Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – West Ham United

1:1

koniec (0:0)

04.01.2018, 21:00 • Wembley Stadium, London • 21. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.28 6.13 12.0

V druhom polčase sme už boli svedkami aj gólov, keď najprv išli hostia do vedenia zásluhou Obianga, ale tlak domácich napokon korunoval Son a tak sa zápas končí remízou 1:1, s ktorou sú hostia určite spokojnejší.

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:54:03)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

V pokutovom území hostí sa ešte dostali do zakončenia Son, Eriksen aj Kane do zakončenia, ale všetky lopty skončili len na pozorných obrancoch. Následne West Ham vyviezol loptu do bezpečia.

90+3

Už to vyzerá, že o osude zápasu je rozhodnuté a oba celky získajú po jednom bode. Hostia síce vyhrávali, ale vzhľadom na priebeh zápasu môžu byť s bodom spokojní.

90+1

Do hlavičkového zakončenia sa dostal Harry Kane, ale jeho pokusu chýbala patričná razancia. Hostia sa následne nikam neponáhľajú.

90

Hlavný rozhodca napokon ešte pridáva 4 minúty!

89

Žltú kartu dostáva Mark Noble (West Ham United).

89

Určite sme aj zvedaví, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu Mike Dean. Riadna hracia tohto zápasu sa už totižto čo chvíľa naplní.

87

Žltú kartu dostáva Andy Carroll (West Ham United).

87

Obe defenzívy však teraz pracujú úspešne, smeruje to tak k deľbe bodov. Uvidíme, čo prinesú zvyšné minúty tohto stretnutia.

86

Máme tak ešte zrejme zaručený zaujímavý záver tohto zápasu. Oba tímy sa ešte snažia hrať útočne a strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Škoda len, že tento zápas dostal takýto náboj až na svojom konci.

85

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Manuel Lanzini, prichádza Andy Carroll.

84

84. Son (TOT) - 1:1

84

Tottenham dal gól!
Tak predsa len sa dočkali aj futbalisti Tottenhamu a stav zápasu je tesne pred koncom vyrovnaný! Domáci zahrávali rohový kop, ktorý síce hostia upratali do bezpečia, ale Tottenham ešte ostal na útočnej polovičke. K odrazenej lopte sa dostal SON a ten napodobnil podobnou strelou Obianga, jeho strela však padla do pravého rohu hosťujúcej brány – 1:1!

83

Domáci zahrávali rohový kop, hostia však všetky pokusy domácich futbalistov úspešne upratali do bezpečia. Tottenham však ešte ostáva na útočnej polovičke.

82

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Ben Davies, prichádza Fernando Llorente.

81

Aj keď je Tottenham po celý zápas aktívnejší, nedal si pozor na jednu situáciu a ihneď z toho bol gól súpera. Futbal sa hrá na góly, ten zatiaľ strelili len hostia a tak sú bližšie k trom bodom.

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút, čoraz viac už môžme očakávať nátlak domácich a pootvorené zadné vrátka pre hostí. Stať sa ešte môže čokoľvek.

78

V pokutovom území sa opäť do zakončenia dostal Kane, ale prízemný pokus nebol pre brankára Adriána žiadnym problémom. Stále tak platí stav 0:1!

77

Ani tento rýchly útok domácich nič nepriniesol, postupne sa síce do zakončenia dostali Sone a aj Kane, ale ich pokusy boli nepresné a obrana súpera si s nimi poradila.

76

Hostia teraz mali k dispozícii aj priamy kop, jeho exekútorom bol Lanzini. Domáci túto situáciu bez problémov zvládli a vybojovali si loptu na svoje kopačky.

75

West Ham sa po zisku lopty snaží čo najdlhšie usadiť na domácej polovičke, Tottenham sa tak navyše musí aj brániť. Čaká nás tak zrejme ešte zaujímavý zvyšok zápasu.

74

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Moussa Sissoko, prichádza Érik Lamela.
Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Eric Dier, prichádza Victor Wanyama.

73

Domáci sa presúvajú na útočnú polovičku, ale nemajú dostatok priestoru na svoju kombináciu. Hostia navyše okamžite napádajú domácu rozohrávku.

71

Tottenham tak bude teraz musieť doťahovať, má k tomu ešte nejaký ten čas k dispozícii. West Ham však cíti veľkú šancu na bodový zápis a tak sa snaží vyvarovať chybám.

70

70. Pedro Obiang (WHU) - 0:1

70

West Ham United dal gól!

Je tu prvý gól tohto zápasu! Aktívnejšie síce hrali domáci futbalisti, ale z presného zásahu sa radujú hostia. West Ham po dlhšej dobe vyrazil na súperovu polovičku, loptu získal PEDRO OBIANG a rozjasal svoj tím nádhernou strelou z väčšej vzdialenosti a lopta padla do ľavého horného rohu Llorisovej brány – 0:1!

69

Podobne pochodil teraz aj jeho spoluhráč Eriksen, loptu tak už získava West Ham.

68

Aurier získal po chybe hostí loptu a ťahal ju po ľavej strane, následne sa pokúsil o center do pokutového územia hostí, ale lopta opustila hraciu plochu.

67

Ďalší útok domácich, opäť nič zaujímavé k videniu a Adrián bude odkopávať od svojej brány.

66

Ani toto zakončenie domácich futbalistov zmenu skóre neprinieslo, Sissoko zakončoval z mierneho uhla a lopta skončila pri obrancoch hosťujúceho mužstva.

65

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Javier Hernández, prichádza André Ayew.

63

Do zakončenia sa teraz dostával Harry Kane, ale ocitol sa iba v postavení mimo hru a tak domáci loptu strácajú. Uvidíme, čo vymyslia smerom dopredu hostia.

62

Hra sa opäť odvíja na obrannej polovičke West Hamu, ale stále domáci nenašli úspešný recept na prekonanie defenzívy svojho súpera.

61

Možno nejaké striedanie by mohlo pomôcť jednej či druhej strane. Zatiaľ však k tomuto riešeniu nesiahol ani jeden z trénerov. West Ham by však určite bol spokojný aj s bodom z tohto zápasu.

60

Na dobrý center si teraz nabehol domáci Alli, ale jeho zakončenie putovalo len k brankárovi West Hamu.

59

Iniciatívu hry tak opäť postupne preberá Tottenham, ale ich súper predvádza aj naďalej pevnú defenzívu a zápas tak stále smeruje k deľbe bodov.

58

58. Son (TOT)

58

Po veľmi dlhej dobre prišla opäť aj nejaká zaujímavejšia situácia! Son sa po výbornom centri do pokutového územia hostí dostal do zakončenia, ale lopta trafila jedného z obrancov a následne si ju prevzal brankár Adrián.

56

West Ham sa následne snažil o rýchly útočný výpad na súperovu polovičku, ale ich snahu prerušil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.

55

Hostia si teraz museli dať pozor na rýchly výpad domáceho Sona, ale úspešne to zvládli a loptu si už prebrali na svoje kopačky.

54

V druhom polčase však hostia postupne ožívajú, ale ani toto zakončenie od Javiera Hernándeza presné nebolo a Lloris teraz mohol ostať pokojný. Hra sa začína postupne vyrovnávať.

53

Do akcie sa teraz zapojil aj brankár domácich a kapitán v jednej osobe Lloris, s týmto nepresným pokusom od hostí však žiadne problémy nemal a loptu už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.

52

Teraz prišlo nedorozumenie domácich pri zakladaní útočnej akcie a lopta tak opäť pripadne len futbalistom West Hamu. Na prvý presný zásah tohto stretnutia tak stále čakáme.

51

Ani tento strelecký pokus od domácich zmenu skóre nepriniesol, zakončenie od Harryho Kanea skončilo na obrancovi. West Ham sa následne po zisku lopty nikam neponáhľa.

50

Tottenham rozbieha svoju ďalšiu kombináciu, postupne sa dostáva na dostrel brány svojho súpera. Zatiaľ však domáci nemajú dostatok priestoru na zakončenie.

49

Rýchle útoky sa teraz striedajú na oboch stranách, opäť sa do zakončenia dostal Javier Hernández, ale ani jeho pokus nebol nijak úspešný a bude to len odkop od brány domácich.

48

Loptu získal Son a následne to aj skúsil na bránu hostí, ale jeho zakončenie bolo nepresné a preletelo nad bránu West Hamu. Adrián tak bude odkopávať od svojej brány.

47

Prvý útočný výpad v druhom polčase založili hostia, ale Javier Hernández dlho váhal čo s loptou, až napokon nepresne zakončil. Dopredu sa tak už dostáva Tottenham.

46

Druhý polčas tohto zápasu sa už začal, pri lopte sú domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu v základnej zostave.

46

Začal sa druhý polčas.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
V prvom polčase sme tak svedkami presného zásahu neboli, ale domáci hrali veľmi aktívne a v závere tohto dejstva mal veľkú šancu Eriksen. West Ham však podržal brankár Adrián a tak je stav po prvom polčase 0:0!

Druhý polčas sa začne približne o 22:05!

45

Prvý polčas sa skončil.

44

44. Christian Eriksen (TOT)

44

Veľká šanca na strane domácich! Po výbornej kombinácii sa dostal k strele v pokutovom území Eriksen, ale jeho výborné zakončenie pod brvno dokázal brankár Adrián končekmi prstov vyraziť do bezpečia!

43

Hostia však vedie takisto pohroziť rýchlym útokom, ale ich snahu teraz prerušili domáci futbalisti obranným zákrokom a dopredu tak už vyráža Tottenham.

41

Obraz hry sa stále nemení. Domáci futbalisti sú aktívny a držia svojho súpera pod tlakom, ale žiadne gólové situácie im to neprináša. West Ham dnes tak predvádza úspešnú defenzívu.

39

Po rýchlom útoku domácich futbalistov sa do zakončenia dostal Moussa Sissoko, ale jeho pokus skončil na obrancoch West Hamu. Ani v závere prvého dejstva to zatiaľ na gól nevyzerá.

38

Javier Hernández sa ujal rozohrávky priameho kopu a napokon to skúšal priamou strelou na bránu domácich. Jeho pokus skončil len na dobre postavenom múre a loptu tak už má Tottenham.

37

Dlho však netrvalo a domáci sa opäť presunuli na polovičku svojho súpera, po nedovolenom zákroku získava West Ham priamy kop.

36

Po veľmi dlhej dobe sa na útočnú polovičku dostali aj hostia, ale z tohto pobytu nič zaujímavého nevyťažili a tak sa už lopta dostáva na domáce kopačky.

35

Ani táto kombinácia pred pokutovým územím hosťujúceho mužstva domácim nič nepriniesla, pomaly sa už dostávame do záverečnej časti prvého polčasu.

34

Aj tieto minúty tak patria domácim futbalistom, ich tlak sa stále čoraz viac stupňuje. Hostia sa však pozorne bránia, aj keď veľa nechýbalo a už mohli prehrávať o jeden presný zásah.

33

33. Harry Kane (TOT)

33

Toto mohlo pre hostí dopadnúť veľmi zle! Po dobrom centri do pokutového územia hostí sa k lopte dostal Harry Kane, ale loptu si nespracoval dobre a tá mu následne ušla za postrannú čiaru.

31

Domáci futbalisti však hrajú stále aktívnejšie, hostia však hrozia nebezpečnými protiútokmi. Uvidíme, či do konca prvého polčasu príde nejaká zaujímavá možnosť na jednej či druhej strane.

30

Ubehlo nám už 30 minút z tohto zápasu, na prvý presný zásah stále čakám, k videniu ešte nebola ani žiadna nebezpečná situácia, len pár propagačných pokus na oboch stranách.

29

Aktívny Keane to opäť skúšal v pokutovom území hostí, ale tento jeho pokus skončil na obrancov West Hamu. Tottenham sa na polovičke ihriska zmocnil lopty a podniká tak ďalšiu akciu.

28

Podobná situácia sa opakovala aj na druhej strane, po strele Harryho Kaena si pripisuje pohodlný zákrok brankár Adrián. Aspoň sú k videniu takéto pokusy, ale zápasu stále chýba väčší náboj.

27

Javier Hernández sa opäť dostal do zakončenia, teraz to mieril po zemi, ale jeho zakončeniu chýbala razancia a tak Lloris nemal žiadne problémy, aby loptu prebral do svojej moci.

26

Tottenham kombinoval na útočnej polovičke, ale zo strany domácich futbalistov opäť nič zaujímavého neprišlo a k lopte sa dostáva West Ham.

25

Ako som spomínal, domáci si musia dávať na rýchle protiútoky svojho dnešného súpera. Po jednom z nich sa do zakončenia na bránu dostal Javier Hernández, ale jeho pokus bol veľmi nepresný.

24

Presný pas si dokázal spracovať Alli, ale jeho prihrávka pred hosťujúcu bránu skončila len pri obrancoch West Hamu a lopta následne putuje za postrannú čiaru.

23

Napokon sme sledovali ojedinelý útok hosťujúcich futbalistov. Javier Hernández získal na pravej stane loptu a potiahol ju až pred pokutové územie domácich, ale jeho následná prihrávka bola nepresná a loptu tak získavajú domáci.

22

Domáci opäť rozbiehajú svoju kombináciu, hostia sa snažia okamžite vysoko napádať. Prehupli sme sa už za prvú polovičku tohto polčasu, stav je stále 0:0!

21

Son sa dostal k lopte a poslal prihrávku do pokutového územia hostí, ale k lopte sa z domácich nikto nedostal a bude to len odkop od brány, postará sa oň brankár Adrián.

20

Naďalej sledujeme kombináciu domácich futbalistov na útočnej polovičke, diváci na štadióne sa tak momentálne dosť nudia. Chcelo by to už nejakú poriadnu vzpruhu do tohto zápasu.

19

Pozorne však hrá defenzíva hostí a domáci to majú čoraz viac ťažšie sa v útoku presadzovať. Pokračuje tak dobíjanie obranných múrov hostí, ale domáci si zase musia dávať pozor na prípadne brejky svojho súpera.

18

Aj napriek prevahe domácich futbalistov, sme stále nevideli žiadnu zaujímavejšiu situáciu a obaja brankári zatiaľ nijak výrazne nezasahovali. Domáci však stále prejavujú útočnú aktivitu a idú za troma bodmi z toho stretnutia.

17

Hostia však zatiaľ od úvodu zápasu toho veľa neukázali a stále poľahky strácajú lopty. Domáci tak na nič nečakajú a okamžite sa presúvajú na útočnú polovičku, kde sa už snažia niečo nebezpečné vymyslieť.

16

Opäť predviedol veľkú útočnú aktivitu domáci Harry Kane, ale teraz sa ocitol v ofsajde a tak jeho zakončenie neplatí. West Ham tak teraz môže aspoň na chvíľu hru upokojiť.

15

Menší tlak domácich futbalistov pokračuje ďalej, hostia sú nútení brániť sa na svojej polovičke a musia sa tak vyvarovať každej chybe, ktorú by mohli domáci futbalisti potrestať.

14

Peknú kombináciu v pokutovom území hostí teraz predviedol domáci celok, následne sa k lopte dostal Harry Kane, ale váhal so zakončením a napokon loptu napálil iba do dobre postaveného obrancu hostí.

13

Do útoku to teraz ťahali hostia po pravej strane, ale Javier Hernández sa ocitol iba v postavení mimo hru. Lopta tak pripadne domácim futbalistom, ktorí už rozbiehajú svoj postupný útok.

12

Lopta však teraz lieta od jedného tímu k druhému, diváci na štadióne tak zatiaľ čakajú na nejakú zaujímavejšiu situáciu. Zápas sa však ešte len rozbieha, snáď uvidíme aj zaujímavejšie momenty.

11

Opäť však prišla rýchla strata lopty a tak svoju kombináciu rozbieha domáci celok. Momentálne však majú domáci futbalisti problém prejsť cez stred ihriska, hostia vysoko napádajú.

10

Tottenham kombinoval v pokutovom území svojho súpera, ale lopta je už na kopačkách súpera. West Ham tentoraz zvolil postupný prechod do útoku.

9

Domáci futbalisti sa bez problémov tejto situácii ubránili a už vybojovali loptu na svoje kopačky. Uvidíme, čo teraz vymyslí domáci celok, ktorý je stále o čosi viac aktívnejší.

8

Teraz sa však už West Hamu darilo lepšie a Zabaleta bol pri svojej aktivite faulovaní. Hostia získavajú zaujímavý priamy kop, Lloris si už stavia početný obranný múr.

7

West Ham pri prechode do útoku často stráca lopty a tak sa opäť domáci natlačili pred bránu hostí. Napokon však neprišlo žiadne nebezpečné zakončenie a tak sú hostia zatiaľ pokojní.

6

Domáci vstúpili do tohto stretnutia aktívnejšie a mali k dispozícii ďalší rohový kop. Ale aj ten dokázal ich dnešný súper bez problémov ubrániť a tak sa Tottenham sťahuje späť na svoju polovičku.

5

Prvý rohový kop v tomto zápase nič zvláštneho neponúkol, lopta sa dostáva na kopačky futbalistov West Ham United, ktorí sa už snažia preniknúť na útočnú polovičku.

4

Pred bránou hostí sme sledovali veľký závar! Po zrazenom centri z ľavej strany sa do zakončenia dostal Harry Kane, ale jeho akrobatické zakončenie zblokovala obrana hostí na rohový kop.

3

Prvý strelecký pokus si pripisujú aj hostia, postaral sa oň Javier Hernández. Ani jemu však jeho strela nesadla a Lloris tak mohol ostať pokojný. Dopredu tak vyráža Tottenham.

2

West Ham pri prechode do útoku stratil loptu a tak sa dopredu vydal znova domáci celok. Harry Kane sa postaral aj o prvý strelecký pokus, ale bol veľmi nepresný a bránu hostí neohrozil.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Tottenham sa následne dostal aj na útočnú polovičku, ale nič výnimočného to neprinieslo.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas čoskoro odštartuje!
Príjemný štvrtkový večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! Do začiatku dohrávky 22. kola anglickej Premier League medzi mužstvami Tottenham Hotspur a West Ham United už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Mike Dean – Simon Long, Daniel Cook. Favoritom tohto stretnutia sú domáci futbalisti, ale hostia určite len tak lacno svoju kožu nepredajú. Obaja aktéri by v prípade nejakého bodového zisku poskočili v tabuľke vyššie a tak majú určite o motiváciu postarané. Wembley Stadium je tak tak už na stretnutie pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Moussa Sissoko, Dier – Eriksen, Alli, Son – Kane

Náhradníci: Vorm – Trippier, Lamela, Wanyama, Winks, M. Dembélé, F. Llorente

West Ham United: Adrián – Reid, Ogbonna, Rice – Zabaleta, Kouyaté, Noble (C), Obiang, Masuaku – Lanzini – J. Hernández

Náhradníci: Hart – Quina, Hakšabanović, Makasi, A. Ayew, Toni Martínez, Carroll

Rozhodca: Mike Dean – Simon Long, Daniel Cook
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Tottenham Hotspur a West Ham United. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00!

Anglická Premier League má dnes na pláne len jeden zápas, budeme totižto svedkami dohrávky 22. kola. Na Wembley Stadium v Londýne uvidíme súboj mužstiev z opačných častí tabuľky.

Tottenham Hotspur:
Domáci futbalisti majú po 21 zápasoch na svojom konte rovných 40 bodov a nachádzajú sa tak na 5. mieste. Posledná forma domáceho celku je veľmi impozantná, z piatych zápasoch až 4 krát vyhrali a iba raz prehrali. V poslednom kole sa Tottenham predstavil na pôde poslednej Swansea a dokázal zvíťaziť po výsledku 2:0. Momentálne domáci na štvrté miesto, kde sa nachádza Liverpool strácajú len dva body a tak v prípade dnešného víťazstva sa tam aj posunú.

West Ham United:
Hostia nezačali sezónu dobre a dlho už okupujú spodnú časť tabuľky. Momentálne majú na svojom konte 21 bodov a tak sa nachádzajú na 16. mieste. Pred svojimi prenasledovateľmi majú hostia náskok len jeden bod, ale zase na 11. miesto strácajú len tri body, takže v prípade víťazstva by tak mohli výrazne v tabuľke poskočiť. Posledná forma kladivárov je celkom dobrá, z posledných 5 zápasov dokázali dva vyhrať, dva remizovať a jeden prehrať. V poslednom zápase West Ham doma porazil West Brom pomerom 2:1.

Favorit:
Tabuľkové postavenie do tejto úlohy stavia domáci celok. Obom mužstvám sa však v poslednej dobe darí a pôjde o dôležité body, ktoré môžu oba celky posunúť vyššie. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

Zápas vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Tottenham Hotspur – West Ham United

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 84. Son – 70. Obiang

Karty:   87. Carroll (WHU), 89. Noble (WHU)

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies (82. F. Llorente) – Moussa Sissoko (74. Lamela), Dier (74. Wanyama) – Eriksen, Alli, Son – Kane.
Náhradníci: Vorm – Trippier, Lamela, Wanyama, Winks, M. Dembélé, F. Llorente.

West Ham United: Adrián – Reid, Ogbonna, Rice – Zabaleta, Kouyaté, Noble (C), Obiang, Masuaku – Lanzini (85. Carroll) – J. Hernández (65. A. Ayew).
Náhradníci: Hart – Quina, Hakšabanović, Makasi, A. Ayew, Toni Martínez, Carroll.

Rozhodca: Mike Dean – Simon Long, Daniel Cook