Menu

Futbal

Liga majstrov

Liverpool FC – Manchester City

3:0

koniec (3:0)

04.04.2018, 20:45 • Anfield Road, Liverpool • Štvrťfinále • Viktor Kalinács

Tipsport: 3.05 3.64 2.37

31

Liverpool dal gól! Klobúk dole pred perfektným futbalom z kuchyne Liverpoolu. Kto iný ako Mohamed Salah poslal presný jemný center za obranu City. Vincent Kompany si nepostrážil svojho protivníka, ktorým bol SADIO MANÉ. Senegalský krídelník sa zavesil do vzduchu a cez skúseného stopéra City dokázal hlavičkovať presne do brány! Ederson sa len chytá za hlavu.

20

Liverpool dal gól! ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN rozjasal fanúšikov na Anfielde osem minút po trefe Salaha! Prudká prihrávka zo stredu poľa, rýchly záložník dlho neváhal a zo vzdialenosti približne dvadsiatich piatich metrov vypálil spoza Kompanyho. Prudká strela zamierila k tyči, Ederson sa z rýchleho sledu momentov nestihol dať dokopy a už musel ťahať loptu zo siete!

12

Liverpool dal gól! Hostia maximálne pohoreli pri spätnom prechode do obrany! Blesková kontra Liverpoolu, James Milner vyslal dopredu Salaha. Egypťan našiel ešte lepšie postaveného Firmina, ktorého strela nezostala v rukaviciach Edersona. Lopta sa odrazila späť do hry, Otamendi zaváhal pri odkope, rovnako tak aj Walker. Aj preto sa guľatý nezmysel po dôraze Firmina dostal späť k najlepšiemu strelcovi Liverpoolu a MOHAMED SALAH razantnou koncovkou prestreľuje všetko, čo mu stálo v ceste.

Liverpool FC – Manchester City

3:0

koniec (3:0)

Späť na online

Góly: 12. M. Salah, 20. Oxlade-Chamberlain, 31. Mané

Karty:   86. Henderson (LIV) – 45+3. Otamendi (MAC), 76. Jesus (MAC), 80. De Bruyne (MAC), 90+2. Sterling (MAC)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 2:6. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain (85. A. Moreno) – M. Salah (53. Wijnaldum), Firmino (71. Solanke), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Clyne, Wijnaldum, A. Moreno, Ings, Solanke, Masterson.

Manchester City: Ederson – Walker, Otamendi, Kompany, Laporte – Gündoğan (57. Sterling), Fernandinho, D. Silva – De Bruyne, Jesus, Sané.
Náhradníci: Bravo – Danilo, Stones, Sterling, Delph, B. Silva, Zinčenko.

Rozhodca: Brych – Borsch, Lupp

Odveta: Manchester City - Liverpool 1:2