Menu

Futbal

Anglická Premier League

Stoke City FC – Leicester City

2:2

koniec (1:1)

04.11.2017, 13:30 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • 11. kolo • Miroslav Kováčik

86

Na ihrisko sa napokon dostane aj mladý anglický útočník Saido Berahino. Ten nahradí Mameho Dioufa, ktorý dnes odohral celkom dobré stretnutie a bolo ho na ihrisku vidno.

80

Posledné striedanie v podaní hostí. Na záverečných desať minút naskočil do hry Marc Albrighton. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje Demarai Gray, ktorý patril k najaktívnejším hráčom.

69

Prvýkrát v zápase strieda aj Mark Hughes. Domáci tréner posilňuje útočnú formáciu a najmä vzdušný priestor. Peter Crouch totiž vymení nevýrazného Ramadana Sobhiho.

66

V priebehu krátkeho času hostia druhýkrát v zápase striedajú. Na ihrisko prichádza Andy King, ktorý nahradí zraneného Vicenteho Iborru. Ten za pomoci lekárov smeruje na lavičku náhradníkov.

58

Šindži Okazaki sa ocitol v postavení mimo hru a zároveň to bola jeho posledná akcia v dnešnom zápase. Tréner Claude Puel ho sťahuje z ihriska výmenou za Kelechiho Iheanacha.

Stoke City FC – Leicester City

2:2

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 39. Shaqiri, 73. Crouch – 33. Iborra, 60. Mahrez

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 12:8.

Stoke City FC: Butland – K. Zouma, Shawcross (C), Wimmer – Diouf (86. Berahino), D. Fletcher, Allen, Pieters – Shaqiri, Sobhi (69. Crouch) – Choupo-Moting.
Náhradníci: Grant – Adam, Afellay, Berahino, Crouch, Jesé, Martins Indi.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Maguire, Fuchs – Mahrez, Ndidi, Iborra (66. A. King), Gray (80. Albrighton) – Okazaki (58. Iheanacho) – Vardy.
Náhradníci: Hamer – Albrighton, Amartey, Dragović, Iheanacho, A. King, Slimani.

Rozhodca: Bobby Madley