Menu

Futbal

Majstrovstvá sveta

Uruguaj – Francúzsko

0:2

koniec (0:1)

06.07.2018, 16:00 • Štadión Nižný Novgorod (Nižný Novgorod) • Štvrťfinále • Michal Bakoš (@bako_baks)

Tipsport: 4.35 3.23 2.06

Nateraz je to z našej strany všetko, ale nezabúdajte, že veľký štvrťfinálový šláger medzi Brazíliou a Belgickom štartuje už o 20:00. Zatiaľ ďakujeme za pozornosť. (17:55:53)
Meno prvého semifinalistu 21. majstrovstiev sveta vo futbale je známe. Francúzi v boji o finále vyzvú úspešnejšieho z dvojice Brazília-Belgicko. O postupe Les Blues rozhodli gólmi Varane a Griezmann, ktorému k presnému zásahu výrazne pomohla hrubá chyba Fernanda Musleru.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Hugo Lloris zrejme uzavrel zápas úspešným pokrytím uruguajského centra z pravej strany a už sa môže aj spoločne so svojimi spoluhráčmi tešiť na semifinálové zápolenie proti úspešnejšiemu z dvojice Brazília-Belgicko.

90+4

Nepresný center zmaril ofenzívne snaženie Uruguajcov. Na ich tvárach je badať veľké sklamanie a smútok.

90+3

Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Nabil Fékir.

90+2

Cristian Rodríguez chcel potiahnuť loptu na útočnú polovicu. Proti presile Francúzov sa však nepresadil.

90+1

Tento zápase sa bude hrať ešte päť minút. V prvej z nich sa Uruguajci k ničomu zaujímavému na útočnej polovici nedostali a po ruke Torreiru budú pri lopte ich oponenti.

90

Plynie posledná minúta riadneho hracieho času štvrťfinále medzi Uruguajom a Francúzskom. Čakáme na údaj o nadstavenom čase, zatiaľ čo Uruguajci ešte predvádzajú zúfalý záverečný nápor.

89

Jeho rozohrávky sa ujal Antoine Griezmann, ktorého strela preletela ponad Muslerovo brvno.

88

Po striedaní, ktorého aktérmi boli dvaja francúzski mladíci, Uruguajci faulovali Paula Pogbu. Nasledovať bude priamy voľný kop.

88

Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Kylian Mbappé, prichádza Ousmane Dembèlé.

87

Luis Suárez poslal prihrávku dopredu Cristianovi Rodríguezovi, ktorý však proti Raphaelovi Varanovi nemal šancu. Stopér Francúzska skúsene odblokoval súpera a nechal loptu prejsť mimo hraciu plochu.

85

Hugo Lloris si elegantným spôsobom poradil s napádajúcim Luisom Suárezom. Na jeho kúzelný moment Uruguajci zatiaľ márne čakajú.

84

Striedajúci Urretaviscaya chcel využiť svoju rýchlosť na prekonanie Lucasa Hernándeza, spadol na zem, no o faul nešlo a tak to vyhodnotil aj hlavný arbiter duelu.

83

31-ročný Giroud neuspel na hrote francúzskeho útoku a loptu pre svoj tím nevybojoval.

82

Olivier Giroud sa dral dopredu popri postrannej čiare na ľavej strane. Urretaviscaya ho však ďaleko nepustil a francúzsky útočník si navyše pomohol faulom.

80

Prvé striedanie Francúzov. Corentin Tolisso sa z ihriska vôbec neponáhľal a pri odchode k priestoru určenému na striedanie stihol pozdraviť viacerých spoluhráčov. Novým mužom na trávniku je Steven N'Zonzi.

Uruguaj – Francúzsko

0:2

koniec (0:1)

Späť na online

Góly: 40. Varane, 61. Griezmann

Karty:   38. Bentancur (URU), 69. C. Rodríguez (URU) – 33. Hernández (FRA), 69. Mbappé (FRA)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 16:15.

Uruguaj: Muslera – Cáceres, J. Giménez, Godín (C), Laxalt – Nández (73. Urretaviscaya), Torreira, Vecino, Bentancur (59. C. Rodríguez) – L. Suárez, Stuani (59. Gómez).
Náhradníci: Campaña, Silva – Varela, C. Sánchez, C. Rodríguez, De Arrascaeta, G. Silva, Maxi Pereira, Gómez, Coates, Urretaviscaya.

Francúzsko: Lloris (C) – Pavard, Varane, Umtiti, Hernández – P. Pogba, Kanté – Mbappé (88. O. Dembèlé), Griezmann (90+3. Fékir), Tolisso (80. N'Zonzi) – Giroud.
Náhradníci: Aréola, Mandanda – Kimpembe, Mendy, Rami, Sidibé, N'Zonzi, O. Dembèlé, Fékir, Lemar, Thauvin.

Rozhodca: Pitana – Maidana, Belatii (všetci Argentína)