Menu

Futbal

Liga majstrov

APOEL Nikósia – Real Madrid

0:6

koniec (0:4)

21.11.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • 5 • Skupina H • Róbert Gašpárek

Tipsport: 23.4 9.28 1.14

Máme tu koniec stretnutia. To možno označiť ako veľmi atraktívne. Mali sme možnosť vidieť hneď šesť presných zásahov z kopačiek hosťujúcich hráčov a množstvo ďalších šancí na oboch stranách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:39:02)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:9.
Střely mimo: 4:4.
Rohy: 4:5.
Ofsajdy: 4:2.
Fauly: 8:10.

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte 3 minúty navyše.

90

Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF), vďaka čomu bude chýbať v ďalšom zápase Ligy majstrov.

90

Lopta putuje za postrannú čiaru, a tak bude Real Madrid vhadzovať na polovici súpera.

89

Hráči tímu Real Madrid držia loptu na svojich kopačkách cez krátke prihrávky a čakajú na otvorenie obrany súpera. Zápas sa už len viac-menej dohráva.

88

Roberto Lago napriahol k tvrdej strele, ale do dráhy zakončenia mu vložil nohu jeden z obetavých obrancov, ktorý tak zabránil možnej hrozbe.

87

Georgios Efrem to skúsil opäť, ale ani tento rohový kop nebol úspešný. Loptu zachytil hneď prvý brániaci hráč, ktorý ju upratal.

86

Georgios Efrem namieril loptu z rohového kopu do pokutového územia, ale jeden z brániacich hráčov bol pri nej ako prvý. Lopta ide mimo hry. Šancu skórovať z rohového kopu bude mať APOEL.

85

Pekný kros poslal Efstathios Aloneftis, ale Francisco Casilla loptu vyboxoval mimo nebezpečia. Arbiter fúkol do píšťalky a APOEL získava kop od rohovej zástavky.

84

Theo Hernández poslal prihrávku do priestoru, vďaka ktorej sa v sľubnej šanci ocitol Borja Mayoral Moya. Jeden z brániacich hráčov zakročil a hroziace nebezpečia zažehnal.

82

82.

82

Arbiter bol na správnom mieste a videl faul Daniel Carvajal. Ten držal protihráča.

81

Artur Soares Dias videl faul. Vinníkom je Mickael Pote, ktorý až príliš agresívne išiel po lopte.

79

Jeden z domácich hráčov skúsil svoje strelecké šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus nemal dostatočnú razanciu, a tak to bola ľahká práca pre gólmana.

78

Georgios Efrem zakrútil sľubný center z priameho kopu. Jeden z brániacich hráčov ale odviedol výbornú robotu a odvrátil nebezpečie.

77

Theo Hernández sa nemotorne dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodca Artur Soares Dias videl celú situáciu úplne jasne. Nasleduje priamy voľný kop pre APOEL.

76

Theo Hernández posiela pekný pas spoza pokutového územia. Jeden z obrancov zareagoval v poslednom okamihu a odvrátil nebezpečie.

APOEL Nikósia – Real Madrid

0:6

koniec (0:4)

Späť na online

Góly: 23. Modrić, 39. Benzema, 41. Nacho Fernández, 45+1. Benzema, 49. Ronaldo, 54. Ronaldo

Karty:   90. Carvajal (REA)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 8:10.

APOEL Nikósia: N. Pérez – Vouros, Rueda, Carlão – Sallai (60. Efrem), Morais (C) (66. Ebecilio), Vinicius (59. Farías), Lago – Zahid, Poté, Aloneftis.
Náhradníci: Gudiño – Ebecilio, Efrem, De Camargo, Alexandrou, Farías, Merkis.

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) (58. Hernández) – Modrić, Kroos (58. D. Ceballos), Asensio – L. Vázquez, Benzema (65. Mayoral), Ronaldo.
Náhradníci: Ramos – Vallejo, Hernández, Casemiro, D. Ceballos, Isco, Mayoral.

Rozhodca: Soares Dias – Tavares, Soares