Menu

Futbal

Ligue 1 McDonald’s

AS Saint-Étienne – Amiens SC

0:0

koniec (0:0)

02.09.2018, 15:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • 4. kolo • David Suchý cz

Tipsport: 1.69 3.57 6.36

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12. (16:53:09)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0, což je určitě ztráta pro Saint-Étienne, které bylo většinu času výrazně lepším celkem. Domácí hráči se hned dvakrát radovali z branky, avšak ani jednou se nejednalo o regulérní trefu. Hlavní sudí měl v dnešním utkání spoustu práce, několikrát totiž řešil hraniční situaci v hostující šestnáctce. Amiens se nakonec k nerozhodnému výsledku probránilo.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Zdá se, že dnešní utkání branku nenabídne. Domácí jsou v tuto chvíli daleko od branky soupeře, míč má na kopačce Chazrí.

90+4

Cabella nyní možná trochu zbytečně volil střelu, která se navíc nevešla mezi tři tyče. Gurtner si s rozehrávkou dává hodně načas.

90+3

Třináctý rohový kop domácího celku putoval na hlavu Beriće, který jen o vlásek minul branku. Amiens má dnes opravdu velké štěstí.

90+2

Monconduit si hodil míč od kopačky, načež do něj udeřil z velké vzdálenosti. Ruffier musel jeho projektil krotit nadvakrát.

90+1

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Ole Selnaes, přichází Kévin Monnet-Paquet.

90

Druhý poločas bude nastaven o šest minut.

88

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Moussa Konaté, přichází Oualid El Hajjam.

87

Poslední minuty sledujeme drtivý tlak domácích hráčů. Amiens se pouze brání, do konce ale nezbývá už moc času.

86

Na pořadu dne byl další rohový kop, po kterém to z velké vzdálenosti zkoušel Selnaes. Jeho rána nedoletěla na místo určení.

85

85. Měla se pískat penalta?

85

Hlavní sudí upřel domácím jasnou penaltu! Subotić totiž prodlužoval míč na Dionyho, před kterým vysokou nohou zasáhl protihráč. Pokutový kop se ale konat nebude!

84

Po delší době to střeleckým pokusem zkoušel Otero, který sice rozvlnil síť, avšak pouze tu boční. Ruffier okamžitě rozehrál.

83

Na zemi zůstal ležet jeden z hostujících hráčů, soupeř to ale ignoroval. To nebylo nic platné, neboť Diony daleko s míčem nedoběhl.

82

Dalekonosný nákop měl najít aktivního Chazrího, který si ale nedokázal pohlídat ofsajdovou linii. Amiens se tak opět dostane k míči.

81

Ghoddos se pokoušel napadat rozehrávku soupeře, při tomto počínání si ale pomohl faulem. Na zemi naopak skončil střídající Silva.

80

Gurtner se tak dostal k výkopu od své svatyně, po kterém se ale domácí dostali k protiútoku. Jeden z hráčů v zeleném upadl v šestnáctce, penalta se opět kopat nebude.

79

Rázem se Saint-Étienne opět pustilo do útoku, Dionyho přihrávka na Cabellu ale byla o poznání delší, než by druhý jmenovaný potřeboval.

78

78. Další neuznaná branka domácích

78

To je neuvěřitelné, už druhá neuznána branka domácího celku. Tentokráte se z branky radoval Kolodziejczak, který hlavičkou o zem překonal brankáře. Hlavní sudí ale celou situaci přezkoumal u videa, kde odhalil útočný faul francouzského obránce.

77

Ještě před dopadem míče bylo pískáno, útočným faulem si totiž pomohl zkušený Subotić. Gurtnert bude vykopávat od své branky.

77

Krafth se hodně divil verdiktu sudího, který viděl drobný faul švédského zadáka. To všechno znamená, že domácí mají k dispozici další volný kop.

76

Konaté se dožadoval odpískání faulu, Perrin si ale v osobním souboji počínal v rámci pravidel. Saint-Étienne táhne další útočnou akci.

75

Po delší době se připomněl také křídelník Cabella, který si navedl míč na pravačku a poté zamířil přímo doprostřed branky.

74

Domácí se sice snaží dostat s míčem blíže k brance soupeře, Amiens ale výborně brání. To nyní pocítil velmi aktivně hrající Chazrí.

70

Žlutou kartu dostává Ole Selnaes (AS Saint-Étienne).

69

Na druhé straně to o poznání povedenější střelou zkusil Otero, který div nezakroutil míč pod břevno. Ruffier si nyní určitě oddychl.

68

Poslední minuty se odehrávají výhradně na polovině hostujícího celku. Cabella to zkusil z dálky, avšak trefil pouze záda Monconduita.

67

67. Gurtner měl plné ruce práce.

67

K oné rozehrávce se nakonec postavil Chazrí, který ještě centrem hledal své spoluhráče. Do vzduchu se dostal Perrin, jehož hlavičku dokázal Gurtner vyrazit nad.

66

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yannis Salibur, přichází Robert Berić.

66

Na pořadu dne bude standardka z velice nebezpečné vzdálenosti. Bude to nějakých třicet metrů od branky, Gurtner bude muset být ve střehu.

65

Aby toho nebylo málo, tak na hrací ploše skončil křídelník Gnahoré, který si ale standardku nevymodlil. Mezitím se pokračuje ve hře.

64

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází John Stiven Mendoza, přichází Mathieu Bodmer.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Na úvodní branku stále čekáme, poslední minuty nám neukazují zrovna pohlednou podívanou.

63

Ve středu hrací plochy zahrál rukou jeden z hráčů Amiens, tentokráte si toho hlavní sudí všiml. Saint-Étienne okamžitě rozehrálo po zemi.

63

Žlutou kartu dostává Thomas Monconduit (Amiens SC).

62

Amiens rozehrálo standardku z útočné poloviny, polovysoký centr se ale snesl pouze do území, ve kterém kraloval brankář Ruffier.

61

Hodně nepříjemný moment pro hostujícího trenéra. Zungu totiž opustil hrací plochu na nosítkách, jednalo se tak o vynucené střídání.

60

Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Bongani Zungu, přichází Sámán Ghoddos.

60

Další nedovolený zákrok, opět z domácí strany. Salibur si jasně říká o žlutý kartónek, hlavní sudí ale pouze razantně napomenul tohoto hráče.

59

Salibur se dokázal zbavit svého strážce, centr ale poslal mimo dosah Dionyho. Aby toho nebylo málo, tak si faulem pomohl Silva.

58

Žlutou kartu dostává Vahbí Chazrí (AS Saint-Étienne).

57

Rozehrávka se opět příliš nezdařila, míč se totiž zakroutil přímo do náruče Gurtnera. Amiens tak bude moci trochu uklidnit hru.

56

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Mathieu Debuchy, přichází Gabriel Silva.

56

Ani tentokráte není pískáno, Chazrího pád na zem byl dle hlavního sudího v rámci pravidel. Saint-Étienne bude alespoň zahrávat rohový kop.

55

Cabella sice patří k nejaktivnějším hráčům svého celku, hodně často ale ztrácí balón. Před malým momentem to poznal také kolega Diony.

54

Náběh v podání Otera nebyl vůbec dobrý, což využil Kolodziejczak, který raději poslal míč až na nohu brankáře Ruffiera.

53

Těžko říct, proč se hlavní sudí neporadil s videorozhodčím. Hostující Dibassy totiž skutečně zahrál rukou, domácí cítí křivdu.

52

Salibur operoval s míčem na pravém křídle, kde podle všeho napálil ruku protihráe. Hlavní sudí je ale opačného názoru, penalta se konat nebude.

51

Salibur se rovněž pokusil o zakončení, jeho prudká rána levačkou ale nezamířila na místo určení. Amiens tak hraje s míčem.

50

Na druhé straně se Mendoza prodíral do šestnáctky, načež se rozhodl vypálit. Střela mu absolutně nesedla, míč skončil vedle brány.

49

Saint-Étienne si přichystalo rohový kop z pravé strany. Rozehrávka směřovala na přední tyč, kde se po míči marně natahoval Debuchy.

48

Hned v úvodu se Otero dostal do slibného postavení, ze kterého ještě vymyslel přihrávku na Konatého. Míč ale skončil na noze Perrina.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám žádnou branku nenabídl. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, nicméně o trochu aktivnější byli domácí hráči. Amiens se spíše spoléhalo na rychlé protiútoky, který nejednou přišly. Velice aktivní je hostující forvard Konaté, jenž si vypracoval několik střeleckých příležitostí. Saint-Étienne ale zatím příliš nepotvrzuje roli favorita, určitě se z jeho strany očekávalo více.

45

První poločas skončil.

44

44. Neuznaná branka domácích.

44

To jsou věci! Dalekonosná kolmice z kopačky Perrina našla naběhnuvšího Chazrího, který špičkou kopačky přehodil Gurtnera. Oslavy byly zbytečné, druhý jmenovaný se v době přihrávky nacházel v mírném ofsajdu.

43

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta prvního poločasu. Zdá se, že žádnou branku alespoň prozatím neuvidíme.

42

Fantastické přenesení hry našlo na levé straně Leforta, který se bránícího Perrina zalekl. Amiens se celkem zbytečně zbavilo míče.

41

Subotić zkusil poslat kolmici na naběhnuvšího Salibura, který se dostal k míči. Nakonec vyletěl nahoru praporek pomezního – ofsajd.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

Monconduit šel do hlavičkového souboje hodně důrazně, což určitě pocítil také domácí Selnaes, který byl zezadu trefen do hlavy.

38

Tohle bylo o poznání nebezpečnější. Chazrí vycítil, že má kolem sebe hodně prostoru, a tak napřáhl ke střele. Gurtner musel jeho pokus krotit nadvakrát.

37

Hodně komické rozehrání rohového kopu. Chazrí totiž přihrál vedle stojícímu Cabellovi, který se po manévru ocitl na zemi. Jednalo se o samovolný pád na zelený pažit.

36

Debuchy poslal z pravé strany velice povedený centr, na který si naskočil Diony. Druhý jmenovaný umístil svojí hlavičku nad branku.

36

Žlutou kartu dostává Yannis Salibur (AS Saint-Étienne).

35

M'Vila dlouho hledal vhodného adresáta, nakonec mu na pomoc přispěchal Selnaes, který pro změnu přihrál vedle stojícímu Saliburovi.

34

Momentálně sledujeme lehce nezáživnou pasáž tohoto utkání. Chazrí si před malým momentem došel pro nedovolený zákrok.

33

Žlutou kartu dostává Bongani Zungu (Amiens SC).

29

Chazrí táhl další útočný výpad, přihrávku na Dionyho ale dokázal zastavit Adénon. Amiens je zatím směrem dopředu hodně důsledné.

28

Krafth se dostal po pravém křídle až k centru, zakončující Konaté se ale v době přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení.

27

Poprvé muselo do akce také video, které přezkoumalo předchozí zákrok na Chazrího. Sudí ukazuje k autu, domácí budou pouze vhazovat.

26

26. Měla se pískat penalta?

26

Hraniční zákrok v hostující šestnáctce! Jeden z bránících hráčů totiž přiletěl do souboje s Chazrím, pokutový kop se ale pískat nebude.

25

Aby toho nebylo málo, tak se o další střelecký pokus postaral Mendoza, který ale slabě mířil do rukavic pozorného Ruffiera.

24

Amiens je čím dál více nebezpečnější! Tentokráte Konaté obdržel přihrávku do otevřené obrany, ránu ke vzdálenější tyči poslal kousek vedle.

23

Cabella nejprve pokazil přihrávku, posléze se ale vzorně vrátil pro míč, který stačil odvrátit do zámezí. Navíc to bude s autem pro Saint-Étienne.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám žádnou branku nenabídla. Zatím sledujeme vesměs vyrovnané představení.

21

Otero se dokázal zbavit Subotiće, následná přízemní přihrávka ale nenašla Konatého. Každopádně velice sympatický útok v podání Amiens.

20

Útočným faulem si pomohl Otero, který si v souboji s Kolodziejczak pomáhal rukama. Hlavní sudí okamžitě odpískal nedovolený zákrok.

19

Selnaes se pokoušel prodrat přes pravé křídlo, tam ale číhal patřičně důrazný Adénon. Amiens se snaží uklidnit hru.

18

Domácí rozjeli velice nadějnou akci, kterou nakonec sám zakončoval Cabella. Gurtner neměl s jeho projektilem vážnější potíže.

17

Hráči v bílých dresech si přichystali standardku z velké vzdálenosti. Mendozova nabídka ale nenašla nikoho ze spoluhráčů.

16

Kolodziejczak si přichystal centr levačkou, která ale doskákal pouze ke Gurtnerovi. Hostující brankář ale nerozehrál vůbec dobře.

15

Ruffier musel poprvé na zem. Zbytečná ztráta míče přinesla zakončení v podání Konatého, střela ale směřovala přímo do náruče brankáře.

13

Konečně slibnější pasáž z hostující strany. Míč se dokonce dostal na obrannou polovinu Amiens, kde se Gnahoré prezentoval špatnou rozehrávkou.

12

Rohový kop také na druhé straně, vybojoval ho křídelník Otero. K míči se postavil právě tento hráč, který sice našel Dibassyho, jeho střela ale nebyla povedená.

11

Rozehrávky se ujal středopolař Chazrí, kterému se ale exekuce příliš nezdařila. I tak zůstávají domácí s míčem na útočné polovině.

10

Z hodně velké vzdálenosti to přímou střelou zkoušel Selnaes, který trefil pouze hlavu protihráče. Následovat bude rohový kop zleva.

9

Saint-Étienne se marně dožadovalo autového vhazování, nakonec se ho ujal soupeře, konkrétněji to byl pravý obránce Krafth.

8

Ofsajdové postavení si nedokázal pohlídat Salibur, který tak umožnil Gurtnerovi další odkop od branky. Amines to opět zkouší přes střed hřiště.

7

Rychlá kombinace na pravém křídle skončila hodně rychle, Debuchyho přihrávku na Cabellu totiž přečetl velice pozorný Lefort.

6

Nyní to zkušeně zvládl Dibassy, který si pohlídal naběhnuvšího Dionyho. Gurtner tak může rozehrát od své svatyně.

5

Dalekonosný nákop našel pouze prostor, ve kterém se nacházel Sutotić. Odražený míč sebral Chazrí, který si ale nevymodlil standardku.

4

Uprostřed hrací plochy se nejlépe zorientoval Gnahoré, který ale předal míč pouze protihráči. Situace u vlastní šestnáctky musel řešit Dibassy.

3

Poprvé si zahrál s míčem domácí brankář Ruffier, který ho rozehrál po zemi na Sutotiće. Tento zkušený zadák si pro změnu vybral Salibura.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Subotić, Perrin, Kolodziejczak – Selnaes, M'Vila – Salibur, Chazrí, Cabella – Diony.
Náhradníci: Moulin – Nordin, M. Camara, Berić, Monnet-Paquet, Gabriel Silva, Dioussé.

Amiens SC: Gurtner – Krafth, Adénon, Dibassy, Lefort – Gnahoré, Monconduit, Zungu – Otero, Mou. Konaté, Mendoza.
Náhradníci: Dreyer – El Hajjam, Timite, Cornette, Bodmer, Ghoddos, Kurzawa.

Rozhodčí: Léonard – Lang, Hebrard.
Amiens SC

Na druhé straně stojí Amiens, které se v pro změnu v uplynulém ročníku umístilo na třinácté pozici, avšak s dostatečným náskokem na sestupové pásmo. Amiens se ale celou sezónu trápilo v ofenzívě, která patřila k nejhorším v celé soutěži. Hostující tým dnešního utkání sehrál úvodní koílo letošního ročníku na půdě Olympique Lyon, kde dle předpokladů prohrál, domácí tým totiž zvítězil 2:0. Amiens nezvládlo ani první utkání na domácím stadionu, tentokráte bylo proti Montpellier, které zvítězilo těsně 2:1. Vůbec první výhra přišla v dalším domácím utkání, Amiens si zastřílelo, neboť porazilo Reims poměrem 4:1.
AS Saint-Étienne

Fotbalisté Saint-Étienne se v loňské sezóně umístili na sympatické sedmé pozici, na případnou účast v Evropě jim scházely tři body. Cíl pro letošní ročník je podobný, tentokráte by se tento celek chtěl vyškrábat minimálně na pozice zaručující Evropskou ligu. Saint-Étienne vstoupilo do ligové fáze tou správnou nohou, v úvodním kole si totiž poradilo s Guingampem poměrem 2:1. Domácí tým dnešního utkání uhrál celkem cenný bod na půdě Štrasburku, přičemž dvě minuty před koncem utkání srovnal stav Gueye. Saint-Étienne odehrálo i nadcházející utkání na hřišti soupeře, tentokráte se bezbranková remíza odehrála na půdě Montpellieru.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj AS Saint-Étienne a Amiens SC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

AS Saint-Étienne – Amiens SC

0:0

koniec (0:0)

Späť na online

Karty:   36. Salibur (SET), 58. Chazrí (SET), 70. Selnaes (SET) – 33. Zungu (AMI), 63. Monconduit (AMI)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:12.

AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy (56. Gabriel Silva), Subotić, Perrin (C), Kolodziejczak – Selnaes (90+1. Monnet-Paquet), M'Vila – Salibur (66. Berić), Chazrí, Cabella – Diony.
Náhradníci: Moulin – Nordin, M. Camara, Berić, Monnet-Paquet, Gabriel Silva, Dioussé.

Amiens SC: Gurtner (C) – Krafth, Adénon, Dibassy, Lefort – Gnahoré, Monconduit, Zungu (60. Ghoddos) – Otero, Mou. Konaté (88. El Hajjam), Mendoza (64. Bodmer).
Náhradníci: Dreyer – El Hajjam, Timite, Cornette, Bodmer, Ghoddos, Kurzawa.

Rozhodca: Léonard – Lang, Hebrard