Menu

Futbal

Francúzsky pohár

FC Sochaux – Amiens SC

6:0

koniec (3:0)

07.01.2018, 17:30 • Stade Auguste-Bonal, Montbéliard • 1/32 finále • Tomáš Reiner cz

Tipsport: 2.29 3.17 3.21

Francouzský pohár přináší velice náročné a mnohdy vyrovnané zápasy, to ovšem neplatilo dnes na stadionu Stade Auguste-Bonal, kde domácí Sochaux smetlo prvoligové Amiens šesti góly. Mužem zápasu se stal podle nás Thomas Robinet, který se podepsal pod tři ze šesti gólů a jeden sám vstřelil. Konečný výsledek jednoznačného zápasu. Sochaux 6 Amiens 0. (19:24:45)

90

Konec zápasu.

89

89. Sofiane DAHAM - 6:0

89

Sochaux vstřelilo branku!
SOFIANE DAHAM minutu před koncem obešel střídající Talala a upravil skóre na konečných 6:0!

87

Moussa Sao připravil krásným pasem obrovskou šanci pro Floriana Martina, domácí fotbalista Sochaux ale bránu ze šesti metrů trestuhodně minul!

82

82. Florin BERENGUER - 5:0

82

Sochaux vstřelilo branku!
FLORIN BERENGUER si naběhl na krásnou kolmou přihrávku od Thomase Robineta a poté nedal Bouetovi žádnou šanci! Sochaux vede krátce před koncem 5:0!

80

Florent Ogier fauloval Gopeho-Fenepeje v blízkosti rohového praporku a Amiens mělo k dispozici standardní situaci, Zigi Lawrence byl ale pozorný a nadále drží čisté konto.

77

Střídání v týmu FC Sochaux: ze hřiště odchází Jean Ruiz, přichází Mart Ristl.

74

Les Sochalies pokračují i přes čtyřbrankové vedení v ofenzním pojetí hry a střídající Florian Martin nyní málem připravil gól pro Thomase Robineta. Jeho pas byl ale o chlup nepřesný.

71

Střídání v týmu FC Sochaux: ze hřiště odchází Aldo Kalulu, přichází Moussa Sao.

70

Julien Ielsch si zřejmě neuvědomil, že už má žlutou kartu, a ostře vlétl do souboje se Sofianem Dahamem. Hostující obránce byl málem vyloučen.

68

Aldo Kalulu šel do souboje s jedním z hráčů Amiens příliš důrazně a stal se prvním hráčem Sochaux, který viděl žlutou kartu.

66

Sochaux hraje fantastický zápas. Zigi Lawrence v pohodě sbírá centry ze stran, zatímco jeho spoluhráči se vpředu prosazují.

61

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Guessouma Fofana, přichází Sékou Baradji.

61

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Charly Charrier, přichází Madih Talal.

60

60. Thomas ROBINET - 4:0

60

Sochaux vstřelilo branku!
THOMAS ROBINET se podepsal pod úvodní dva góly Sochaux a nyní sám vstřelil jeho čtvrtý gól! Skvělou přihrávkou se prezentoval Florin Berenguer, který ho našel hluboko uvnitř útočné poloviny.

57

Konečně náznak šance na straně Amiens. Korigovat skóre se pokoušel v blízkosti šestnáctky Charrier, míč z jeho kopačky ale zamířil o pořádný kus vedle brány.

FC Sochaux – Amiens SC

6:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 24. Ruiz, 30. Meïté, 36. Kalulu, 60. Robinet, 82. Berenguer, 89. Daham

Karty:   68. Kalulu (SOC) – 45. Avelar (AMI), 49. Ielsch (AMI)

FC Sochaux: Lawrence – Daham, Fuchs, Ogier, Pendant – Berenguer, Tardier (C), Ruiz (77. Ristl), Kalulu (71. Sao) – Robinet, Meïté (55. Martin).
Náhradníci: Prevot – Bergdich, Kapp, Lasme, Martin, Ristl, Sao.

Amiens SC: Bouet – Cissokho, Dibassy (43. El Hajjam), Avelar, Ielsch – Fofana (61. Baradji), Bodmer – Bourgaud, Charrier (61. Talal), Gope-Fenepej – Koïta.
Náhradníci: Talal, Baradji, El Hajjam, Gakpe, Gurtner, Konate, Labeau.