Menu

Futbal

Liga majstrov

APOEL Nikósia – Real Madrid

0:6

koniec (0:4)

21.11.2017, 20:45 • GSP Stadium, Nikósie • 5 • Skupina H • Róbert Gašpárek

Tipsport: 23.4 9.28 1.14

Máme tu koniec stretnutia. To možno označiť ako veľmi atraktívne. Mali sme možnosť vidieť hneď šesť presných zásahov z kopačiek hosťujúcich hráčov a množstvo ďalších šancí na oboch stranách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (22:39:02)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:9.
Střely mimo: 4:4.
Rohy: 4:5.
Ofsajdy: 4:2.
Fauly: 8:10.

90+3

Koniec zápasu.

90+1

Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte 3 minúty navyše.

90

Žltú kartu dostáva Daniel Carvajal (Real Madrid CF), vďaka čomu bude chýbať v ďalšom zápase Ligy majstrov.

90

Lopta putuje za postrannú čiaru, a tak bude Real Madrid vhadzovať na polovici súpera.

89

Hráči tímu Real Madrid držia loptu na svojich kopačkách cez krátke prihrávky a čakajú na otvorenie obrany súpera. Zápas sa už len viac-menej dohráva.

88

Roberto Lago napriahol k tvrdej strele, ale do dráhy zakončenia mu vložil nohu jeden z obetavých obrancov, ktorý tak zabránil možnej hrozbe.

87

Georgios Efrem to skúsil opäť, ale ani tento rohový kop nebol úspešný. Loptu zachytil hneď prvý brániaci hráč, ktorý ju upratal.

86

Georgios Efrem namieril loptu z rohového kopu do pokutového územia, ale jeden z brániacich hráčov bol pri nej ako prvý. Lopta ide mimo hry. Šancu skórovať z rohového kopu bude mať APOEL.

85

Pekný kros poslal Efstathios Aloneftis, ale Francisco Casilla loptu vyboxoval mimo nebezpečia. Arbiter fúkol do píšťalky a APOEL získava kop od rohovej zástavky.

84

Theo Hernández poslal prihrávku do priestoru, vďaka ktorej sa v sľubnej šanci ocitol Borja Mayoral Moya. Jeden z brániacich hráčov zakročil a hroziace nebezpečia zažehnal.

82

82.

82

Arbiter bol na správnom mieste a videl faul Daniel Carvajal. Ten držal protihráča.

81

Artur Soares Dias videl faul. Vinníkom je Mickael Pote, ktorý až príliš agresívne išiel po lopte.

79

Jeden z domácich hráčov skúsil svoje strelecké šťastie strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus nemal dostatočnú razanciu, a tak to bola ľahká práca pre gólmana.

78

Georgios Efrem zakrútil sľubný center z priameho kopu. Jeden z brániacich hráčov ale odviedol výbornú robotu a odvrátil nebezpečie.

77

Theo Hernández sa nemotorne dopustil nedovoleného zákroku. Rozhodca Artur Soares Dias videl celú situáciu úplne jasne. Nasleduje priamy voľný kop pre APOEL.

76

Theo Hernández posiela pekný pas spoza pokutového územia. Jeden z obrancov zareagoval v poslednom okamihu a odvrátil nebezpečie.

75

Postranný rozhodca zdvihol zástavku pre ofsajd, do ktorého sa podľa neho dostal Lucas.

74

K realizácii rohového kopu sa postavil Marco Asensio, ktorý zvolil krátku rozohrávku so svojím spoluhráčom.

73

Marco Asensio si nabehol do veľkého vápna na presný pas a okamžite sa pokúsil o tvrdú prízemnú strelu do stredu bránky. Jeho pokus ale zmaril brankár, ktorý dokázal svoje majstrovstvo ohromujúcim zákrokom. Real Madrid získava výhodu rohového kopu. Hlavný arbiter a aj asistent zhodne ukázali smerom k zástavke.

72

72. Marco Asensio (REA)

72

Mickael Pote bol prichytený čiarovým rozhodcom v postavení mimo hry.

71

Real Madrid drží loptu a hráči si vymieňajú krátke prihrávky. Čakajú na správny moment, aby prekĺzli cez obranu súpera.

70

Exekútor rohového kopu zvolil možnosť krátkej rozohrávky. Real Madrid tak môže aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.

68

Marco Asensio poslal center zo štandardky do šestnástky, ale jeho snahu odvrátil prvý stojaci hráč. Real Madrid zahrá rohový kop.

67

Lorenzo Ebecilio zložil protihráča na trávnik. Artur Soares Dias mal jasný výhľad a fúkol do píšťalky. Real Madrid bude zahrávať priamy voľný kop.

66

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Nuno Morais, prichádza Lorenzo Ebecilio.

65

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Borja Mayoral.

64

Vyzerá to tak, že Cristiano Ronaldo nebude môcť pokračovať v zápase pre zranenie. Uvidíme, či sa mu to podarí rozbehať alebo nie.

62

Efstathios Aloneftis poslal z rohu centrovanú loptu, ale Francisco Casilla je pripravený a boxuje loptu preč od svojej bránky.

61

APOEL bude po svojej útočnej snahe zahrávať rohový kop. Nechajme sa prekvapiť, či sa im podarí znížiť nepriaznivý stav stretnutia.

60

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Roland Sallai, prichádza Georgios Efrem.

59

Striedanie v tíme APOEL FC: z ihriska odchádza Vinicius, prichádza Agustin Farías.

58

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Theo Hernández.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Toni Kroos, prichádza Dani Ceballos.

57

Fernández Nacho si pýta pomoc lekárov. Dúfajme, že bude v poriadku a my nebudeme svedkami núteného striedania.

56

Domáci futbalisti sa dokázali na krátky čas usadiť na polovici súpera. Celá útočná snaha končí zblokovanou strelou jedného z nich.

54

54. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:6

54

Real Madrid dal gól!
CRISTIANO RONALDO dokonale využil zaváhanie gólmana. Dobehol odrazenú loptu a následne ju pohodlne upratal do úplne prázdnej bránky. Stav stretnutia je 0:6!

53

Toni Kroos to skúšal presným centrom do šestnástky, ale Nauzet Pérez loptu zachytil.

52

Cristiano Ronaldo sa ocitol sám v sľubnej šance po prevzatí dobrého pasu na hranici pokutového územia. Jeho pokus o fúz preletel vedľa ľavej žrde. To bola šanca!

51

Marcelo si nedokázal spracovať prihrávku svojho spoluhráča, a tak lopta putuje do zámedzia. APOEL má výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.

50

Efstathios Aloneftis sa v čase prihrávky nachádzal v ofsajdovej pasci súpera.

49

49. Cristiano Ronaldo (REA) - 0:5

49

Real Madrid dal gól!
CRISTIANO RONALDO dáva gól zo zdanlivo nemožnej pozície, keď si vyskočil na center a prudko ho poslal k ľavej žrdi. Asistenciu si za neskutočný center pripíše Marcelo. Stav stretnutia je 0:5!

49

Rozhodca Artur Soares Dias videl faul, ktorého sa dopustil Roberto Lago a bez rozmýšľania fúkol do píšťalky.

48

Marco Asensio zahral rohový kop, ktorý do bezpečia upratala defenzíva súpera.

47

Pas do veľkého vápna zaobstaral Marco Asensio. Ten ale narazil na defenzívu súpera. Tím Real Madrid dostal možnosť zahrať rohový kop.

46

Začal sa druhý polčas.
Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako veľmi atraktívny. Sledujeme jednoznačnú dominanciu Realu Madrid, ktorý rozobral súpera v posledných troch minútach prvého polčasu. Zdá sa, že už teraz je o víťazovi rozhodnuté. Domáci celok sa sústredí na pevnú defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych kontrách a naopak hostia nám predvádzajú neskutočný kombinačný futbal, čo im zatiaľ prináša želané ovocie. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+1

45+1. Karim Benzema (REA) - 0:4

45+1

Real Madrid dal gól!
Toto je futbalová nádhera! Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, ktorého vodca bol KARIM BENZEMA, ktorý dokázal zúžitkovať milimetrovú prihrávku Cristiana Ronalda a presne zakončiť do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 0:4!

45+1

Štvrtý rozhodca sa v prvom polčase rozhodol nadstaviť ešte dve minúty navyše.

45

Efstathios Aloneftis vyslal do pokutového územia prízemný pas, ale súper sa zmocnil lopty a odkopol ju preč. Tím APOEL si po dobrej práci vybojoval rohový kop.

44

Efstathios Aloneftis nasmeroval svoju prihrávku do veľkého vápna. Pri lopte bol najrýchlejšie Francisco Casilla a zmocnil sa jej.

43

Mickael Pote zlyhal vo veľkej šanci! Pri bielom bode si spravil priestor, ale jeho hlavičkovému pokusu chýbala presnosť a aj razancia. Lopta minula o metre brvno!

41

41. Nacho Fernández (REA) - 0:3

41

Real Madrid dal gól!
FERNÁNDEZ NACHO dáva po rohovom kope gól. Lopta sa cez pokutové územie dostala až k nemu a ten prepálil všetko vrátane brankára. Stav stretnutia je 0:3! Asistenciu si pripíše Raphael Varane.

40

Cristiano Ronaldo sa pokúsil prekvapiť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti. Lopta putuje tesne vedľa ľavej tyčky. Zdá sa, že bol tento pokus tečovaný, a tak bude Real Madrid pokračovať rohovým kopom.

39

39. Karim Benzema (REA) - 0:2

39

Real Madrid dal gól!
Hostia nám teraz predviedli, aké to je jednoduché. Po krásne kombinácii sa do skvelej streleckej pozície dostal KARIM BENZEMA, ktorý sa z podobných situácii nemýli. Stav stretnutia je 0:2! Asistenciu si na svoje konto pripíše Toni Kroos.

38

Marcelo nakopol loptu do veľkého vápna, ale spoluhráča sa mu nepodarilo nájsť. Obrana súpera zastavila rodiaci sa útok.

37

Centrovaná lopta po rohovom kope dopadla len na hlavu pripraveného Marcela, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.

36

Nacho sa v súboji previnil voči pravidlám fair-play, a tak dal súperovi možnosť udrieť po nariadenom voľnom kope.

35

Asistent rozhodcu máva a hlavný arbiter zastavuje hvizdom útok. Marco Asensio je tým vinníkom, ktorý vbehol za obranu príliš skoro.

34

Dobrá súhra medzi hráčmi tímu Real Madrid. Navzájom si vymieňajú krátke prihrávky, aby sa dostali na dostrel bránky súpera.

32

Cristiano Ronaldo vyskočil na center v blízkosti pokutového kopu, ale loptu poslal hlavou len ďaleko od pravej tyčky.

31

Cristiano Ronaldo si razil cestu smerom dopredu, ale jeho individuálny prienik mu nevyšiel podľa predstáv a o loptu v konečnom dôsledku prišiel.

30

Lucas nedokázal nájsť pasom spoluhráčov, keď do lopty dal viac energie, ako bolo treba.

29

Artur Soares Dias zapískal a Cristiano Ronaldo je tým previnilcom pri útočnom faule. Dobré rozhodnutie arbitra.

28

Roland Sallai spálil sľubnú šancu! Vyskočil si na centrovanú loptu a z blízkosti bieleho bodu poslal len slabú hlavičku. Lopta preletela vysoko nad brvnom.

27

Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 38% – 62%.

26

Daniel Carvajal si v súboji pomáhal nedovoleným spôsobom, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý okamžite prerušil hru.

25

Luka Modrić sa ocitol v ďalšej dobrej príležitosti, ale v poslednom momente mu loptu z kopačky vypichol jeden z brániacich hráčov.

23

23. Luka Modrić (REA) - 0:1

23

Real Madrid dal gól!
Lopta sa odrazila preč, aby sa jej napokon zmocnil LUKA MODRIĆ. za šestnástkou. Nepremýšľal dvakrát a vypálil parádne do pravého spodného rohu siete. Stav stretnutia je 0:1!

22

Cristiano Ronaldo zvoli priame ohrozenie bránky z priameho kopu z približne 35 metrov. Gólman mohol ostať pokojný, pretože pokus bol nepresný. Lopta minula pravú tyčku z veľkej diaľky.

21

Carlao sa dopustil nepekného zákroku a Artur Soares Dias videl jasný faul a zapískal. Nasleduje štandardná situácia pre tím Real Madrid.

20

Karim Benzema poslal pas do šestnástky, ale snaha sa končí skôr, ako začala. Precízna práca defenzívy súpera.

19

Cristiano Ronaldo vedel, čo robiť s loptou, ale chýbalo mu kúsok šťastia. Dostal loptu a z približne 25 metrov vystrelil. Pokus preletel len o chlp povedľa pravej tyčky.

18

Efstathios Aloneftis nacentroval do šestnástky, ale Francisco Casilla vybehol zo svojho priestoru a zmocnil sa lopty.

17

Už to vyzeralo tak, že sa Mickael Pote dostane do samostatného úniku, ale v tomto prípade bol asistent rozhodcu proti. Ofsajd!

16

Vinicius vyslal strelu z asi 25 metrov, ale sieť napokon nerozvlnil, pretože pokus letí nad brvno.

15

Mickael Pote nastrelil loptu do veľkého vápna, ale zmocnil sa jej len Francisco Casilla, ktorý bol pri tomto centri najbližšie.

14

Cristiano Ronaldo prekopol loptu ponad líniu obrancov. Loptu si mal spracovať Marco Asensio, ale pokus zmaril jeden zo súperov rýchlym zákrokom.

13

Slušné momenty pre Real Madrid, keď dokáže tlačiť súpera až do momentu, keď brániaci hráč vystúpi a zasiahne proti.

12

Výmena lopty a pohyb hráčov, ktorý ponúka Real Madrid, s cieľom vytvoriť si šancu na zaútočenie a prípadne skórovanie.

11

Nuno Morais s nebezpečným zákrokom. Artur Soares Dias zapískal a signalizuje prehrešok voči pravidlám.

10

Marco Asensio poslal pas dopredu, ale obranca súpera zakročil a akciu prestrihol.

9

Roberto Lago vyslal z väčšej vzdialenosti technický projektil, ktorý aj smeroval medzi tri žrde, ale len do miest, kde stál pripravený Casilla.

8

Efstathios Aloneftis si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.

7

Roland Sallai namieril pekný center do šestnástky. Napriek tomu súperova obrana odvrátila črtajúcu sa hrozbu vďaka výbornému zákroku.

6

Nauzet Pérez má aj naďalej nejaké zdravotné komplikácie. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.

5

K rohovej zástavke sa postavil Toni Kross, ktorého centrovaný pokus dokázala defenzíva upratať do bezpečia.

4

Hra je prerušená a nasledovať bude ošetrenie Nauzeta Péreza, ktorý sa po poslednom zákroku zranil.

3

Peknú prihrávku do priestoru získal Cristiano Ronaldo a výborným prvým dotykom si ju spracoval. Cristiano Ronaldo následne vyslal nízku strelu, ktorá smerovala do stredu bránky. Gólmanovi nespôsobila žiadne vrásky. Zákrok bez bytočnej námahy. Lopta putuje mimo ihriska. Real Madrid získava výhodu rohového kopu.

2

Nacho mal tušiť, že jeho správanie sa vymyká z rámca fair-play. Jeho zákrok bol nešetrný a Artur Soares Dias fúkol do píšťalky.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

APOEL FC: N. Pérez – Vouros, Rueda, Carlão – Sallai, Morais (C), Vinicius, Lago – Zahid, Poté, Aloneftis.
Náhradníci: Gudiño – Ebecilio, Efrem, De Camargo, Alexandrou, Farías, Merkis.

Real Madrid CF: Casilla – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) – Modrić, Kroos, Asensio – L. Vázquez, Benzema, Ronaldo.
Náhradníci: Ramos – Vallejo, Hernández, Casemiro, D. Ceballos, Isco, Mayoral..
Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 5. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov, kde APOEL FC bude hostiť na vlastnom štadióne Real Madrid CF. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

APOEL FC:

Futbalisti tohto celku si vstup do turnaja rozhodne predstavovali inak. Je pravdou, že ich skupina je pravdepodobne najťažšia spomedzi ostatných. Okrem Realu Madrid sa tu nachádza Tottenham a Dortmund, no napriek tomu dokázali hráči Apoelu získať dva body po dvoch remízach z posledných dvoch stretnutí. Svojím súperom dovedna nastrieľali len dva góly a až osem inkasovali. Naposledy vycestovali na trávnik Dortmundu, kde hneď v 29. minúte inkasovali úvodný gól z kopačky Guerreira. Po zmene strán boli hostia oveľa aktívnejší, a to dokázali zúžitkovať k vyrovnávajúcemu gólu. Tým šťastným strelcom sa stal Pote. Hráči Apoelu by si určite rádi zahrali aspoň vyraďovaciu časť Európskej ligy, a tak sa dnes budú snažiť favorita minimálne potrápiť.

REAL MADRID:

Hráči veľkého Realu momentálne okupujú druhu priečku tabuľky Ligy majstrov, čo im zatiaľ zaručuje postup do vyraďovacej časti. Majú päťbodový náskok nad Dortmundom, a len trojbodovú stratu na vedúci Tottenham. Na svojom konte majú dve víťazstvá, jednu remízu a jednu porážku. Svojím súperom dovedna nastrieľali osem gólov, ale aj päť inkasovali. Naposledy vycestovali na trávnik Tottenhamu, kde však kľúčový duel o prvú priečku nezvládli. Po výsledku 1:3 odchádzali domov smutní. Jediným presným zakončovateľom sa stal Cristiano Ronaldo, ktorý už len kozmeticky upravil nepriaznivý stav stretnutia.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

APOEL Nikósia – Real Madrid

0:6

koniec (0:4)

Späť na online

Góly: 23. Modrić, 39. Benzema, 41. Nacho Fernández, 45+1. Benzema, 49. Ronaldo, 54. Ronaldo

Karty:   90. Carvajal (REA)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 8:10.

APOEL Nikósia: N. Pérez – Vouros, Rueda, Carlão – Sallai (60. Efrem), Morais (C) (66. Ebecilio), Vinicius (59. Farías), Lago – Zahid, Poté, Aloneftis.
Náhradníci: Gudiño – Ebecilio, Efrem, De Camargo, Alexandrou, Farías, Merkis.

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) (58. Hernández) – Modrić, Kroos (58. D. Ceballos), Asensio – L. Vázquez, Benzema (65. Mayoral), Ronaldo.
Náhradníci: Ramos – Vallejo, Hernández, Casemiro, D. Ceballos, Isco, Mayoral.

Rozhodca: Soares Dias – Tavares, Soares