Menu

Futbal

Belgická Jupiler Pro League

Waasland-Beveren – KV Oostende

1:3

koniec (0:1)

22.12.2017, 20:30 • Freethiel Stadion, Beveren • 20. kolo • David Suchý cz

Tipsport: 2.57 3.43 2.62

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 15:2. Rohy: 11:5. (22:22:05)
Je konec! Dnešní utkání nakonec dopadlo lépe pro Oostende, které vytěžilo takřka z minima maximum. Domácí celek byl totiž povětšin utkání výrazně aktivnější, nicméně pokaždé narážel na obranu soupeře. Waasland-Beveren se ke konci zápasu dostal na dostřel jediné branky, vítězství hostů ale v nastaveném čase pečetil Gano.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Zdá se, že je o vítězi tohoto střetnutí rozhodnuto. Waasland-Beveren nyní potřebuje vstřelit dvě branky, přičemž času už není mnoho.

90+2

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Knowledge Musona, přichází Kevin Vandendriessche.

90+1

90+1. Zinho GANO - 1:3

90+1

Oostende právě vstřelilo branku!
Je hotovo! Na přízemní nabídku před brankáře Roefa si seběhl ZINHO GANO, který ránou pod břevno nedal brankáři šanci.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

87

Střídání v týmu Waasland-Beveren: ze hřiště odchází Jonathan Buatu Mananga, přichází Olivier Myny.

87

Další útočný manévr Oostende skončilo přihrávku do ofsajdu. Tentokráte si svoje postavení nepohlídal Musona, který stál za obranou zhruba o dva metry.

86

Gano se vyřítil do pokutového území, kde se podle očekávání nepokusil zakončit, nýbrž vzal míč a běžel s ním k postranní čáře, kde zdržel čas.

85

K ráně zpoza šestnáctky se posléze dostal Ampomah, jeho sražená rána zapadla těsně vedle tyče. Domácím se následně nepovedl rohový kop.

84

Hodně důležitý zákrok musel předvést Caufriez, který nepustil za svá záda Musonu. V opačném případě by hostující křídelník pelášil sám na brankáře.

83

Ojedinělý zákrok musel vytasit ve druhém poločase znuděný Roef, neboť do jeho území padal vysoký balón. Domácí brankář vše vyřešil na jedničku.

82

Vše je umocněno faulem v podání Ampomaha. Aby toho nebylo málo, tak se na hrací plochu svalil Jali, který bude chtít podržet cenné vteřinky.

81

Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Oostende i nadále střeží svojí šestnáctku, kam se domácí celek zatím nemůže prodrat.

80

Boljevicovi se nepodařilo nasadit jesličky Tomaševičovi. To ale nemuselo tolik vadit, neboť míč se odrazil zpět na jeho nohu. Následně se ale neujal ani přízemní centr.

79

Po Camachově nepovedené přihrávce si velmi zkušeně počínal Lombaerts, jenž tělem odstavil od balónu dotírajícího Thelina. Dutoit tak bude vykopávat.

Waasland-Beveren – KV Oostende

1:3

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 72. Kiese Thelin (pen.) – 15. Musona, 52. E. Banda, 90+1. Gano

Karty:   34. Seck (WAS) – 32. Lombaerts (OOS), 45. Bjelica (OOS), 51. Milić (OOS), 62. R. Živković (OOS)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 15:2. Rohy: 11:5.

Waasland-Beveren: Roef – Demir, Buatu Mananga (87. Myny), Caufriez, Camacho – Seck (C), Opoku Ampomah, J. Cools (59. Boljević) – Dierckx (59. Mmaee), Morioka, Kiese Thelin.
Náhradníci: Goblet – Boljević, De Schutter, Marquet, Mmaee, Schryvers, Myny.

KV Oostende: Dutoit – Lombaerts, Capon (20. Bjelica), Tomašević, Milić – E. Banda (75. Jonckheere), Jali, Siani (C) – Musona (90+2. Vandendriessche), R. Živković, Gano.
Náhradníci: Bjelica, Akpala, Canesin, Conté, Jonckheere, Vandendriessche, Vandewiele.