Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Deportivo Alavés – CD Leganés

2:2

koniec (0:0)

21.01.2018, 12:00 • 20. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove)

Prvý polčas bol síce o ničom, ale v tom druhom sa diali veci! Už v jeho prvej minúte po skvelej práci Guidettiho skóroval Munir El Haddadi, o šesť minút to bolo 2:0, keďže znova po práci Švéda doklepával Pedraza. Útočník Alavésu Guidetti mal prsty aj v inkasovanom góle, keď mu bola odpískaná ruka a nariadená penalta. Tú premenil Gabriel a po červenej karte Elyho vyrovnal Zaldúa. (13:53:22)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Žltú kartu dostáva Nordin Amrabat (CD Leganés).

90+2

Nadstavené boli tri minúty. Na začiatku druhej priletel do šestnástky domáceho celku zaujímavý center, Pacheco si poradil.

90+1

Deportivo Alavés sa v závere tlačí dopredu, pretože takto o tri body prísť určite nechce, no naráža na pozornú defenzívu súpera.

90

90. Joseba Zaldúa (LGS) - 2:2

90

Tím Leganés práve strelil gól!
Presilovka je využitá veľmi rýchlo, nakoľko Alexis nechcel pustiť dlhý center z priameho kopu za seba, keďže tam cítil súpera, avšak loptu len pristavil na hranicu malého vápna, čo obranca JOSEBA ZALDÚA svoím prvým gólom v La Lige v živote rýchlo využil. Obrovská radosť na strane hostí!

90

Žltú kartu dostáva Tomás Pina (Deportivo Alavés).

89

Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Munir, prichádza Guillermo Maripán.

88

S CD Leganés to po dvoch góloch v jeho sieti nevyzeralo vôbec dobre, ale keďže Gabriel premenil darovanú penaltu a Ely bol vylúčený, tak v závere ešte šanca pre madridský tím žije.

87

87. Rodrigo Ely (DAL)

87

Rodrigo Ely sa niekoľko metrov pred šestnástkou súpera znova previnil rovnakým faulom, za aký videl prvú žltú kartu a síce, trafil rukou do tváre Beauvueho. Po dvoch identických zákrokoch preto brazílsky obranca putuje predčasne do spŕch.

86

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Dimitris Siovas, prichádza Miguel Ángel Guerrero.

85

Beauvue síce získal roh, ale po rozohrávke na krátko sa pred bránou Pacheca nezrodilo nič zaujímavé.

84

Munir poslal z priameho kopu nízky center, defenzíva Leganés loptu rýchlo dostala preč, avšak do kontry to neviedlo.

83

Rubén Sobrino po zákroku Siovasa padá na útočnej polovici, Alavés sa tak na nejaký čas zdrží pred bránou súpera.

82

Zaldúa síce neprešiel okolo Pedrazu, získal aspoň rohový kop. Ešte pred jeho zahratím však prišiel útočný faul, a tak sa zakončenie nekonalo.

81

Dvomi fantastickými kľučkami sa od postrannej čiary až do veľkého vápna súpera dostal Munir El Haddadi, ktorý sa nakoniec pošmykol a o loptu prišiel.

80

Veľmi dobrý center sprava od Martína si našiel medzi dvomi obrancami súpera Rubén Sobrina, tečovaná hlavička len tesne minula bránu.

Deportivo Alavés – CD Leganés

2:2

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 46. Munir, 52. Pedraza – 75. Gabriel (pen.), 90. Zaldúa

Karty:   57. Ely (DAL), 90. Pina (DAL) – 22. Eraso (LGS), 61. R. Pérez (LGS), 90+3. N. Amrabat (LGS)   87. Ely (DAL)

Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Martín, Ely, Laguardia, Alexis – I. Gómez, Pina, D. Torres, Pedraza – Guidetti (78. Sobrino), Munir (89. Maripán).
Náhradníci: Sivera – Maripán, Sobrino, Diéguez, Wakaso, Medrán, Demirović.

CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Mantovani (C), Siovas (86. Guerrero), Carnero García – R. Pérez – El Zhar, Gabriel, Eraso (62. N. Amrabat), Omar (66. Brašanac) – Beauvue.
Náhradníci: Champagne – Tito, Bustinza, Guerrero, Brašanac, Rico, N. Amrabat.