Menu

Futbal

Anglická Premier League

Manchester United – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:0)

27.08.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • 3. kolo • Viktor Kalinács

Tipsport: 2.6 3.34 2.94

89

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Harry Kane, prichádza Harry Winks.

84

84. Lucas Moura (TOT) - 0:3

84

Tottenham dal gól! Je definitívne rozhodnuté! Hrúbkam svojich obrancov neverí už ani José Mourinho. LUCAS MOURA poslal Chrisa Smallinga len do role štatistu, dostal sa do šestnástky a tvrdou strelou na vzdialenejšiu tyč posiela hostí do trojgólového vedenia.

81

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Danny Rose, prichádza Ben Davies.

79

Snaha sa cení, no bez gólu je to márne. Lukaku na seba nadviazal troch protihráčov, čo uvoľnilo priestor pre Lingarda. Zakončenie tohto hráča bolo zrazené vracajúcim sa Dembélém na rohový kop!

77

Medzičasom sme sa dostali už do záverečnej štvrťhodiny riadneho hracieho času. V nej vidí za zbytočné dohrávanie súboja žltú kartu Danny Rose.

76

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Kieran Trippier, prichádza Serge Aurier.

67

No Victor Lindelöf nezažíva najlepšie chvíle. Parádne zakrútená lopta na zadnú žrď, kde toľko spomínaný stopér stratil rovnováhu. Harry Kane sa tak ocitol nikým nebránený, avšak hlavou netriafa priestor troch žrdí.

66

66. Dele Alli (TOT)

66

Ale čo teraz vyviedol ten istý obranca? Švéd posadil loptu na kopačku Dele Alliho, ten bol úplne sám pred de Geom. Dostal sa cez neho, ale aj z uhla. De Gea sa stihol vrátiť na nohy a z posledných síl vyškriabal loptu na roh!

61

61. Jesse Lingard (MAN)

61

Krásna kombinácia po osi Alexis – Lukaku – Lingard. Jemný center Alexisa sklepol pre Lingarda Lukaku, no odchovanec United v ťažkej pozícii triafa iba obrancu, bude z toho roh.

61

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Nemanja Matić, prichádza Marouane Fellaini.

58

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Phil Jones, prichádza Victor Lindelöf.

58

Antonio Valencia ďalším potrestaným za ukončenie rozvíjajúceho útoku Tottenhamu.

55

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Ander Herrera, prichádza Alexis Sánchez.

52

52. Lucas Moura (TOT) - 0:2

52

Tottenham dal gól! Neuveriteľné tri minúty pre hostí! Shaw vysoko napádal, za jeho chrbát sa dostal Eriksen. Dán mal dostatok priestoru aj času na center, ktorý našiel LUCASA MOURU. Chyba za gól putuje na vrub stopérskej trojice, najmä na Herreru a Jonesa.

51

Mohlo byť vyrovnané! Chyba Dembélého spoločne s celou obranou Spurs. Romelu Lukaku to mal na silnejšiu ľavačku a krížnou strelou len necháva vyniknúť Llorisa.

50

50. Harry Kane (TOT) - 0:1

50

Tottenham dal gól! Kieran Trippier poslal dokonalú loptu na hlavu spoluhráča. HARRY KANE získal minimálny priestor od Phila Jonesa, no aj to ostrostrelcovi z Tottenhamu stačilo na to, aby presne mierenou hlavičkou prekonal udiveného de Geu!

47

Avšak David de Gea s veľkými problémami! Prudký prízemný center Kanea zľava, de Gea loptu nadvihol rukou. Tá sa odrazila do výšky, čo len o niekoľko centimetrov nevyužíva nízky Lucas Moura! Fu, na oboch stranách mohlo dôjsť ku gólu.

46

Rozohrávka zo stredového kruhu patrila po zmene strán hosťom z Londýna, no boli to domáci, ktorí mohli otvoriť skóre! Parádna robota Lukea Shawa na ľavej strame, obohranie Trippiera a prihrávka na Pogbu. Technická rana len tesne minula svätyňu Llorisa.

42

Dele Alli si famózne zbehol poza chrbát všetkých obrancov na pas z pravej strany. Zakončenie Angličana zrazil parádne Ander Herrera, ktorý dobehol v hodine dvanástej.

40

David de Gea dá túto laxnosť svojim spoluhráčom vyžrať. Nadýchaný center hľadajúci Kanea prepadol cez stopérov aj pôvodného adresáta, aby sa dostal ku Lucasovi. Ten bol chrbtom k bráne a radšej teda nahral tesne dozadu na blízko stojaceho Eriksena. Dánovo zakončenie bolo mierne tečované, de Gea ho ukryl v náručí.

33

Manchester aktívnejší, rezultuje z toho Pogbova strela spoza veľkého vápna po priťuknutí od Freda. Odrazená lopta po zákroku Llorisa sa dostala k Valenciovi, ktorý ju z prvej posielal späť do ohňa. Bol z toho temer vlastný gól, loptu vedľa vlastnej brány len tesne poslal Jan Vertonghen!

30

Fred na druhej strane predviedol niečo podobné, ako jeho krajan. Letná posila Manchestru ale aj vystrelila, technická rana ľavačkou minula pravú tyč Llorisovej brány o menej ako meter.

25

Darček aj pre Tottenham! Nemanja Matić sa až príliš hral s loptou pod tlakom Eriksena a Alliho. Srb loptu stratil, Angličan sa hnal dopredu a dostal sa do pokutového územia. Stále mladý ofenzívny záložník sa už chystal k strele, keď ho vtom vyrušil sklzujúci Smalling. Parádny zákrok dlhoročného hráča Red Devils.

24

Momentálne najväčšia hviezda Álbionu vidí za svoj čin už tretiu žltú kartu duelu.

19

Karta aj pre Andera Herreru. Španiel poslal nevyberaným spôsobom na zem Lucasa Mouru priamo pred očami oboch koučov aj štvrtého rozhodcu.

16

16. Romelu Lukaku (MAN)

16

Danny Rose s nepresnou "malou domov" vyzval na skórovanie Lukakua! Ten obohral vybiehajúceho Llorisa, no Belgičan z prijateľného uhla netriafa prázdnu bránu!

10

Lucas Moura mal nohu príliš vysoko a zasiahol Phila Jonesa do oblaste tváre. Za toto sa musí a aj sa ťahá žltá karta z vrecka Craiga Pawsona.

Manchester United – Tottenham Hotspur

0:3

koniec (0:0)

Späť na online

Góly: 50. Kane, 52. Lucas Moura, 84. Lucas Moura

Karty:   19. A. Herrera (MAN), 58. A. Valencia (MAN) – 10. Lucas Moura (TOT), 24. Kane (TOT), 77. Rose (TOT)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 12:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:16.

Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Smalling, P. Jones (58. Lindelöf), Shaw – A. Herrera (55. Alexis Sánchez), N. Matić (61. Fellaini), Fred – Lingard, P. Pogba – R. Lukaku.
Náhradníci: Grant – Lindelöf, Young, McTominay, Fellaini, Alexis Sánchez, Rashford.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier (76. Aurier), Alderweireld, Vertonghen, Rose (81. Davies) – Dier, M. Dembélé – Lucas Moura, Eriksen, Alli – Kane (89. Winks).
Náhradníci: Vorm – D. Sánchez, Aurier, Davies, Lamela, Winks, F. Llorente.

Rozhodca: Craig Pawson – Edward Smart, Richard West