Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Girona FC – Deportivo Alavés

2:3

koniec (0:0)

04.12.2017, 21:00 • 14. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

90+3

90+3. Ibai Gómez (DAL) - 2:3

90+3

Tím Alavés práve strelil gól!
Nemám slov...a hráči Girony už asi vôbec nie, pretože prišli o zápas, ktorý mali jednoznačne vo vlastných rukách. Munir El Haddadi sa veľmi pekne vyhol v prechode z poliacej čiary pred šestnástku asi trom hráčom, nečakane prihral do uličky, kde bol voľný IBAI GÓMEZ a ten strelou na vzdialenejšiu tyč prekonal Bona, ktorý si na loptu siahol, ale nedokázal ju zastaviť.

88

88. Ibai Gómez (DAL) - 2:2

88

Tím Alavés práve strelil gól!
IBAI GÓMEZ poslal Bona na opačnú strelu a penaltu premenil. Ak zápas skončí aspoň remízou, tak práve tento hráč bude pre Alavés hrdinom, ale treba povedať, že jedným bude aj Pedraza, pretože tento striedajúci Španiel bol pri prvom gól a vybojoval pokutový kop.

71

71. Ibai Gómez (DAL) - 2:1

71

Tím Alavés práve strelil gól!
Aktivita minulosezónneho nováčika je ale korunovaná gólom, pretože po prihrávka z krídla pálil tvrdo Pedraza. Bono ešte zasiahol, loptu vyrazil pred seba, kde sa nachádzal IBAI GÓMEZ a vedel, ako si počínať.

62

62. Juanpe (GIR) - 2:0

62

Tím Girona práve strelil gól!
Stopér JUANPE si na malom vápne našiel centrovanú loptu, obranca Alavésu bol pri ňom neskoro, a tak zadák katalánskeho tému strieľa hlavou druhý gól domácich v rozmedzí troch minút.

59

59. Cristhian Stuani (GIR) - 1:0

59

Tím Girona práve strelil gól!
Domáci sa ale zakrátko dostali späť k lopte, ktorú CRISTHIAN STUANI potiahol do šestnástky, tam sa pohral s Alexisom a prudkou strelou z mierneho uhli prepálil Pacheca.

Girona FC – Deportivo Alavés

2:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 59. Stuani, 62. Juanpe – 71. I. Gómez, 88. I. Gómez (pen.), 90+3. I. Gómez

Karty:   86. Bono (GIR) – 27. Aguirregabiria (DAL), 57. R. Duarte (DAL)

Girona FC: Bono – Espinosa (43. Ramalho), Juanpe, Muniesa – Maffeo, Pons, Granell, Mojica – Portugués (90. Aday), B. García (81. Douglas Luiz) – Stuani.
Náhradníci: Iraizoz – Aday, Aleix Garcia, Douglas Luiz, Moreno, Olunga, Ramalho.

Deportivo Alavés: Pacheco – Aguirregabiria, Alexis, Maripán, R. Duarte – I. Gómez, Pina (81. D. Torres), Medrán, Wakaso (71. Pedraza) – Krkić (63. Burgui), Munir.
Náhradníci: Sivera – Diéguez, E. Zidane, Burgui, Katai, Pedraza, D. Torres.