Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester United – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:0)

27.08.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • 3. kolo • Viktor Kalinács

Tipsport: 2.6 3.34 2.94

Odo mňa je to pre tento večer všetko. Ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní textového prenosu a teším sa na vás opäť niekedy nabudúce.

Dobrú noc a do čítania, priatelia! (22:58:25)
Dianie v prvom polčase nenaznačovalo totálne diametrálne druhé dejstvo. Obrovské chyby obrancov Herreru s Jonesom potrestali Kane a Lucas Moura, druhý menovaný hráč hostí v záverečnej desaťminútovke vyškolil i Smallinga a upravil na konečných 3:0 z pohľahu Tottenhamu. Ktovie, ako by sa to všetko inak vyvíjalo, ak by v 16. minúte trafil Lukaku prázdnu bránu.

Na keby sa však v športe nehrá, vo futbale tobôž nie. Tottenham si do tabuľky pripisuje ďalšie tri body, dokopy ich má na konte deväť a dostáva sa na druhú pozíciu. Manchester United stiahli k prehre stopéri, ktorí sú momentálne najslabším článkom tohto celku. Červeným diablom patrí po troch kolách potupná trinásta priečka.
Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:16.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Na záver duelu ešte jedna štandardka pre United, Craig Pawson dáva pokyn na jej rozohranie.

90+4

Lukaku sklepol loptu pre Fellainiho, ten chcel preniesť hru na Valenciu, ale guľatý nezmysel poslal až príliš dopredu.

90+3

Futbalistom Manchestru sa dopredu ani veľmi nechce. Frustrácia je veľká, prípadná dráma je utópiou.

90+2

Victor Lindelöf zvládol len s ťažkosťami súboj s bleskurýchlym Lucasom. Práve meno Brazílčana skandujú fanúšikovia z Londýna, ktorí merali cestu na sever krajiny.

90+1

Nadstavuje sa päť minút.

90

Exekúciu si vzal na starosť Alexis. Čiľan to zakrútil ponad múr do rohu brány, Hugo Lloris ale odmieta zásah do jeho siete.

90

Old Trafford sa postupne vyprázdňuje. Množstvo platiacich divákov už neuvidí rozohrávku priameho kopu svojich miláčikov.

89

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Harry Kane, prichádza Harry Winks.

88

Shaw sa preštrikoval cez niekoľkých protihráčov, ale tvrdo prepadol cez obrancu, pravdepodobne Alderweirelda. K lopte sa aj tak dostal Lingard. Strela anglického reprezentanta k tyči nenarobila Llorisovi žiadne problémy.

87

Fredova hlavička z dvanástich metrov len podčiarkla celý výkon domácich. Bolo to z diaľky, nepresné a naivné.

86

Kamera si vyberá ľudí v hľadisku, ktorí sú odetí v červenom. Smútok, frustrácia, sklamanie a možno aj slzy.

84

84. Lucas Moura (TOT) - 0:3

84

Tottenham dal gól! Je definitívne rozhodnuté! Hrúbkam svojich obrancov neverí už ani José Mourinho. LUCAS MOURA poslal Chrisa Smallinga len do role štatistu, dostal sa do šestnástky a tvrdou strelou na vzdialenejšiu tyč posiela hostí do trojgólového vedenia.

83

Shaw si všimol nabiehajúceho Lingarda za obranu, nahral mu, no hosťujúca defenzíva vedela dobre, čo má robiť. Bude sa kopať od brány Llorisa.

82

Ďalekonosná koncovka Eriksena vyzerala nádejne iba malý zlomok sekundy. Dán to neodhadol ideálne a trafil iba divákov za bránou.

81

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Danny Rose, prichádza Ben Davies.

80

Vyzeralo to tak, že Tottenham bude striedať, Mauricio Pochettino to však odvolal. Priaznivcom Manchestru sa to zjavne nepáči. Potešiť ich mohol prudký volej Alexisa zvnútra šestnástky, rana pravačkou ale mierila vysoko nad.

79

Snaha sa cení, no bez gólu je to márne. Lukaku na seba nadviazal troch protihráčov, čo uvoľnilo priestor pre Lingarda. Zakončenie tohto hráča bolo zrazené vracajúcim sa Dembélém na rohový kop!

78

Najprv zblokovaná strela Lukakua, potom prudký prízemný center Shawa. Aby toho nebolo málo, Shaw o niekoľko sekúnd neskôr vyslal strieľaný center, na ktorý nestihol včas zareagovať Romelu Lukaku.

77

Medzičasom sme sa dostali už do záverečnej štvrťhodiny riadneho hracieho času. V nej vidí za zbytočné dohrávanie súboja žltú kartu Danny Rose.

76

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Kieran Trippier, prichádza Serge Aurier.

75

V tesnom súboji sa ocitol Fellaini s Trippierom. Striedajúci hráč bol mierne držaný za ruku, napriek tomu sa penalta nepíska. Bola by možná, no zároveň i prísna.

74

Lingard vyhnal kolmicou do útoku Alexisa, sklzom sa zaskvel Toby Alderweireld. Minúty ubiehajú rýchlo, góly však neprichádzajú.

73

Fred vbehol do územia Dembélého a Trippiera, pošmykol sa a stratil loptu. Frustrácia sa dá doslova čítať z tvári hráčov v červenom.

72

Moussa Dembélé a jeho práca telom získala pre hostí voľný kop pri postrannej čiare. Proti pravidlám hral Antonio Valencia.

71

Zdalo sa, že Luke Shaw získal loptu čistým spôsobom, ale Craig Pawson bol iného názoru. Spurs sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú.

70

Shawov center na Lukakua odvrátil "rybičkou" Danny Rose, následne však Lucas Moura prišliapol nohu Pogbu. Brazílčan si musí dávať pozor, už totiž jednu žltú kartu na konte má.

69

Manchestru to nejde. Strely absolútne nevychádzajú. Alexis mal pred Llorisom až štyroch spoluhráčov, namiesto toho ale skúsil vypáliť cez Trippiera. Bez úspechu.

68

Ofsajd Lukakua, aj faul Trippiera v strede poľa na Alexisa Sáncheza. Toľko sa stalo v minúte, v ktorej sme preklopili do druhej časti druhého polčasu.

67

No Victor Lindelöf nezažíva najlepšie chvíle. Parádne zakrútená lopta na zadnú žrď, kde toľko spomínaný stopér stratil rovnováhu. Harry Kane sa tak ocitol nikým nebránený, avšak hlavou netriafa priestor troch žrdí.

66

66. Dele Alli (TOT)

66

Ale čo teraz vyviedol ten istý obranca? Švéd posadil loptu na kopačku Dele Alliho, ten bol úplne sám pred de Geom. Dostal sa cez neho, ale aj z uhla. De Gea sa stihol vrátiť na nohy a z posledných síl vyškriabal loptu na roh!

65

Nebolo to zlé od brazílskeho záložníka. Ak by lopta letela o kúsok nižšie, bolo by to presné. Do vzduchu sa zavesil Victor Lindelöf, striedajúci futbalista trafil iba bočnú sieť Llorisovej brány.

64

Danny Rose stiahol na zem Paula Pogbu necelý meter pred hranicou veľkého vápna. Zaujímavá štandardka pre Manchester, rozohrá ju Fred.

63

Lopta dopadla na Alexisa, ktorý udržal guľatý nezmysel v držaní domácich. Ožívajú aj priaznivci 20-násobného anglického majstra.

62

A po ňom hneď ďalší. Tlak Manchestru sa zvyšuje, gól visí vo vzduchu.

61

61. Jesse Lingard (MAN)

61

Krásna kombinácia po osi Alexis – Lukaku – Lingard. Jemný center Alexisa sklepol pre Lingarda Lukaku, no odchovanec United v ťažkej pozícii triafa iba obrancu, bude z toho roh.

61

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Marouane Fellaini.

60

Ofsajdové postavenie hostí, končí sa nám hodina hry. Fanúšikovia Manchestru stíchli, počuť tých z Londýna. A je to celkom pochopiteľné.

59

Dočkáme sa aj tretej zmeny v zostave United? Vyzerá to tak. Nebude to však Marcus Rashford, ale Marouane Fellaini, kto bude záverečným žolíkom Red Devils.

58

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Phil Jones, prichádza Victor Lindelöf.

58

Antonio Valencia ďalším potrestaným za ukončenie rozvíjajúceho útoku Tottenhamu.

57

Lopta mierila na Vertonghena, bola však pridlhá. Nakoniec nepríde na trávnik Rashford, ale Lindelof, ktorý vystrieda frustrujúceho, no najmä zraneného Jonesa.

56

Aký dopad to bude mať na hru United? Domáci málo strieľajú na bránu, to je dôvod nuly na ich konte. Hostia budú zahrávať štandardku.

55

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Alexis Sánchez.

55

Len zlá prihrávka Alliho delila Mouru od toho, aby šiel sám na de Geu. V poslednej chvíli zahral dôležitú úlohu v neinkasovaní aj Chris Smalling.

54

Herrera chcel odčiniť svoju chybičku, avšak jeho zakončenie bolo zrazené. José Mourinho pošle do hry Rashforda s Alexisom.

52

52. Lucas Moura (TOT) - 0:2

52

Tottenham dal gól! Neuveriteľné tri minúty pre hostí! Shaw vysoko napádal, za jeho chrbát sa dostal Eriksen. Dán mal dostatok priestoru aj času na center, ktorý našiel LUCASA MOURU. Chyba za gól putuje na vrub stopérskej trojice, najmä na Herreru a Jonesa.

51

Mohlo byť vyrovnané! Chyba Dembélého spoločne s celou obranou Spurs. Romelu Lukaku to mal na silnejšiu ľavačku a krížnou strelou len necháva vyniknúť Llorisa.

50

50. Harry Kane (TOT) - 0:1

50

Tottenham dal gól! Kieran Trippier poslal dokonalú loptu na hlavu spoluhráča. HARRY KANE získal minimálny priestor od Phila Jonesa, no aj to ostrostrelcovi z Tottenhamu stačilo na to, aby presne mierenou hlavičkou prekonal udiveného de Geu!

49

Eriksenov nákop na Dele Alliho bol presný, ofenzívny záložník triafal z prvej iba do Smallinga, od ktorého sa lopta odráža na roh.

48

Pokračujeme vo vysokom tempe aj v tretej minúte druhého polčasu. Jesse Lingard si preberal loptu v šestnástke súpera, dával si to na center, avšak tieňoovanie od Vertonghena zapríčinilo neúspech.

47

Avšak David de Gea s veľkými problémami! Prudký prízemný center Kanea zľava, de Gea loptu nadvihol rukou. Tá sa odrazila do výšky, čo len o niekoľko centimetrov nevyužíva nízky Lucas Moura! Fu, na oboch stranách mohlo dôjsť ku gólu.

46

Rozohrávka zo stredového kruhu patrila po zmene strán hosťom z Londýna, no boli to domáci, ktorí mohli otvoriť skóre! Parádna robota Lukea Shawa na ľavej strame, obohranie Trippiera a prihrávka na Pogbu. Technická rana len tesne minula svätyňu Llorisa.

46

Začal sa druhý polčas.
Najväčšia šanca duelu prišla po štvrťhodine. Danny Rose vtedy poslal do šance Lukakua, ktorý po obídení Llorisa netrafil prázdnu bránu. Celkovo sme ale nevideli výraznejšie zakončenia, do očí ale bil občasný nedôraz obrancov a záložníkov United pri rozohrávke, z čoho mohol ťažiť Dele Alli či Eriksen.

Druhý polčas sa začne približne o 22:03.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Pogba sa bol posilnený k strele aj potleskom fanúšikov, avšak kedysi najdrahší hráč sveta triafa iba pred sebou stojaceho obrancu.

45+1

Nadstavuje sa jedna minúta.

45

Moussa Sidi Yaya Dembélé len neveriacky krúti hlavou nad výrokom Craiga Pawsona, bude to však lopta pre domácich.

44

Dele Alli aj v úlohe nahrávača. "Jasličkami" preľstil Matića, lopta mierila k Eriksenovi aj Lucasovi, no ani jeden ju nezachytil. Potom už zasahoval de Gea.

43

Fred sa ospravedlňuje spoluhráčom aj fanúšikom za nevydarený strelecký pokus zvnútra pokutového územia.

42

Dele Alli si famózne zbehol poza chrbát všetkých obrancov na pas z pravej strany. Zakončenie Angličana zrazil parádne Ander Herrera, ktorý dobehol v hodine dvanástej.

41

Zbytočné manévrovanie s loptou od Pogbu. Francúza razom napádali až traja hráči, čerstvý majster sveta tak zahral loptu len do autu.

40

40. Christian Eriksen (TOT)

40

David de Gea dá túto laxnosť svojim spoluhráčom vyžrať. Nadýchaný center hľadajúci Kanea prepadol cez stopérov aj pôvodného adresáta, aby sa dostal ku Lucasovi. Ten bol chrbtom k bráne a radšej teda nahral tesne dozadu na blízko stojaceho Eriksena. Dánovo zakončenie bolo mierne tečované, de Gea ho ukryl v náručí.

39

Drzé dotieranie Alliho na už potrestaného Herreru nezostalo bez odozvy. Voľný kop pre Manchester, ktorý ale po pár sekundách a prihrávkach dozadu stratil loptu.

38

Zo Shawovej roboty bola kontra. Lukaku preposlal loptu na Lingarda, ten ale nevydržal súboj so zdatnejším súperom. Koniec prvého dejstva sa blíži.

37

Až v tejto minúte sa hostia pokúsili o atak, ten bol ale znegovaný Shawom. Ľavý obranca United hrá solídny zápas.

36

Tottenham sa snaží o upokojenie situácie a tak si iba prihráva na vlastnej polovici, respektíve tesne za ňou.

35

A opäť musel francúzsky gólman loptu len vyrážať pred seba. Lingard sa prihnal s dorážkou, avšak cez húštinu tiel lopta nemala kadiaľ prejsť.

34

Fred rozohral rohový kop priamo na bránu, Lloris ho musel vyrážať. Štandardka spoza rohovej zástavky sa bude opakovať.

33

Manchester aktívnejší, rezultuje z toho Pogbova strela spoza veľkého vápna po priťuknutí od Freda. Odrazená lopta po zákroku Llorisa sa dostala k Valenciovi, ktorý ju z prvej posielal späť do ohňa. Bol z toho temer vlastný gól, loptu vedľa vlastnej brány len tesne poslal Jan Vertonghen!

32

Ďalším favoritom na kartu bol Dembélé po faule na Valenciu. Voľný kop rozohrali domáci len dozadu. Konkrétne to bol Paul Pogba, Francúz neplánovane našiel Lucasa. Veľmi dobre ale zahrali obrancovia United spoločne s Matićom.

31

Polhodina stretnutia ubehla vo veľkom tempe. Videli sme šancu Lukakua aj Alliho, no aj tri žlté karty.

30

Fred na druhej strane predviedol niečo podobné, ako jeho krajan. Letná posila Manchestru ale aj vystrelila, technická rana ľavačkou minula pravú tyč Llorisovej brány o menej ako meter.

29

Dožadovanie penalty je márne. Lucas Moura s pekným driblingom. Brazílčan prešiel do šestnástky, zaplietol sa do "potýčky" s Jonesom a padol na zem. Súboj rameno na rameno bol ale posúdený správne.

28

Až dvaja stopéri Hotspur si vo vzdušnom strete vyšliapli na osamoteného Lukakua. José Mourinho si pýtal voľný kop, hlavný arbiter ale mlčí.

26

Ponechaná výhoda po zákroku Diera na Pogbu sa končí centrom a hlavičkou Lukakua. Zľava centroval aktívny Fred, koncovka domácich ale nemala šancu na úspech.

25

Darček aj pre Tottenham! Nemanja Matić sa až príliš hral s loptou pod tlakom Eriksena a Alliho. Srb loptu stratil, Angličan sa hnal dopredu a dostal sa do pokutového územia. Stále mladý ofenzívny záložník sa už chystal k strele, keď ho vtom vyrušil sklzujúci Smalling. Parádny zákrok dlhoročného hráča Red Devils.

24

Momentálne najväčšia hviezda Álbionu vidí za svoj čin už tretiu žltú kartu duelu.

23

Harry Kane stratil dohľad nad loptou po súboji s Herrerom a nešťastne vrazil no padajúceho Valenciu. Craig Pawson už siaha do kapsy, predtým ale príde dohovor.

22

Síce prvú hlavičku po nákope vyhral Chris Smalling, následné posunutie už našlo obrancu Spurs. Rýchly atak sa končí čistým zákrokom Phila Jonesa.

21

Luke Shaw je plný sebavedomia. To dokázal aj pri tomto prieniku, pri ktorom vybojoval štandardku.

20

Antonio Valencia sa odhodlal k strele, no kapitán Manchestru neurobil najlepšie. Lopta minula bránu, nasleduje odkop.

19

Karta aj pre Andera Herreru. Španiel poslal nevyberaným spôsobom na zem Lucasa Mouru priamo pred očami oboch koučov aj štvrtého rozhodcu.

19

A Lukaku opäť v streleckej pozícii. Parádne prehodenie obrany z domácej strany na Shawa, ten zľava našiel najlepšieho kanoniera United z uplynulej sezóny. Rana ľavačkou bola nevýrazná, Lloris ju poľahky kryl.

18

Valencia nakopol pri svojej centrovanej lopte Alliho, fanúšikovia si pýtali ruku, no nestalo sa tak.

17

Toto môže United veľmi mrzieť. Hra sa na chvíľu prerušila, nasleduje rozhodcovská lopta. Mauricio Pochettino si zavolal Rosea, aby mu vnukol iné myšlienky po takmer zavinenom góle.

16

16. Romelu Lukaku (MAN)

16

Danny Rose s nepresnou "malou domov" vyzval na skórovanie Lukakua! Ten obohral vybiehajúceho Llorisa, no Belgičan z prijateľného uhla netriafa prázdnu bránu!

15

Pogba neúspešne žiada rohový kop od postranného rozhodcu. Moussa Sidi Yaya Dembélé bol pri pretláčaní pri bránkovej čiare podporovaný Dele Allim. Hugo Lloris pošle loptu do stredového kruhu.

14

Christian Eriksen poslal dlhý a presný center na Kanea. Smalling s Valenciom nedodržali ofsajdovú líniu, nebezpečenstvo odkopol hasil Jones.

13

Trochu zbytočný odkop Phila Jonesa pred kolegom z reprezentácie, ktorým bol Kane. Tottenham sa môže usadiť pred šestnástkou United.

12

Romelu Lukaku neprežíva ideálnu štvrťhodinu. Poslal síce loptu na Lingarda, no pri novom boji o guľatý nezmysel už ťahal za kratší koniec. Na konci minúty si faul na svoje konto pripísal Harry Kane.

11

Valenciova práca na kraji obrany pri získaní lopty vyšla navnivoč. Priamočiara lopta na Lukakua bola síce výborná, jej spracovanie už nie.

10

Lucas Moura mal nohu príliš vysoko a zasiahol Phila Jonesa do oblaste tváre. Za toto sa musí a aj sa ťahá žltá karta z vrecka Craiga Pawsona.

9

Obetavý Paul Pogba sa vrhol do dráhy lopty a znemožnil tak hosťom zakončenie z half-voleja.

8

Najprv Lukaku neprešiel cez Verthongena, následne Valencia s Herrerom faulovali Harryho Kanea. Nuž, od úvodu sa hrá vo veľkom tempe. V zostave Manchestru je oproti poslednému štartu proti Brightonu až šesť zmien.

7

Avšak aj domáci napádajú riadne vysoko, čo fanúšikovská základňa najúspešnejšieho klubu na Britských ostrovoch ocenila potleskom.

6

Spurs zatiaľ nemajú šancu proti solídne hrajúcemu United. V tomto momente sa do ofsajdu vystavil Jesse Lingard, dobrá robota Dembélého.

5

Dlhá lopta na Lucasa Mouru, posledným obrancom bol prekvapivo záložník Ander Herrera. Ten sa dlhý čas obhliadal po krajanovi de Geovi, ktorý napokon aj loptu ukryl v náručí, hoci to chvíľu-dve trvalo.

4

Jan Vertonghen odvrátil prudký pas na Paula Pogbu za postrannú čiaru, došlo však k miernej zrážke medzito dvomi reprezentantami svojich krajín. Videli sme grimasy na oboch stranách, všetko je ale v poriadku.

3

Shawov nepresný center z ľavého krídla nenašiel Lukakua. Následný odkop na istotu do autu v podaní Andera Herreru dáva hosťom z Londýna možnosť vhadzovať.

2

Pressing Tottenhamu núti Manchester len nakopávať loptu na Lukakua, respektíve Lingarda. Takýto systém ale Tottenhamu celý zápas vydržať nemôže.

1

Výkop patril domácim a hneď po trinástich sekundách sa so šťastím dostal k strele Fred. Brazílčan mieril tesne vedľa ľavej žrde Llorisovej brány.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Smalling, P. Jones, Shaw – A. Herrera, N. Matić, Fred – Lingard, P. Pogba – R. Lukaku.
Náhradníci: Grant – Lindelöf, Young, McTominay, Fellaini, Alexis Sánchez, Rashford.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Dier, M. Dembélé – Lucas Moura, Eriksen, Alli – Kane.
Náhradníci: Vorm – D. Sánchez, Aurier, Davies, Lamela, Winks, F. Llorente.

Rozhodca: Craig Pawson – Edward Smart, Richard West.
Manchester United

Červení diabli odštartovali sezónu výhrou nad Leicestrom 2:1, avšak uplynulý víkend prišla neočakávaná prehra v Brightone 2:3. Okamžite sa zniesla kritika na Josého Mourinha, ale aj na manažment United. Nálada v mužstve, ani vo fanúšikovskej obci nie je najlepšia. Silnejú hlasy po Portugalčanovom odchode, no skúsený lodivod sa kormidla pevne drží. Po dvoch kolách tak patrí Manchestru deviata pozícia s tromi bodmi a vyrovnaným skóre 4:4.

Do tréningu sa postupne zapojili už aj Dalot, Matić, Valencia a Alexis Sánchez, čo zvyšuje možnosti na zloženie základnej zostavy. Mimo hry ale stále zostávajú reprezentanti Argentíny – Rojo s Romerom.
Tottenham Hotspur

Kohúti majú po dvoch kolách na konte šesť bodov a aktívne skóre 5:2. Najprv zdolali vonku Newcastle 2:1, aby o týždeň neskôr zničili nováčika z Fulhamu pred vlastnými fanúšikmi 3:1. Nálada v tíme je dobrá, potvrdzujú to aj videá na sociálnych sieťach. Tottenham sa pred záverečný stretnutím hracieho kola nachádza na šiestej pozícii.

Na Old Trafford si určite nezahrajú Foyth, Janssen a Son Heung-Min, ktorý reprezentuje Južnú Kóreu na Ázijských hrách. Otázny je štart defenzívneho záložníka Wanyamu.
Vážení diváci, vitajte pri sledovaní priameho textového prenosu zo záverečného zápasu tretieho kola anglickej Premier League. Manchester United privíta doma londýnsky Tottenham Hotspur.

Stretnutie sa začne o 21:00.

Manchester United – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 50. Kane, 52. Lucas Moura, 84. Lucas Moura

Karty:   19. A. Herrera (MAN), 58. A. Valencia (MAN) – 10. Lucas Moura (TOT), 24. Kane (TOT), 77. Rose (TOT)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:16.

Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Smalling, P. Jones (58. Lindelöf), Shaw – A. Herrera (55. Alexis Sánchez), N. Matić (61. Fellaini), Fred – Lingard, P. Pogba – R. Lukaku.
Náhradníci: Grant – Lindelöf, Young, McTominay, Fellaini, Alexis Sánchez, Rashford.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier (76. Aurier), Alderweireld, Vertonghen, Rose (81. Davies) – Dier, M. Dembélé – Lucas Moura, Eriksen, Alli – Kane (89. Winks).
Náhradníci: Vorm – D. Sánchez, Aurier, Davies, Lamela, Winks, F. Llorente.

Rozhodca: Craig Pawson – Edward Smart, Richard West