Menu

Futbal

FA Cup

Brighton & Hove Albion – Crystal Palace FC

2:1

koniec (1:0)

08.01.2018, 20:45 • Amex Stadium (Brighton) • 1/32 finále • Štěpán Hladký cz

Tipsport: 3.0 2.99 2.51

Děkuji vám za sledování přenosu a přeji hezký zbytek večera. (22:45:17)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:15.
Brighton nakonec zvládl utkání třetího kola FA Cupu a po nervy drásajícím utkání postupuje dále! O vítěznou branku se postaral až v 88. minutě Glenn Murray, který přišel na trávník pár minut před vstřelením branky. Hlavní kouč Brightonu si musí mnout ruce, neboť tenhle tah se mu povedl na výbornou. Ve čtvrtém kole FA Cupu narazí Brighton na Middlesbrough.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Hosté už mají na vyrovnání pouze pár desítek sekund, ale stále nemají míč na kopačkách. Tohle už domácí hráči musí dotáhnout do vítězného konce.

90+1

Crystal Palace má velké problémy se usadit s míčem na polovině soupeře. Domácí nyní hrají velice chytře a sbírají drahocenné sekundy kde se jen dá.

90

Hostům nyní ubíhá čas velice rychle. Na vyrovnání zápasu mají Eagles ještě tři minuty!

89

Žlutou kartu dostává Jairo Riedewald (Crystal Palace FC).

88

88. Glenn MURRAY - 2:1

88

Brighton právě vstřelil branku!
Povedený signál domácího celku a Brighton je opět ve vedení! Trenér si musí mnout ruce, neboť tohle střídaní se náramně povedlo. GLENN MURRAY dává rozdílovou branku ve třetím kole FA Cupu. Domácí fotbalista se dobře natlačil na zadní tyč, kde pohodlně uklidil do brány centrovaný míč.

87

Riedewald zastavil pronikajícího Marcha pouze za cenu faulu. Domácí budou zahrávat standardní situaci z pětatřiceti metrů.

86

Centr Marcha nenadělala v pokutovém území Crystal Palace žádnou paseku, neboť balón doplachtil rovnou do rukavic gólmana Hennesseyho.

85

Fosu-Mensah zůstává po jednom ze soubojů na polovině hřiště ležet na trávníku. Nemělo by to být ale nic vážného a hostující obránce by měl být schopen pokračovat v zápase.

84

Po dlouhé době domácí uklidňují situaci a v poklidu si přihrávají na vlastní polovině. Uvidíme, čeho se dočkáme v posledních minutách zápasu.

82

Jde hodně vidět, že ani jeden z týmů nechce jít do případného druhého utkání. Defenzívy obou celků jsou nyní úplně otevřeny.

81

March si teď pomohl v souboji proti McArthurovi drobným faulem a bude se tak kopat proti bráně domácího týmu.

80

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Tomer Hemed, přichází Glenn Murray.

79

Oba celky se momentálně úplně vykašlaly na obrany a zapojují skoro všechny své hráče v útoku. Sledujeme dynamický fotbal, který se musí divákům líbit.

Brighton & Hove Albion – Crystal Palace FC

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 25. Stephens, 88. Murray – 69. Sako

Karty:   89. Riedewald (CRP)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:15.

Brighton & Hove Albion: Krul – Schelotto, Hünemeier, Goldson, Bong – March, Stephens (61. Pröpper), Kayal, Izquierdo – Brown (6. Baldock), Hemed (80. Murray)
Náhradníci: Mäenpää – Dunk, Rosenior, Skalák, Pröpper, Baldock, Murray.

Crystal Palace FC: Hennessey – Fosu-Mensah, Kelly, Delaney, Schlupp (12. Souaré) – McArthur, Riedewald – Townsend (46. Kaikai), Cabaye (C), van Aanholt – Sako
Náhradníci: Speroni – Milivojević, Tomkins, Lee Chung-Yong, Souaré, Kaikai, Wan-Bissaka.

Rozhodca: Andre Marriner – Scott Ledger, Richard West – Graham Scott