktívnejším hráčom.

79

Eric Choupo-Moting dnes nehrá najlepšie stretnutie. V prvom polčase zahodil obrovskú šancu a vo väčšine prípadov prehráva osobné súboje s obrancami súpera. Bolo tomu tak aj teraz, keď ho predskočil Wes Morgan.

78

Leicester City sa tretíkrát v zápase mohol dostať do vedenia. Kelechi Iheanacho posunul loptu na Jamieho Vardyho, ten sa v pokutovom území zbavil Ryana Shawcrossa, ale jeho strela ľavačkou mierila tesne vedľa ľavej žrde.

77

Mame Diouf dvakrát centroval z pravej strany. V prvom prípade Kasper Schmeichel loptu boxoval mimo šestnástky a o pár sekúnd neskôr ju už bezpečne chytá do svojich rukavíc.

76

Vzrušenie divákov na tribúnach bolo zbytočné. Jamie Vardy síce utekal za loptou po dlhom pase za obranu, no postranný rozhodca zdvihol svoju zástavku a signalizuje ofsajd.

75

Do konca zápasu zostáva ešte štvrťhodina, no som si istý, že ani jedno z mužstiev sa nebude chcieť uspokojiť s deľbou bodov. Na Bet365 Stadium sledujeme výborný zápas so štyrmi gólmi.

73

73. Peter Crouch (STK) - 2:2

73

Stoke City FC dalo gól! Mark Hughes mal šťastnú ruku pri svojom striedaní. Na ihrisko pred pár minútami poslal PETRA CROUCHA a ten ukázal svoju silu. Xherdan Shaqiri poslal od rohovej zástavky loptu presne na jeho hlavu a bývalý anglický reprezentant cez Christiana Fuchsa hlavičkuje do siete.

72

V priebehu minúty sme videli strelecké pokusy na oboch stranách. Andy King po rohovom kope pálil nepresne a následne si Kasper Schmeichel bez problémov poradil so strelou Kurta Zoumu.

71

Jamie Vardy získal loptu pri postrannej čiare a smeroval s ňou do pokutového územia. Ryan Shawcross mu nestíhal, no mal šťastie, že prihrávku na Kelechiho Iheanacha odvrátil na rohový kop Kevin Wimmer.

70

Domáci futbalisti sa teraz trošku vysunuli a takmer to ich súper využil. Andy King kolmým pasom posielal do šance Kelechiho Iheanacha, ale Nigérijčan bol v momente prihrávky v ofsajde.

69

Prvýkrát v zápase strieda aj Mark Hughes. Domáci tréner posilňuje útočnú formáciu a najmä vzdušný priestor. Peter Crouch totiž vymení nevýrazného Ramadana Sobhiho.

68

Striedajúci Kelechi Iheanacho sa teraz snažil niečo vymyslieť v spolupráci s Jamiem Vardym. Ich aktivitu ale zrušil francúzsky obranca Kurt Zouma, ktorý posunul loptu na brankára Jacka Butlanda.

66

V priebehu krátkeho času hostia druhýkrát v zápase striedajú. Na ihrisko prichádza Andy King, ktorý nahradí zraneného Vicenteho Iborru. Ten za pomoci lekárov smeruje na lavičku náhradníkov.

65

Domáci sa snažili využiť situáciu, keď mali na trávniku o jedného hráča viac. K centru z pravej strany sa dostal Ramadan Sobhi, ale Egypťan to poriadne prehnal s razanciou.

64

Na ihrisku sa teraz nehrá, pretože s bolestivou grimasou zostáva ležať na trávniku Vicente Iborra. Uvidíme, či strelec úvodného gólu bude musieť striedať alebo naskočí späť do zápasu.

63

Teraz sme videli niekoľko ostrejších zákrokov v strede ihriska. Domáci sa dožadovali odpískania priameho kopu, ale Jonathan Moss píska až nedovolený zákrok Erika Pietersa na Vicenteho Iborru.

62

Domáci futbalisti sa snažia reagovať na inkasovaný gól, ale zatiaľ kombinujú len v okolí poliacej čuary. Claude Puel je oveľa spokojnejší a po výhre nad Evertonom môže Leicester City doviesť k druhému víťazstvu.

60

60. Riyad Mahrez (LEC) - 1:2

60

Leicester City dáva gól! Hostia sa po hodine hry dostávajú druhýkrát do tesného vedenia. RIYAD MAHREZ sa presadil na pravej strane cez Erika Pietersa, následne vbehol do pokutového územia a strelou ľavačkou prestrelil Jacka Butlanda.

59

Domáci futbalisti mali výhodu rohového kopu. Lopta pomerne dlho letela do pokutového územia, no nedôraz obrancov súpera využil Ryan Shawcross. Dostal sa k hlavičke, no tú bravúrne vyrazil Kasper Schmeichel.

58

Šindži Okazaki sa ocitol v postavení mimo hru a zároveň to bola jeho posledná akcia v dnešnom zápase. Tréner Claude Puel ho sťahuje z ihriska výmenou za Kelechiho Iheanacha.

57

Eric Choupo-Moting dostal peknú prihrávku do priestoru ľavého krídla. Odtiaľ posielal loptu do šestnástky, ale Joe Allen ani Ramadan Sobhi sa do gólového zakončenia cez Harryho Maguira nedostali.

56

Šindži Okazaki sa síce čuduje, no hlavný arbiter prisudzuje loptu domácim futbalistom. Tí budú vhadzovať na útočnej polovici a budú sa snažiť dostať sa pred Kaspera Schmeichela.

55

Teraz sledujeme trošku rozháraný úsek hry. Obe mužstvá sa síce snažia, no zväčša kombinujú ďaleko od súperovej brány. Územnú prevahu si naďalej držia zverenci Claudea Puela.

53

Demarai Gray šikovnou prihrávkou našiel v pokutovom území Riyada Mahreza. Ten si prehodil loptu na ľavačku, vystrelil cez brániaceho Ryana Shawcrossa, ale domácu bránu minul o niekoľko decimetrov.

52

Riyad Mahrez sa teraz zachoval sebecky. Loptu síce pekne potiahol k šestnástke, no príliš sa jej nechcel zbaviť prihrávkou na spoluhráča. Napokon ho tak o ňu obral vracajúci sa Mame Diouf.

51

Riyad Mahrez dnes bude zrejme poriadne doudieraný. Tentokrát ho poslal k zemi Erik Pieters. Ten ešte niečo konzultuje s postranným rozhodcom. Napokon sa to zaobišlo bez kartového trestu.

50

Hostia mali výhodu dvoch rohových kopov v rade. V oboch prípadoch dobre zapracoval Ryan Shawcross, ktorý nepustil do zakončenia číhajúceho Wesa Morgana.

49

49. Riyad Mahrez (LEC)

49

Jack Butland teraz musel ukázať svoje brankárske kvality. Spoza pokutového územia vystrelil prudko Riyad Mahrez, no jeho strelu domáci brankár vytesnil nad svoju svätyňu.

48

Kevin Wimmer sa previnil ďalším nedovoleným zákrokom. Šindži Okazaki sa ocitol na zemi, no jeho spoluhráči krátko po rozohraní priameho kopu o loptu prišli. Možno to mohli riešiť radšej centrom do šestnástky.

47

Hostia teraz nebránili dôrazne a takmer za to pykali. Eric Choupo-Moting posunul loptu doprava na Joea Allena, ten posielal dobrý center pred bránu, ale našiel len pripraveného Kaspera Schmeichela.

46

Ani jeden z trénerov počas polčasovej prestávky nestriedal, a tak nastúpili na ihrisko identické jedenástky. Riyad Mahrez sa opäť hnevá na Jonathana Mossa, ktorý nepíska faul na jeho osobu.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas dnešného duelu máme za sebou. V prvej polovici sme veľa zaujímavých momentov nevideli, no následne sa zvýšilo tempo a začali pribúdať aj šance. Gólový účet otvoril v 33. minúte po rohovom kope Vicente Iborra. Následne mohli hostia zvýšiť svoj náskok, ale namiesto toho inkasovali. Po rýchlej akcii zostal v šestnástke osamotený Xherdan Shaqiri a technickou strelou vyrovnal. Videli sme aj jednu kurióznu situáciu, keď zraneného Bobbyho Madleyho vymenil štvrtý rozhodca Jonathan Moss. Druhý polčas sa začne približne o 14:35 hod.

45+4

Prvý polčas sa skončil.

45+3

Jack Butland poslal svojim odkopom loptu do stredového kruhu. Eric Choupo-Moting si ale počínal nedovolene vo vzdušnom súboji, keď bol jeho súperom Onyinye Wilfred Ndidi.

45+2

Hostia si nerozumeli v rozohrávke, a tak bude nasledovať vhadzovanie hráčov v červeno-bielej kombinácii. Loptu má v rukách Kevin Wimmer, ale príliš sa s ňou neponáhľa.

45+1

V prvej nadstavenej minúte boli aktívnejší hostia. Po centri z pravej strany bojoval o loptu Christian Fuchs, ale hlavný rozhodca Jonathan Moss napokon píska jeho útočný faul.

45

Riadny hrací čas prvého polčasu sa práve naplnil. V jeho priebehu sme videli niekoľko prerušení, tiež výmenu rozhodcu, a tak Jonathan Moss pridáva ešte kvarteto minút.

44

Xherdan Shaqiri poslal dobrý center do pokutového územia súpera. K odrazenej lopte sa chrbtom k bráne dostal Eric Choupo-Moting, ale z náročnej pozície mieril veľmi nepresne.

43

Domáci futbalisti teraz dostali trošku viac priestoru v strede ihriska. Okamžite sa to snažil využiť Xherdan Shaqiri a po jeho strele musel Kasper Schmeichel vyrážať loptu na rohový kop.

41

Hostia mali výhodu rohového kopu, keďže center Šindžiho Okazakiho odvrátil senegalský záložník Mame Diouf. Po ďalšej štandardnej situácii sa ale hráči v modrých dresoch nepresadili.

40

Prvý polčas sa nám blíži do svojho záveru, no momentálne sledujeme veľmi dobrý futbal z jednej strany na druhú. Navyše, videli sme už aj góly, čo teší určite každého futbalového fanúšika.

39

39. Xherdan Shaqiri (STK) - 1:1

39

Stoke City FC dalo gól! Opäť sa potvrdilo staré známe futbalové pravidlo. Hostia mohli zvýšiť svoj náskok, ale namiesto toho inkasujú. Eric Choupo-Moting šikovne vysunul XHERDANA SHAQIRIHO, ten sa vyhol ofsajdovej pasci a následne technickou strelou ľavačkou obstrelil Kaspera Schmeichela.

38

Domáci futbalisti by sa rozhodne mali prebrať, pretože v obrane teraz doslova horia. Druhý gól hostí doslova visel na vlásku, no aj vďaka Jackovi Butlandovi je náskok anglického majstra spred dvoch rokov stále 0:1.

37

Hostia sa v priebehu minúty dostali do dvoch nádejných hlavičkových zakončení. Najskôr výborne zasiahol Jack Butland, ktorý so šťastím vyrazil pokus Šindžiho Okazakiho po centri Demaraia Graya. Následne po rohovom kope zakončoval aj Vicente Iborra, ale minul.

36

Teraz sa šanca črtala pre Jamieho Vardyho. Ten ale dlho otáľal, a tak jeho center zblokoval Kurt Zouma. Po následnom rohovom kope sa dostal do zakončenia opäť Vicente Iborra, ale druhý gól v zápase nepridal.

35

Hostia sa po strelenom góle snažia trošku upokojiť hru. V zápase majú stále jasnú územnú prevahu, keď na Bet365 Stadium držia loptu na kopačkách takmer 60% hracieho času.

33

33. Vicente Iborra (LEC) - 0:1

33

Leicester City dáva gól! Hostia sa v herne vyrovnanom zápase dostávajú do vedenia. Líšky udreli po rohovom kope. Po centri Riyada Mahreza z pravej strany zabojoval Harry Maguire a následne z tesnej blízkosti prekonal domáceho brankára VICENTE IBORRA.

32

Hostia budú mať výhodu ďalšieho rohového kopu. Jack Butland teraz trošku podcenil center z ľavej strany a loptu musel odvracať mimo hracej plochy krajný záložník Erik Pieters.

31

Hostia mali výhodu druhého rohového kopu v dnešnom dueli. Riyad Mahrez poslal loptu na prednú žrď, no tam boli len hráči v bielo-červených dresoch. Alžírčan túto situáciu nezvládol.

30

Máme za sebou polhodinu dnešného zápasu. Eric Choupo-Moting prihrávkou doľava trošku zahnal Erika Pietersa. Ten napriek tomu odcentroval, ale našiel len pripraveného Kaspera Schmeichela.

29

Kamerunský útočník rozhodne môže ľutovať situáciu z predošlej minúty. Bola to skutočne veľká šanca, po ktorej Stoke City mohlo viesť. Pripomínam, že v tejto sezóne na Bet365 Stadium nevyhral Arsenal či Manchester United.

28

28. Eric Choupo-Moting (STK)

28

Obrovská šanca na domácej strane! Líšky zbytočne stratili loptu na polovici ihriska a po kolmom pase dopredu sa Eric Choupo-Moting ocitol v súboji jedného proti jednému s Harrym Maguireom. Kľučkou doprava sa ho zbavil, no následne trafil len Kaspera Schmeichela.

27

Hostia sa snažili prekvapiť domácu obranu akciou z pravej strany. Danny Simpson posúval loptu na nabiehajúceho Jamieho Vardyho, ale pred anglickým reprezentantom odkopol loptu do autu Kevin Wimmer.

26

Demarai Gray sa snažil odcentrovať z ľavej strany, ale trafil len Kurta Zoumu. O pár sekúnd neskôr spadol na trávnik Riyad Mahrez, ale Jonathan Moss na prekvapenie alžírskeho hráča faul nepíska.

25

Eric Choupo-Moting bol s loptou opäť na hranici pokutového územia. Svojim pasom hľadal spoluhráča na úrovni bieleho bodu, ale tam bol len hosťujúci kapitán Wes Morgan.

24

Je tomu skutočne tak. Na ihrisku máme nového hlavného rozhodcu, ktorým je Jonathan Moss. Nečakanú prestávku využili obaja tréneri na udelenie taktických pokynov svojim hráčom.

23

Tak toto je zaujímavá situácia, ktorú na futbalových trávnikoch obvykle nevidíme. Už možno dve minúty sa nehrá, pretože Bobby Madley má zdravotné problémy a zrejme ho bude musieť nahradiť štvrtý rozhodca Jonathan Moss.

21

Prvú šancu dnešného zápasu mali hostia. Demarai Gray vymyslel krásny center smerujúci na Šindžiho Okazakiho. Japonský útočník sa vyhol ofsajdovej pasci, no z tesnej blízkosti sa akurát len zrazil s Jackom Butlandom.

20

Riyad Mahrez nezahral priamy kop práve najlepšie, pretože trafil len múr. Následne sa črtala šanca na rýchly brejk pre Stoke City, ale individuálne sa nepresadil a veľmi zle to riešil Ramadan Sobhi.

19

Bobby Madley ešte upravuje postavenie domácich hráčov v múre. Stále čakáme na rozohranie priameho kopu, ktorého autorom bude zrejme Riyad Mahrez. Pár gólov z priamych kopov už zaznamenal.

18

Demarai Gray ukázal svoju rýchlosť i futbalové schopnosti. Z ľavej strany si potiahol loptu na stred ihriska a tesne pred pokutovým územím ho fauloval Mame Diouf. Hostia tak majú k dispozícii zaujímavú štandardnú situáciu.

17

Zatiaľ nesledujeme nejaký oslnivý futbal. Dokazuje to aj posledná doterajšia akcia hostí, po ktorej postranný rozhodca signalizuje ofsajd Šindžiho Okazakiho.

16

Eric Choupo-Moting bol s loptou na pravej strane pokutového územia. Christian Fuchs ale veľmi dobre ustál súboj s ním, a tak Kasper Schmeichel zasahovať nemusel.

15

Zverenci Marka Hughesa sa teraz trošku viac stiahli na vlastnú obrannú polovici. Leicester City sa dostal so svojim obrancami na útočnú polovicu, ale napokon akciu pokazil Šindži Okazaki.

14

Hostia teraz zbytočne stratili loptu pred svojim pokutovým územím. Cez obrancu Harryho Maguira vystrelil Xherdan Shaqiri, ale loptu nasmeroval tesne vedľa ľavej žrde brány Kaspera Schmeichela.

13

Xherdan Shaqiri kolmú prihrávku adresoval na Erica Choupo-Motinga, ale Kamerunčan sa nepresadil. Následne do rýchleho brejku vyrazil Jamie Vardy, ale napokon nevybojoval ani len vhadzovanie.

11

Šindži Okazaki sa teraz síce čuduje, no hlavný rozhodca píska jeho nedovolený zákrok. Hrnčiari tak môžu pokračovať vo svojej siahodlhej rozohrávke v okolí stredového kruhu.

10

Úvodnú desaťminútovku zápasu nám ukončila akcia Demaraia Graya. Ten centroval z ľavej strany a veľa nechýbalo k tomu, aby sa Jamie Vardy dostal cez Ryana Shawcrossa do nebezpečného zakončenia.

9

Domáci mali teraz trošku viac priestoru. Ramadan Sobhi sa snažil presadiť individuálne, no k strele spoza šestnástky sa neodhodlal. Napokon z pravej strany centroval Mame Diouf, ale našiel len obrancov hostí.

8

Exekútorom priameho kopu bol Xherdan Shaqiri, ale jeho center nebol dobrý. Loptu síce ešte udržal v hre Kevin Wimmer, ale o pár sekúnd neskôr sa píska útočný faul Darrena Fletchera.

7

Prvé minúty zápasu väčšie vzrušenie nepriniesli. Po vhadzovaní síce prišiel o loptu Eric Choupo-Moting, ale napokon priamy kop pred domáce mužstvo vybojoval Erik Pieters.

6

Od pravej rohovej zástavky centroval Riyad Mahrez. Alžírsky futbalista hľadal zrejme kapitána hostí Wesa Browna, no pred Jamajčanom dobre hlavičkoval do bezpečia Mame Diouf.

5

Riyad Mahrez dlhým pasom dopredu našiel na pravej strane Jamieho Vardyho. Jeho strieľaný center do šestnástky zblokoval Ryan Shawcross, a tak bude nasledovať rohový kop.

4

Teraz sme boli svedkami prvého nedovoleného zákroku. Bobby Madley píska do píšťalky po tom, čo Kevin Wimmer poslal na trávnik japonského útočníka Šindžiho Okazakiho.

3

Hostia teraz trošku prepadli v strede poľa. Rýchly brejk začal švajčiarsky záložník Xherdan Shaqiri, no veľmi dobre ho odzbrojil pred šestnástkou ľavý obranca Christian Fuchs.

2

Hostia sa teraz snažili presadiť sa po pravej strane, ale veľmi dobre zblokoval prihrávku Joe Allen. Po zákroku bývalého futbalistu FC Liverpool nasleduje vhadzovanie hostí.

1

Úvodný výkop dnešného duelu mali domáci futbalisti, ktorí nastúpili v tradičnej bielo-červenej kombinácii. V prvej minúte kombinovali na vlastnej polovici ihriska, pokiaľ neprišla nepresná prihrávka na Mameho Dioufa.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Wimmer – Diouf, D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri, Sobhi – Choupo-Moting.
Náhradníci: Grant – Adam, Afellay, Berahino, Crouch, Jesé, Martins Indi.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, Iborra, Gray – Okazaki – Vardy.
Náhradníci: Hamer – Albrighton, Amartey, Dragović, Iheanacho, A. King, Slimani.

Rozhodca: Bobby Madley.
Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z anglickej Premier League. Program jedenásteho kola otvorí súboj na bet365 Stadium, kde domáce Stoke City privíta Leicester City. Úvodný výkop je naplánovaný o 13:30 hod.

STOKE CITY

Stoke City rozhodne zažilo už aj lepší začiatok sezóny. Zverenci Marka Hughesa v prvých desiatich kolách získali iba jedenásť bodov, čo im stačí len na 14. miesto. Momentálne majú druhú najhoršiu obranu v súťaži, na čom má veľký podiel prehra 7:2 na pôde Manchestru City či 0:4 s londýnskou Chelsea. Hrnčiari už stihli vypadnúť aj z Carabao Cupu, keď nestačili na druholigový Bristol City. Jediným z mála pozitívnych momentov je minulotýždňové víťazstvo proti Watfordu. O jediný gól sa na Vicarage Road postaral Darren Fletcher, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Najlepším strelcom mužstva je Kamerunčan Mame Diouf, ktorý skóroval v troch z predošlých štyroch zápasov Premier League. Pohľad na tabuľku síce nie je príliš optimisticky, no treba povedať, že Stoke City v tejto sezóne zdolalo pred vlastnými fanúšikmi Arsenal a bod ukradlo aj Manchestru United. Dnes mu však budú chýbať Geoff Cameron, Bruno Martins Indi a zrejme aj Peter Crouch.

LEICESTER CITY

Futbalisti Leicesteru City sú na tom o niečo lepšie ako ich dnešný rival. Po katastrofálnom úvode začali zbierať body a momentálne ťahajú sériu štyroch zápasov bez prehry. Naposledy nebodovali ešte na konci septembra, keď doma tesne podľahli FC Liverpool. Na svojom konte majú 12 bodov a sú o tri priečky vyššie v porovnaní s dnešným rivalom. Počas minulého víkendu si na trénerskej lavičke Leicesteru City odbil premiéru Claude Puel, ktorý nahradil vyhodeného Craiga Shakespeara. Premiéra to bola úspešná, pretože jeho zverenci zdolali trápiaci sa Everton 2:0. Do listiny strelcov sa opäť zapísal aj Jamie Vardy. Pre anglického reprezentanta to bol už šiesty gól v prebiehajúcom ročníku. Okrem neho zaznamenal viac než jeden gól už len Shinji Okazaki, no proti Stoke City ešte nikdy neskóroval. V dnešnom stretnutí bude hosťom chýbať dlhodobo zranený Matty James a tiež Robert Huth, ktorý je pilierom zadných radov anglického majstra spred dvoch sezón.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

Stoke City FC – Leicester City

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 39. Shaqiri, 73. Crouch – 33. Iborra, 60. Mahrez

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 12:8.

Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Wimmer – Diouf (86. Berahino), D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri, Sobhi (69. Crouch) – Choupo-Moting.
Náhradníci: Grant – Adam, Afellay, Berahino, Crouch, Jesé, Martins Indi.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, Iborra (66. A. King), Gray (80. Albrighton) – Okazaki (58. Iheanacho) – Vardy.
Náhradníci: Hamer – Albrighton, Amartey, Dragović, Iheanacho, A. King, Slimani.

Rozhodca: Bobby Madley