Menu

Futbal

Španielska LaLiga

Levante UD – FC Sevilla

2:1

koniec (1:1)

27.04.2018, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • 35. kolo • Miroslav Revaj

V druhom polčase sa obraz hry nemenil, ale domáci vyšla pasáž v 74. minúte a Morles pridal druhý gól domácich, takže Levante zvíťazilo v tomto stretnutí 2:1 a pripisuje si tak veľmi dôležité 3 body do tabuľky.

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:53:54)

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Hostia zakladajú zrejme posledný útok v tomto zápase zo svojej polovice. Domáca defenzíva je pozorná a súpera do žiadnej šance nepúšťa. Zdá sa tak byť o osude tohto zápasu rozhodnuté.

90+1

Levante drží hru ďaleko od svojej brány a tak sa domáci približujú k trom bodom, ktoré im výrazne pomôžu v boji o záchranu.

90

Napokon sa ešte nadstavujú tri minúty!

89

Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme teda, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca tohto zápasu González.

88

Strelou z diaľky to teraz vyskúšal Escudero, lopta putovala len do rukavíc domáceho brankára. Levante sa teraz snaží držať hru čo najďalej od svojej brány.

87

Žltú kartu dostáva Pablo Sarabia (FC Sevilla).

87

Hra sa znova prelieva z jednej strany na druhú, čo určite viacej vyhovuje domácim futbalistom, ktorí si stále držia náskok 2:1. Navyše, záver druhého polčasu sa už blíži, Sevilla tak už veľa času k dispozícii nemá.

86

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Saša Lukić, prichádza Chema.

85

Spoza pokutového územia domácich sa k strele dostal Geis, ale nemieril presne a loptu putovala vysoko nad bránu domáceho tímu. Levante sa teraz pochopiteľne nikam neponáhľa.

84

Levante navyše zakladá aj rýchle protiútoky a tak sa hostia ešte musia aj vracať späť na svoje územie. Domáci sa snažia o ďalšiu kombináciu na súperovej polovici.

83

Zakrátko sa však hostia znova dostávajú do útoku. Veľa času im však už neostáva a domáca defenzíva je v týchto chvíľach stále veľmi pozorná. Uvidíme, čo všetko nás teda ešte čaká.

82

Sledovali sme útočný výpad hosťujúceho celku, po ktorom sa do zakončenia dostal Escudero, ale jeho pokus nebol nebezpečný a putoval len do rukavíc brankára Olazábala.

81

Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza José Luis Morales, prichádza Pedro López.

80

Do konca riadneho hracieho času ostáva už len 10 minút. Levante stále vyhráva o jeden gól a je tak na najlepšej ceste za ziskom troch bodov, ktoré by domácim veľmi pomohli k záchrane.

78

Dopredu sa však dostávajú aj domáci futbalisti, takže hostia sa ešte musia aj brániť. Levante momentálne kombinuje na útočnej polovici a snaží sa tak naťahovať čas.

77

Žltú kartu dostáva Antonio Luna (Levante UD).

76

Pri lopte sú však častejšie domáci futbalisti, ktorí sa rozhodne nemajú kam ponáhľať. Hostia budú musieť čoskoro začať aj viacej riskovať.

Levante UD – FC Sevilla

2:1

koniec (1:1)

Späť na online

Góly: 11. Martí, 74. Morales – 16. Fernández Luna

Karty:   77. Luna (LVN) – 87. Sarabia (SEV)

Levante UD: Olazábal – Coke, Postigo, Suárez Pier, Luna – E. Bardi, Lukić (86. Chema), Campaña, Morales (C) (81. Pedro López) – Martí (62. Jason), E. Boateng.
Náhradníci: Koke – Pedro López, Chema, Jason, López, Pazzini, Sadiku.

FC Sevilla: Soria – Navas, Mercado, Lenglet, Escudero (C) – Geis, Banega – Nolito (59. Sandro Ramírez), F. Vázquez (73. Layún), Sarabia – Fernández Luna (71. Muriel).
Náhradníci: S. Rico – Pareja, Layún, Pizarro, Ben Yedder, Sandro Ramírez, Muriel.

Rozhodca: González – Becerril, Rubio