Menu

Futbal

Španielsky pohár

Real Madrid – CD Leganés

1:2

koniec (0:1)

24.01.2018, 21:30 • Štvrťfinále • Matej Kubove (@Matej Kubove)

: 1.4 6.8 13.5

CD Leganés sa nie len, že stáva semifinalistom Copa del Rey, ale šokoval Santiago Bernánbeu, kde zvíťazil 2:1. V prvom polčase sa výstavne trafil Eraso, na čo krátko po zmene strán ešte Karim Benzema dokázal reagovať, ale aj napriek veľkej snahe domácich "Biely balet" len potvrdil svoje trápenie a po hlavičke Gabriela sa môže tešiť madridský outsider. Z tohto prekvapivo skončeného zápasu je to všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:26:16)

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Lucas Vazquéz na krídle nezachytil loptu od Modriča, je po nádejách Realu Madrid.

90+3

Theo Hernández si to stredom nasmeroval pred šestnástku súpera, o loptu prišiel a dopredu ide Leganés. Ani jeho hráči neuspeli, asi posledná šanca pre Real.

90+2

Dani Carvajal poslal dobrý pas do malého vápna, Sergio Ramos sa k hlavičke cez dvoch obrancov súpera nedostal. Ďalšia lopta našla len pripraveného Champagneho.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty. Dokáže Real Madrid streliť gól, alebo ho čaká trpký koniec v Copa del Rey?

90

Center pred bránu hostí lietajú z jednej aj druhej strany, ale defenzívny val v zelených dresoch lopty do zakončení nepúšťa. Leganés bráni ako o dušu.

89

Ďalší prudký pas sprava odvrátil spred vlastnej brány na rohový kop Mantovani. Nízky center bol z prednej tyče odvrátený.

88

Mateo Kovačič poslal pekný pas na hranicu malého vápna Leganés, Karim Benzema však na loptu nezareagoval a tá prešla vedľa brány za čiaru.

87

Theo Hernández na malom vápne súpera našiel iba zelené dresy, hostia prešli rýchlo dopredu a Naranjo skúsil z diaľky nachytať Casillu, ktorý bol vyššie z brány, no minul.

86

Sergio Ramos už zmenil pozíciu a na každý center číha v šestnástke, no nie je sa čomu čudovať. Tentokrát ho ale vo vzduchu predskočil Champagne.

85

85. Sergio Ramos (REA)

85

Sergio Ramos sa zavesil na hranici bieleho bodu do vzduchu a perfektne nasmeroval loptu z krídla hlavou pod brvno, ale ešte lepším zákrokom sa blysol Champagne.

84

Theo Hernández si narazil loptu s Lucasom Vazquézom a vnikol do šestnástky, tam ho dobre prečítal Tito.

83

Luka Modrič strieľal z hranice veľkého vápna nepresne, respektíve lopta by na bránu možno prešla, keby bola prudšia a nenašla iba hráčov súpera.

82

Karim Benzema si našiel priestor v šestnástke, kde dostal prihrávku správa a úplne voľný strieľal k bližšej žrdi, no Champagne predviedol dôležitý zákrok. Vzápätí sa k hlavičke z malého vápna dostal Borja Mayoral, namieril tesne vedľa. Dve veľké šance Realu Madrid ostali nevyužité.

81

Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Nabil El Zhar, prichádza José Naranjo.

80

Žltú kartu dostáva Sergio Ramos (Real Madrid CF).

Real Madrid – CD Leganés

1:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 47. Benzema – 32. Eraso, 55. Gabriel

Karty:   80. Ramos (REA) – 28. Tito (LGS)

Real Madrid: Casilla – Hakimi (68. Carvajal), Nacho Fernández, Ramos, Hernández – Kovačić, M. Llorente (68. Modrić), Isco (77. Mayoral) – L. Vázquez, Benzema, Asensio.
Náhradníci: Navas – Carvajal, Varane, Modrić, Casemiro, Mayoral, Tejero.

CD Leganés: Champagne – Tito, Bustinza, Siovas (58. Mantovani), Rico – Brašanac, Gabriel – El Zhar (81. Naranjo), Eraso, N. Amrabat (70. Carnero García) – Beauvue.
Náhradníci: Cuéllar – Mantovani, Guerrero, Naranjo, Carnero García, Zaldúa, Sierra.

Prvý zápas: Leganés - Real Madrid 0:1