Menu

Futbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – West Ham United

1:1

koniec (0:0)

04.01.2018, 21:00 • Wembley Stadium, London • 21. kolo • Miroslav Revaj

Tipsport: 1.28 6.13 12.0

V druhom polčase sme už boli svedkami aj gólov, keď najprv išli hostia do vedenia zásluhou Obianga, ale tlak domácich napokon korunoval Son a tak sa zápas končí remízou 1:1, s ktorou sú hostia určite spokojnejší.

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:54:03)

90+5

Koniec zápasu.

90+4

V pokutovom území hostí sa ešte dostali do zakončenia Son, Eriksen aj Kane do zakončenia, ale všetky lopty skončili len na pozorných obrancoch. Následne West Ham vyviezol loptu do bezpečia.

90+3

Už to vyzerá, že o osude zápasu je rozhodnuté a oba celky získajú po jednom bode. Hostia síce vyhrávali, ale vzhľadom na priebeh zápasu môžu byť s bodom spokojní.

90+1

Do hlavičkového zakončenia sa dostal Harry Kane, ale jeho pokusu chýbala patričná razancia. Hostia sa následne nikam neponáhľajú.

90

Hlavný rozhodca napokon ešte pridáva 4 minúty!

89

Žltú kartu dostáva Mark Noble (West Ham United).

89

Určite sme aj zvedaví, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu Mike Dean. Riadna hracia tohto zápasu sa už totižto čo chvíľa naplní.

87

Žltú kartu dostáva Andy Carroll (West Ham United).

87

Obe defenzívy však teraz pracujú úspešne, smeruje to tak k deľbe bodov. Uvidíme, čo prinesú zvyšné minúty tohto stretnutia.

86

Máme tak ešte zrejme zaručený zaujímavý záver tohto zápasu. Oba tímy sa ešte snažia hrať útočne a strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Škoda len, že tento zápas dostal takýto náboj až na svojom konci.

85

Striedanie v tíme West Ham United: z ihriska odchádza Manuel Lanzini, prichádza Andy Carroll.

84

84. Son (TOT) - 1:1

84

Tottenham dal gól!
Tak predsa len sa dočkali aj futbalisti Tottenhamu a stav zápasu je tesne pred koncom vyrovnaný! Domáci zahrávali rohový kop, ktorý síce hostia upratali do bezpečia, ale Tottenham ešte ostal na útočnej polovičke. K odrazenej lopte sa dostal SON a ten napodobnil podobnou strelou Obianga, jeho strela však padla do pravého rohu hosťujúcej brány – 1:1!

83

Domáci zahrávali rohový kop, hostia však všetky pokusy domácich futbalistov úspešne upratali do bezpečia. Tottenham však ešte ostáva na útočnej polovičke.

82

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Ben Davies, prichádza Fernando Llorente.

81

Aj keď je Tottenham po celý zápas aktívnejší, nedal si pozor na jednu situáciu a ihneď z toho bol gól súpera. Futbal sa hrá na góly, ten zatiaľ strelili len hostia a tak sú bližšie k trom bodom.

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva približne 10 minút, čoraz viac už môžme očakávať nátlak domácich a pootvorené zadné vrátka pre hostí. Stať sa ešte môže čokoľvek.

78

V pokutovom území sa opäť do zakončenia dostal Kane, ale prízemný pokus nebol pre brankára Adriána žiadnym problémom. Stále tak platí stav 0:1!

Tottenham Hotspur – West Ham United

1:1

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 84. Son – 70. Obiang

Karty:   87. Carroll (WHU), 89. Noble (WHU)

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies (82. F. Llorente) – Moussa Sissoko (74. Lamela), Dier (74. Wanyama) – Eriksen, Alli, Son – Kane.
Náhradníci: Vorm – Trippier, Lamela, Wanyama, Winks, M. Dembélé, F. Llorente.

West Ham United: Adrián – Reid, Ogbonna, Rice – Zabaleta, Kouyaté, Noble (C), Obiang, Masuaku – Lanzini (85. Carroll) – J. Hernández (65. A. Ayew).
Náhradníci: Hart – Quina, Hakšabanović, Makasi, A. Ayew, Toni Martínez, Carroll.

Rozhodca: Mike Dean – Simon Long, Daniel Cook