Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Villarreal CF – Levante UD

2:1

koniec (1:0)

20.01.2018, 18:30 • 20. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Villarreal celkom zaslúžene doviedol toto stretnutie do víťazného konca. V prvom polčase sa z penalty presadil Manu Trigueros, na 2:0 zvyšok Denis Čeryšev, ktorý sa však pri zakončení zranil a gól si neužil. Levante v nadstavenom čase už len znížilo, z pokutového kopu sa trafil Roger Martí. (20:21:24)

90+4

Koniec zápasu.

90+4

90+4. Roger Martí (LVN) - 2:1

90+4

Levante dalo gól!
ROGER MARTÍ z pokutového kopu už len pokazil čisté konto brankárovi súpera Asenjovi. Okamžite po strele hlavný arbiter zapískal koniec.

90+3

Tak nakoniec predsa ešte jedno vzrušenie. Boatenga v hlavičkovom súboji postrčil na zem Bonera, Levante získalo pokutový kop!

90+3

Zápas sa dostal do svojej poslednej minúte, ktorá sa už iba dohrávala. Levante sa pokúsilo o jednu prihrávku do šestnástky súpera, pri lopte bol prvý Asenjo.

90+2

Jaume Costa prihrával do malého vápna, kde sa nachádzali dvaja hráči Villarrealu. Včas pred nimi odkopol stopér Postigo.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Manu Trigueros sa stal hrdinom momente, pretože po prudkej hlavičke jedného z hráčov Levante po rohovom kope lopta smerovala do siete, ale autor zatiaľ víťazného gólu ju v poslednej chvíli odkopol preč.

89

Enes Unal sa v hlavičkovom súboji s Lermom neocitol úplne v najlepšej pozícii, pretože jeho pád na trávnik musel bolieť. Je ale v poriadku.

88

Center z priameho kopu letel nebezpečne do malého vápna Villarrealu, žiadny z hráčov na hracej ploche sa ale lopty nedotkol, takže sa bude odkopávať od brány Asenja.

87

Žltú kartu dostáva Álvaro González (Villarreal CF).

86

Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Pablo Fornals, prichádza Ramiro Guerra.

85

Villarreal bude poslednýkrát striedať a zdá sa, že príde defenzívny hráč, pretože Levante ešte cíti šancu na prekvapenie.

84

Ivi vyslal poriadne nepríjemný projektil k žrdi zvnútra veľkého vápno. Asenjo loptu skrotil až na dvakrát.

83

Jaume Costa sa na krídle predral až k centru, ktorým chcel v malom vápne súpera osloviť útočníka Unala. Našiel len rukavice Oiera.

81

Striedajúci Ivi dostal loptu do šestnástky súper, kde dvakrát naznačil, že bude strieľať, ale v oboch prípadoch si to rozmyslel.

80

Zápas sa už ako keby len dohrával, aj keď Levante určite veľmi dobre vie, že jeden gól v sieti Asenja môže všetko zmeniť. Avšak, z optického pohľadu to tak naozaj vyzerá.

78

Villarreal získal rohový kop, ktorý jeho hráči rozohrali na krátko a následne poslali pas na hranicu malého vápna. Álvaro González si pomohol faulom.

Villarreal CF – Levante UD

2:1

koniec (1:0)

Späť na online

Góly: 26. Trigueros (pen.), 50. Čeryšev – 90+4. Martí (pen.)

Karty:   39. J. Costa (VLR), 87. Álvaro González (VLR) – 32. Lukić (LVN), 65. Postigo (LVN)

Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Bonera, Álvaro González, J. Costa – Castillejo (75. R. Martínez), Hernández, Trigueros – Fornals (86. Guerra) – Ünal, Čeryšev (66. Raba).
Náhradníci: Barbosa – Guerra, Marín, R. Martínez, Raba, V. Ruiz, Antonio Rukavina.

Levante UD: Olazábal – Coke, Suárez Pier, Postigo, Luna – Lerma – Jason (64. Martí), Lukić (53. López), Doukouré (76. Campaña), Morales – E. Boateng.
Náhradníci: E. Bardi, Campaña, Pedro López, Chema, López, Martí.